[sarc] jaooooo tebe pitt-e....pa nismo MI ti koji smrdimopitt wrote:Ne znam kad si se ti zadnji put tramvajem u spici provozao....da osjetis mirise domovine![]()
![]()
Sta mislis da neko o nama tako predrasude pravi na osnovu nekolicine pojedinaca?
Najezda Roma iz Italije
- dacina_curica
#26 Re: Najezda Roma iz Italije
- pitt
#27 Re: Najezda Roma iz Italije
danas wrote:pa eno jaro gore vice NEBRIJU im se zene (mislim, mogao se makar toliko opismeniti da zna da se negacija pise odvojeno od glagolapitt wrote:eno sad.......o drugim sumama je rijec![]()
![]()
![]()
-- ali CIGE ne idu u skolu i nece da uce
)
a mozda je mislio da su bradate![]()
mah...
pa nije stiga....vidis da je statistiku samo ucio.....zna i tacne procente koliko se djevojaka brije
-
Leonid Breznjev
#28 Re: Najezda Roma iz Italije
bice da je samouki brico..
haj ne zezajte, popijte sta ufatice vas meza.. 
- anais_nin
#29 Re: Najezda Roma iz Italije
Kurt_Kombajn wrote:oprosti i ti jarane ali si krivo skonto sta hocu reci. ne idealiziram, jasno mi je da i oni imaju svojih smradova kao i mi, ili bilo koji narod.testament wrote: Jarane oprosti ali si fakat pretjerao,znam cigana sa gorice i sa čengić vile,naravno imali su problema,ali su išli(i završili neko osnovnu,a bogami i srednju)u školu,družili se,a bogami i tukli sa nama "bijelcima",viđam ih i danas,žive normalno,nažalost samo ih nekoliko radi u firmama,ostali prodaju i skupljaju pa prodaju sve i svašta,ali što je najbitnije NE KRADU,odnosno neki sigurno kradu ali ne više od ostalih(čitaj "bijelaca"),tako da ne stoji da su SVI poniženi,šutnuti itd...
Takođe ovo kako si opisao "ljepotu" njihovog života,fini,nasmijani to buraz nemožeš ni u filmu vidjeti,tako da popusti malo sa tim "kusturica" fantazijama-oni su jednostavno ljudi ko i "mi" samo žive PUNO opuštenije.Dalje ako nema nijednog cigana u hagu znači da nisu činili zločine-E tu se VARAŠ.Ilustracije radi samo tri primjera:bijeljina-logor batković,prema izjavama svjedoka jedan od mučitelja rom,prijedor takođe,na kosovu u okviru srpske policije je "djelovalo" nekoliko roma(a takođe i bošnjaka da ne bude da sam rasista),prema tome,ti si za mene obrnuto od rasista,dok bi ih ovi fašisti istrijebili,ti ih idealiziraš više nego šaban bajramović-a oni su jednostavno LJUDI sa svim manama kao i ostali!!!
ovaj odgovor je namjerno preuvelican i namijenjen stupidno-retardiranim reakcijama tipa "cigo, hihihi". cisto da pokazem da moze i drugacije.
a to da su ljudi kao i svi ostali, to misli manje od 5% u ovoj zemlji, nemoj da se lazemo. od malih nogu nam se usadjuju predrasude (nemoj ovo, nemoj ono, ukrasce te ciganka itd.), tako da su u ocima vecine to smradovi koji lutaju, kradu i sviraju.
- pitt
#30 Re: Najezda Roma iz Italije
evo sad i prijeteArslan wrote: haj ne zezajte, popijte sta ufatice vas meza..
-
callmethebreeeze
#31 Re: Najezda Roma iz Italije
mozda su romkinje naprednije od ostalih bosanki, nebrijuci medjunozje i pazuh, one u stvari protestvuju protiv danasnjih ideala, nametnutih od strane musakraca, koji govore kako zene trebaju izgledati.

- pitt
#32 Re: Najezda Roma iz Italije
joj ne uplici feminizam........tek ce onda biti krvi

- Kurt_Kombajn
#33 Re: Najezda Roma iz Italije
isti fazon, drugo pakovanje:
do unazad nekoliko decenija je i crnacka populacija generalno smatrana smrdljivom, ruznom i izuzetno odvratnom.
...a sada...kad upalis MTV, hoce oci da iskoce
(i ne samo oci
)
do unazad nekoliko decenija je i crnacka populacija generalno smatrana smrdljivom, ruznom i izuzetno odvratnom.
...a sada...kad upalis MTV, hoce oci da iskoce
(i ne samo oci
-
Leonid Breznjev
#34 Re: Najezda Roma iz Italije
pitt wrote:evo sad i prijeteArslan wrote: haj ne zezajte, popijte sta ufatice vas meza..![]()
![]()
![]()
![]()
- black
#35 Re: Najezda Roma iz Italije
ma jok, shamarace ih iz auta kada im pridjudacina_curica wrote: jaooooo tebe pitt-e....pa nismo MI ti koji smrdimo....samo se "oni" ne kupaju
![]()
....cudo nije niko predlozio gasnu komoru da se problem rijesi
![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
#36 Re: Najezda Roma iz Italije
kotlar sam pravi

