najGORI politicar...
-
crnjak
#1 najGORI politicar...
eto neko je trazio ovakvu postavku teme pa bujrum ili ti izvolite...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: najGORI politicar...
trebao si navesti da li od trenutne vlasti, politicari zadnjih 15 godina, ili uopce bilo kad bilo kojicrnjak wrote:eto neko je trazio ovakvu postavku teme pa bujrum ili ti izvolite...
ovako cemo zachatati temu u sekundi.
Ja se ne mogu odluciti od ovih trenutnih izmedju Hareta i Dodika.
Hareta ne gotivim jer mu je sve u futuru i sve je uslovno i koristi nesvrsene glagole.
Dodika ne gotivim jer retorikom suprotnom Haretovoj zastrasuje narod u RS, a obojica konkretno jos nista ne napravise, osim sto jedan drugog pogurase na izborima.
-
crnjak
#3 Re: najGORI politicar...
od rata na ovamo naravnomIRCerka wrote:trebao si navesti da li od trenutne vlasti, politicari zadnjih 15 godina, ili uopce bilo kad bilo kojicrnjak wrote:eto neko je trazio ovakvu postavku teme pa bujrum ili ti izvolite...
Hareta ne gotivim jer mu je sve u futuru i sve je uslovno i koristi nesvrsene glagole.
Dodika ne gotivim jer retorikom suprotnom Haretovoj zastrasuje narod u RS, a obojica konkretno jos nista ne napravise, osim sto jedan drugog pogurase na izborima.
moj izbor da je uopste politicar bio bi boro paravac al ovako simpatije idu miletu
-
mIRCerka
#4 Re: najGORI politicar...
boro je jedan brdjanin koji je zalutao u politiku...mogli bismo i tu kategoriju formirati..crnjak wrote:od rata na ovamo naravnomIRCerka wrote:trebao si navesti da li od trenutne vlasti, politicari zadnjih 15 godina, ili uopce bilo kad bilo kojicrnjak wrote:eto neko je trazio ovakvu postavku teme pa bujrum ili ti izvolite...
moj izbor da je uopste politicar bio bi boro paravac al ovako simpatije idu miletu
-
mIRCerka
Ja sam totalno zaboravila na Ivu Miru i Jovica.Vingo wrote:Ivo Miro i Boro su nenadjebivi.
A da bi konstitutivni narodi bili ravnopravno zastupljeni....tu je i Adnan Terzic.
Ne mozes Terzica porediti sa njima, Terza se ipak koprcao da nesto fol uradi.
-
crnjak
ebi ga onda nema smisla da i sulju tihog zaboravimo ondaVingo wrote:Meni je Terza parodija politicara...
No dobro, ako pravimo cirkusku trupu, onda moze i Mirnes (samo ako ga budete cuvali)
-
Vingo
crnjak wrote:ebi ga onda nema smisla da i sulju tihog zaboravimo ondaVingo wrote:Meni je Terza parodija politicara...
No dobro, ako pravimo cirkusku trupu, onda moze i Mirnes (samo ako ga budete cuvali)za pravdu i sigurnost
kakvu li on sigurnost onakav smotan pruza
Ako nije 100% pravda i 100% sigunost - ko da ne pruza nista, jelde?
- Patron of Formello
-
kub lajkan
Ko ti je sad pa taj?Vingo wrote:Ivo Miro i Boro su nenadjebivi.
A da bi konstitutivni narodi bili ravnopravno zastupljeni....tu je i Adnan Terzic.
Da nije Ivo Borisav Jovic?
-
crnjak
ko milic nekad 100%R'N'RVingo wrote:crnjak wrote:ebi ga onda nema smisla da i sulju tihog zaboravimo ondaVingo wrote:Meni je Terza parodija politicara...
No dobro, ako pravimo cirkusku trupu, onda moze i Mirnes (samo ako ga budete cuvali)za pravdu i sigurnost
Ako nije 100% pravda i 100% sigunost - ko da ne pruza nista, jelde?
-
mIRCerka
uh...sad moram reci nesto strasno...crnjak wrote:ebi ga onda nema smisla da i sulju tihog zaboravimo ondaVingo wrote:Meni je Terza parodija politicara...
od vec pomenutih ljigavaca, suljo mi je jos i drag...
- Patron of Formello
Mislim da bi bila uvreda za njegovo napuderisano veličanstvo kada bi neko bio lepši od njega.
-
Nancy Drew
-
Vingo
Trece lice nije strasno....pokazatelj duhovne nezrelosti....poput dvogodisnjaka...djecije i zaigrano. Gotovo slatko.
Strasnije je MI (narocito kad se individualna odgovornost prebacuje u kolektivnu).
Ali JA forma je cudom i dalje najstrasnija u politici (vidi pod Zlatko Lagumdzija)

Strasnije je MI (narocito kad se individualna odgovornost prebacuje u kolektivnu).
Ali JA forma je cudom i dalje najstrasnija u politici (vidi pod Zlatko Lagumdzija)
-
kub lajkan
Ovo je bilo prodorno dubokoanaliticki...Uh wrote:U vrlo kratko vrijeme, Zeljko Komsic je dokazao da nije spreman niti vican poslu koji treba raditi slijedece 4 godine. Za sada je samo HAMAL Silajdzicevih kofera