Na granici Srbije i RS-a uhapšen Zdravko Tolimir
- RIZVA
Tolimir i onako ima nakav tumor tako da nista od tog njegovog hapsenja sve su to politicke igrice da malo skrenu paznje sa stankovica silovatelja za njega mi je krivo jer je prava poganstina, jebavo im je gore majku u sudu marinku jurcevicu i ostalima a ovi nista ko ovce ma odmah ga je trebalo u samicu baciti i dovesti dva narkica sa klijestima i let lampom da ga malo "preprave" fuj fuj sta rade

- Pasiflora
I po cemu si ti drugaciji od njega? Mislim na tu scenografiju tipa let lampa i klijesta.RIZVA wrote: ma odmah ga je trebalo u samicu baciti i dovesti dva narkica sa klijestima i let lampom da ga malo "preprave" fuj fuj sta rade![]()
![]()
- DiplomataSaSela
Pa nije reko da bi onsitno wrote:I po cemu si ti drugaciji od njega? Mislim na tu scenografiju tipa let lampa i klijesta.RIZVA wrote: ma odmah ga je trebalo u samicu baciti i dovesti dva narkica sa klijestima i let lampom da ga malo "preprave" fuj fuj sta rade![]()
![]()
-
jugoistocnjak
Lijepo je sto je uhapsen onaj sto i treba biti uhapsen. Njemu i jeste mjesto u Hagu, ali vec odavno.
Ne treba biti "corava macka" ali ipak neke stvari su indikativne.
Covjek ima, kazu bar tako, tumor. Znaci, uz dobre pare nije problem se ni zrtvovati zbog patrioskih interesa i otici malo do zatvora. Ako umre tamo eto jos jedan razlog da se kaze da je Hag "mjesto srbozdera".
Uhvacen na granici. Super, sada ce zasluge moci pokupiti i RS i Srbija. K'o je pomen'o reformu policije?! Kakva reforma, to nam ne treba!
Ipak neka onakav idio ide u zatvor.
Ne treba biti "corava macka" ali ipak neke stvari su indikativne.
Covjek ima, kazu bar tako, tumor. Znaci, uz dobre pare nije problem se ni zrtvovati zbog patrioskih interesa i otici malo do zatvora. Ako umre tamo eto jos jedan razlog da se kaze da je Hag "mjesto srbozdera".
Uhvacen na granici. Super, sada ce zasluge moci pokupiti i RS i Srbija. K'o je pomen'o reformu policije?! Kakva reforma, to nam ne treba!
Ipak neka onakav idio ide u zatvor.
-
kucuk
Jos mi u usima zone rijeci koje po njegovoj naredbi cita neka gospodja preko megafona. Jos ne mogu da dodjem sebi da normalan covjek na tako perfidan nacin zove ljude u smrt i da tako masovno i neselektivno ubija sve sto mu do ruku dodje.-PREDAJTE SE, VOJSKA RS VAM NECE NISTA, VOJSKA RS CE VAS PROSLIJEDITI VASIMA, VOJSKA RS JE HUMANA, NE RAMISLJAJTE NE PLASITE SE PREDAJTE SE NAJBLIZOJ JEDINICI- bilo je to davno pa mozda nije napisana svaka rijec tacno ali sustina jeste.
Izgleda da ga nece stici Karlina pravda ali bozija hoce.
Izgleda da ga nece stici Karlina pravda ali bozija hoce.
- ahmed&nedzad
E, vidiš, kad sam ja nedavno to isto napisao, zabranili su mi pristup forumu, uz obrazloženje da je 'forum privatni' i da 'vlasnik ima pravo' pisati šta želi. Ali nema veze, ni ovo raje što nije do sad rastjerano neće dugo ostati.spongebob wrote:peticiju napisati...ova vijest kako je napisana je cista sramota. Izvor jeste FENA i njima ne zamjeram na sterilno-bezbojnom prenosu informacija pa me i ne cudi da tamo neko nema jaja da ispravi informaciju koju su ocito dobili od RS-MUP-a, ali to sto je ovaj portal prenosi bez ikakvih prepravki bi trebao da bude skandal, ali je to ovdje svima bas onako normalno. Ljudima se ovdje zacepljavaju usta, pa ne bih dalje, ionako bi bilo brisanoSpliff.Master wrote:FAKAT!spongebob wrote:zasto se niko ne pita otkad se to RS granici sa Srbijom
Upravo sam redakciji (ili kako god sebe nazivaju) SA-X poslao email da koriguju tu gigantsku nebulozu.
Zalosno
-
Vozdra_123
ovo ko na filmovimaMaraschino wrote:Pobjegao Branko Zelenika
Srna
31.05.2007 21:44
BANJALUKA - Branko Zelenika iz Laktaša, koji je uhapšen po naredbi Suda BiH po potjernici Interpola iz Pariza, pobjegao je juče prilikom prevoza od Laktaša ka Sarajevu, potvrdila je portparol MUP-a RS Tamara Despenić.
"Zelenika je prevožen obilježenim automobilom golf 4. Prevozili su ga pripadnici Policijske stanice Laktaši i pobjegao je u toku vožnje u opštini Doboj Jug", kazala je Despenićeva.
Zelenika je uhapšen juče u 16.30.
Branko Zelenika pobjegao je ispred motela "Dalas" u naselju Mravići, u federalnoj opštini Doboj Jug. On je, navodno, tražio da ide u toalet, a potom je iskoristio blizinu brda obraslog sitnom šumom za bjekstvo i izgubio se u nepoznatom pravcu.![]()
![]()
![]()
hop i u bjeg
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Ko god je napisao ovaj naslov nemisli svojom glavom. Ne samo sto nema granice izmedju RS-a i Srbije vec je caka sto ga je najvjerovatnije uhvatila pogranicna sluzba koja je na nivou drzave. Dakle RS policija nije maknula prstom. Takodjer je interesantno da RS policija pusta zarobljenike. Mozda kontaju da su im dani odbrojani pa da usicare sta mita od toga sto ce kojeg zlocinca pustiti na slobodu.