meni je najsmjesnije sto se za ruglo po ulicama, kriminal, i sve bajprodutks nesposobne vlasti (pocev od lokalne) krive romi, dosljaci, i sirotinja. Koliko se tek halabuke na forumu digne kad se xenofobija javi u Americi, zap. Evropi i sl, a kad domaceg puka bukne fasizam onda je to sasvim OK, jer mi ipak sve najbolje znamo i posebna smo sorta
meni je najsmjesnije sto se za ruglo po ulicama, kriminal, i sve bajprodutks nesposobne vlasti (pocev od lokalne) krive romi, dosljaci, i sirotinja. Koliko se tek halabuke na forumu digne kad se xenofobija javi u Americi, zap. Evropi i sl, a kad domaceg puka bukne fasizam onda je to sasvim OK, jer mi ipak sve najbolje znamo i posebna smo sorta
-
Leonid Breznjev
#37 Re: Najezda Roma iz Italije
mislim da je problem u ogledalu.. vidimo sebe u njima, mi to ne volimocallmethebreeeze wrote:mozda su romkinje naprednije od ostalih bosanki, nebrijuci medjunozje i pazuh, one u stvari protestvuju protiv danasnjih ideala, nametnutih od strane musakraca, koji govore kako zene trebaju izgledati.
nema zene dok nozna dlaka kroz bijele hulahopke ne probije, dobri moj vjetropiru.. kao ni vecere bez graha!
- dacina_curica
#38 Re: Najezda Roma iz Italije
ma sta ih brigablack wrote:ma jok, shamarace ih iz auta kada im pridju
@pitt: e to sto navodis je ono od cega meni krv vri
- pitt
#39 Re: Najezda Roma iz Italije
pa dobro sad....kad vec nemas najnovije bijesno auto i diskografiju cece u njemu,...da turiras us basove na semaforu.....moras onda makar malog roma osamariti da te zapazi rajablack wrote:ma jok, shamarace ih iz auta kada im pridjudacina_curica wrote: jaooooo tebe pitt-e....pa nismo MI ti koji smrdimo....samo se "oni" ne kupaju
![]()
....cudo nije niko predlozio gasnu komoru da se problem rijesi
![]()
![]()
![]()
![]()
- black
#40 Re: Najezda Roma iz Italije
ali paji sad ovo..potrcish da se prikljucis nekoj akciji i 'raja' te namah zapazipitt wrote:
pa dobro sad....kad vec nemas najnovije bijesno auto i diskografiju cece u njemu,...da turiras us basove na semaforu.....moras onda makar malog roma osamariti da te zapazi raja![]()
- Alfons Kauders
#41 Re: Najezda Roma iz Italije
evo javio sam sepitt wrote:ali mi smo The Bosnians.....bogom dati da nas svi vole dok mi mrzimo svakog.Cudim se kako se dezurni rasisti jos nisu javili sa svojim humanim prijedlozima za soluciju problema.
pitanje... ako ti ljudi nemaju nikakvih papira... koji kurac ih vracaju ovamo i kako su koji kurac stigli do italije in d frst plejs ? mislim, ako vec zvanicno ne postoje, koji kurac ne lazu da su rodjeni u hrvatskoj, sloveniji ili italiji ?
-
Leonid Breznjev
#42 Re: Najezda Roma iz Italije
hiljadu sam ja puta pominjao na to jebeno trazenje krivde u drugima, u onima tamo sto nisu kao mi, mi koji smo najljepsi, najhrabriji i najobrazovaniji i ciste begovske sorte..pitt wrote:kotlar sam pravi![]()
![]()
a oni, necisti, sram ih bilo, dodju tu u (Bosnu) sarajevo da kampuju pod satorima i da mjaucu, kako nemaju sta jesti i kako ih je strah u njihovim nesagradjenim kucama.. a nece da rade.. stid hin bilo.. narusavaju nasu lakolomivu idilu koju na lazima izgradismo.. samo prezir zasluzuju..
pitt, i nas fasizam je posebne sorte, nekako je bogdu kvalitetniji od onog njihovog..
- pitt
#43 Re: Najezda Roma iz Italije
pa posteni ljudi sto bi lagaliAlfons Kauders wrote:evo javio sam sepitt wrote:ali mi smo The Bosnians.....bogom dati da nas svi vole dok mi mrzimo svakog.Cudim se kako se dezurni rasisti jos nisu javili sa svojim humanim prijedlozima za soluciju problema.
nisam vidio da je otvorena tema
pitanje... ako ti ljudi nemaju nikakvih papira... koji kurac ih vracaju ovamo i kako su koji kurac stigli do italije in d frst plejs ? mislim, ako vec zvanicno ne postoje, koji kurac ne lazu da su rodjeni u hrvatskoj, sloveniji ili italiji ?
- Kurt_Kombajn
#44 Re: Najezda Roma iz Italije
ja bi slago da sam iz germanije, ili kanade. ili barem japana.
