cigani su uglavnom sve sto pomislimo o njima,a mozda smo mi krivi za to,drzava jeste...
ne znam gdje u svijetu zavrsavaju skole i kupaju se,ovdje takvi prodaju oruzje za to...
generalizacija ne ide nigdje
pa onda opet u HDAlfons Kauders wrote:naravno da nece... da hoce, ne bi ih ni bilo jer bi im svi pomagali...anais_nin wrote: toga kod mene nikad ne fali![]()
![]()
htjela sam samo da napises da li iza tvojih stavova stoje stavovi tj predrasude prema romima kao narodu ili predrasude prema sirotinjiali to ocigledno nije slucaj
ti govoris o socijali
i o tome kako niko nece socijalne slucajeve
mene je inace su inace djed i njegova braca naucila toleranciji...cim su se skinuli iz handzar divizije, otisli u partizane...
nije ni HD sto je nekad bio...pitt wrote: pa onda opet u HD![]()
![]()
nego ti si malo zalutao ovdje bolanTi pricas o socijalnim razlozima dok su se neki digli protiv ovih ljudi nsamo zato sto su romi. nista drugo nije bilo vazno da zapjene.
i nije ti neka kletva...Atrus wrote:Za sve rasiste i xenofobe: dabogda u Italiji trazili hljeba.
Aha...HD (holivud i tinjoAlfons Kauders wrote:nije ni HD sto je nekad bio...pitt wrote: pa onda opet u HD![]()
![]()
nego ti si malo zalutao ovdje bolanTi pricas o socijalnim razlozima dok su se neki digli protiv ovih ljudi nsamo zato sto su romi. nista drugo nije bilo vazno da zapjene.
eh, prije 10 godina nije bilo jace bikerske kafane na balkanu...
il si ti mislio na 13. Waffen-Gebirgs diviziju Waffen SS-a ?
nisam ja nidje zalutao...arijevci nikad ne lutaju...
kakav crni tinja i njegovi seljakluci...pitt wrote:Aha...HD (holivud i tinjoAlfons Kauders wrote:nije ni HD sto je nekad bio...pitt wrote: pa onda opet u HD![]()
![]()
eh, prije 10 godina nije bilo jace bikerske kafane na balkanu...
il si ti mislio na 13. Waffen-Gebirgs diviziju Waffen SS-a ?
nisam ja nidje zalutao...arijevci nikad ne lutaju...
![]()
![]()
)
dabogda i ti sa njim cevape u 3 sata jeo....nakon rome![]()
:D
financijski?Alfons Kauders wrote: kakav crni tinja i njegovi seljakluci...HD ti je ba bio zakletva
dragan vickovic, u narodu poznatiji kao vicko, je godinama drzao najjebeniju rokersku kafanu u bih...
tuzlanska institucija, koja je, kao i vecina tuzlanskih institucija... propala...
finasijskiomar little wrote:financijski?Alfons Kauders wrote: kakav crni tinja i njegovi seljakluci...HD ti je ba bio zakletva
dragan vickovic, u narodu poznatiji kao vicko, je godinama drzao najjebeniju rokersku kafanu u bih...
tuzlanska institucija, koja je, kao i vecina tuzlanskih institucija... propala...
il' bukvalno u zemlju propala?
![]()
![]()
a gdje je bila locirana ta institucija, bez zeze ovo pitam?
care moj, kamo srece da su samo ovakve izvozili... izvozili su puno bolje, pametnije i vrijednije od mene, koje mi je bila cast poznavati... sad nemamo gore nikog... a od australije, preko afgana, iraka, dubajia, preko hrvatske, austrije, njemacke, svice, irske, engleske, pa do tvoje amerike - ti ex-pat tuzlaci drmaju, uzimaju pare, rade jebene poslove, a u tz su ostali samo oni koji kukaju po kafama...pitt wrote:ne diraj mi u havera![]()
propao je cijeli grad.....cim su takve ko tebe poceli izvoziti
![]()
![]()
nisam ja sarajkaAlfons Kauders wrote:finasijskiomar little wrote:financijski?Alfons Kauders wrote: kakav crni tinja i njegovi seljakluci...HD ti je ba bio zakletva
![]()
![]()
a gdje je bila locirana ta institucija, bez zeze ovo pitam?vecina voli dzigaru, a nas normalnih je u tz malo ostalo
od par stotina ljudi koji su tamo redovno zalazili, u tz se sad nalazi manje od pola, ako i toliko
hd jos uvijek radi u drugom prostoru...
al nije to to...
uh, nije to lako objasnit vama sarajlijama...kod sacirove slasticarne...
preko puta zgrade ptk s juga...
doma zdravlja i kina mladost sa sjevera
kod sacira se vala izlazilo u osamdesetim,omar little wrote: nisam ja sarajka![]()
pitam jer se ne sjecam tog mjesta, mora da je posle rata to bilo otvoreno? ja sam malo starija
pa se sjecam kad se kod sacira "izlazilo"
![]()
Haj ne s... omaklo se u brzini kucanja, trazis dlaku gdje je nema. Ima i brkatih ono kad udjes u granap pa ti sve brkovi igraju kad te vidi hahaha..danas wrote:pa eno jaro gore vice NEBRIJU im se zene (mislim, mogao se makar toliko opismeniti da zna da se negacija pise odvojeno od glagolapitt wrote:eno sad.......o drugim sumama je rijec![]()
![]()
![]()
-- ali CIGE ne idu u skolu i nece da uce
)
a mozda je mislio da su bradate![]()
mah...
e, a gdje je sada HD ? i šta bi sa onom crnom cvjećarom što je otvorena na mjestu HD-a ?Alfons Kauders wrote:finasijskiomar little wrote:financijski?Alfons Kauders wrote: kakav crni tinja i njegovi seljakluci...HD ti je ba bio zakletva
![]()
![]()
a gdje je bila locirana ta institucija, bez zeze ovo pitam?vecina voli dzigaru, a nas normalnih je u tz malo ostalo
od par stotina ljudi koji su tamo redovno zalazili, u tz se sad nalazi manje od pola, ako i toliko
hd jos uvijek radi u drugom prostoru...
al nije to to...
uh, nije to lako objasnit vama sarajlijama...kod sacirove slasticarne...
preko puta zgrade ptk s juga...
doma zdravlja i kina mladost sa sjevera