pa da me tamo protjeraju
pa da me tamo protjeraju
- Alfons Kauders
#45 Re: Najezda Roma iz Italije
care moj, mene zaboli jesu li romi, zidovi, bosanci, kinezi ili eskimi... rijec je o par hiljada ljudi koji su ilegalno boravili u italiji... cisto sumnjam da je rijec o kvalifikovanim radnicima, ljekarima, inzinjerima, pekarima, pravnicima, zemljoradnicima... da su dobri, kurac bi ih iko protjerao... pretpostavljam da je velika vecina tih nesretnika vec odavno ogrezla u sitni kriminal, da su neobrazovani i da nisu, niti ce kada biti, produktivni clanovi naseg, italijanskog ili bilo kojeg drugog drustva... dok nas pametan i vrijedan svijet ide po bijelom svijetu za korom hljeba, nama vracaju hiljade socijalnih slucajeva o kojim se fol mi trebamo brinuti... a uvjeren sam da dobar dio tih koji se vrate nemaju nikakve veze sa bosnom, vec ce nam ih uvalit ko castro tonya montanu carteru...Arslan wrote: hiljadu sam ja puta pominjao na to jebeno trazenje krivde u drugima, u onima tamo sto nisu kao mi, mi koji smo najljepsi, najhrabriji i najobrazovaniji i ciste begovske sorte..
a oni, necisti, sram ih bilo, dodju tu u (Bosnu) sarajevo da kampuju pod satorima i da mjaucu, kako nemaju sta jesti i kako ih je strah u njihovim nesagradjenim kucama.. a nece da rade.. stid hin bilo.. narusavaju nasu lakolomivu idilu koju na lazima izgradismo.. samo prezir zasluzuju..isti su cigani.. sve to treba otjerat odakle je doslo, rekli bi ovi humaniji, diplomate..
na kolac, lomacu i prebijanje udova prizivaju ovi malo ekstremniji.. oni ini bi pak izbrisali sjeme.. neki se pak nadju i imaju nesto protiv toga..
![]()
pitt, i nas fasizam je posebne sorte, nekako je bogdu kvalitetniji od onog njihovog..
- pitt
#46 Re: Najezda Roma iz Italije
sto ba? da ne zivis sa humanistima i patriotimaKurt_Kombajn wrote:ja bi slago da sam iz germanije, ili kanade. ili barem japana.
pa da me tamo protjeraju
- Alfons Kauders
#47 Re: Najezda Roma iz Italije
sjecam se 99te i "nasih" roma koji su vadili papire u mupu... na cistom ekavskom... jebiga, srbiju roka nato, ovi se fino isfurali, prijavili kod rodbine da su rodjeni ovdje i doveli 100 svjedoka (zapravo porodicu, do 2. koljena)... eno ih dan danas gore, i dalje pricaju ekavski dok prose...pitt wrote:pa posteni ljudi sto bi lagaliAlfons Kauders wrote:evo javio sam sepitt wrote:ali mi smo The Bosnians.....bogom dati da nas svi vole dok mi mrzimo svakog.Cudim se kako se dezurni rasisti jos nisu javili sa svojim humanim prijedlozima za soluciju problema.
nisam vidio da je otvorena tema
pitanje... ako ti ljudi nemaju nikakvih papira... koji kurac ih vracaju ovamo i kako su koji kurac stigli do italije in d frst plejs ? mislim, ako vec zvanicno ne postoje, koji kurac ne lazu da su rodjeni u hrvatskoj, sloveniji ili italiji ?Pa ako su iz bosne gdje ce ih vratiti drugo nego u BiH? sto bi njih tretirali drugacije od ostalih.
cisto sumnjam da smo naucili sta u zadnjih 9 godina, i mislim da ce nam opet uvaliti kukavicija jaja...
- pitt
#48 Re: Najezda Roma iz Italije
e jebi ga alfie....i ti sad zavjere kopas neke
pretpostavka je da su gradjani BiH i kao takve ih drzava treba i mora primiti. problem je sto se nekima ne svidja sto se radi o romima specificno.
- Alfons Kauders
#49 Re: Najezda Roma iz Italije
ja bolan, da nema svoj identitet, svog reisa, svog harisa i svog golfa 2 dizel...pitt wrote:sto ba? da ne zivis sa humanistima i patriotimaKurt_Kombajn wrote:ja bi slago da sam iz germanije, ili kanade. ili barem japana.
pa da me tamo protjeraju![]()
![]()
kurteee prooodaanaaa duuuussooooo
- pitt
#50 Re: Najezda Roma iz Italije
i jos ne vjeruje u piramidu

nego alfie.....opet dolazimo do toga da je problem u nasim poganim vlastima. Al boli na cuna, glasat cemo za iste (nase) opet

nego alfie.....opet dolazimo do toga da je problem u nasim poganim vlastima. Al boli na cuna, glasat cemo za iste (nase) opet