Na granici Srbije i RS-a uhapšen Zdravko Tolimir
-
deset_u_pola
#1 Na granici Srbije i RS-a uhapšen Zdravko Tolimir
Zar ovo nije zadnja lakrdija! Puste da pobjegne jedan zločinac, a onda 5 dana poslje u'apse trećeg najtraženijeg četnika poslje Karadžića i Mladića.
-
klixober
Ovo je iskonstruisano zbog reforme policije da bi rekli da RS hapsi ratne zlocince.A na racunu familije ovog zlocinca je sada vjerovatno par miliona.*ebo ih Tolimir,neka uhapse Karadzica i Mladica.
A novinar koji je napisao "na granici Srbije i RS" treba dobiti otkaz.
A novinar koji je napisao "na granici Srbije i RS" treba dobiti otkaz.
-
Sogan
Providan PR-potez Srbije i RS-a
srecom, nisu dovoljno pametni da efektivnije iskoriste saznanje gdje se kriju njihovi ratni zlocinci nego ih isporucuju ovako u ratama kad se situacija sa MZ-om pocne zatezati.
- Maraschino
Dva pobjegnu
a treceg uhvate
moraju jos nafatat
a treceg uhvate
moraju jos nafatat
- Maraschino
Pobjegao Branko Zelenika
Srna
31.05.2007 21:44
BANJALUKA - Branko Zelenika iz Laktaša, koji je uhapšen po naredbi Suda BiH po potjernici Interpola iz Pariza, pobjegao je juče prilikom prevoza od Laktaša ka Sarajevu, potvrdila je portparol MUP-a RS Tamara Despenić.
"Zelenika je prevožen obilježenim automobilom golf 4. Prevozili su ga pripadnici Policijske stanice Laktaši i pobjegao je u toku vožnje u opštini Doboj Jug", kazala je Despenićeva.
Zelenika je uhapšen juče u 16.30.
Branko Zelenika pobjegao je ispred motela "Dalas" u naselju Mravići, u federalnoj opštini Doboj Jug. On je, navodno, tražio da ide u toalet, a potom je iskoristio blizinu brda obraslog sitnom šumom za bjekstvo i izgubio se u nepoznatom pravcu.
-
spongebob
bas su ti srbi spretni u bjezanju vallahMaraschino wrote:Pobjegao Branko Zelenika
Srna
31.05.2007 21:44
BANJALUKA - Branko Zelenika iz Laktaša, koji je uhapšen po naredbi Suda BiH po potjernici Interpola iz Pariza, pobjegao je juče prilikom prevoza od Laktaša ka Sarajevu, potvrdila je portparol MUP-a RS Tamara Despenić.
"Zelenika je prevožen obilježenim automobilom golf 4. Prevozili su ga pripadnici Policijske stanice Laktaši i pobjegao je u toku vožnje u opštini Doboj Jug", kazala je Despenićeva.
Zelenika je uhapšen juče u 16.30.
Branko Zelenika pobjegao je ispred motela "Dalas" u naselju Mravići, u federalnoj opštini Doboj Jug. On je, navodno, tražio da ide u toalet, a potom je iskoristio blizinu brda obraslog sitnom šumom za bjekstvo i izgubio se u nepoznatom pravcu.![]()
![]()
![]()
mora da su genetski predodredjeni za bjezanje pred Aagom.
- Spliff.Master
FAKAT!spongebob wrote:zasto se niko ne pita otkad se to RS granici sa Srbijom
Upravo sam redakciji (ili kako god sebe nazivaju) SA-X poslao email da koriguju tu gigantsku nebulozu.
Zalosno
- Bosanac_21
Nece Dodo moci veceras spavati, ode mu pajdo. Jos cupu i "mladica", ......
- StLouis
Itekako da ima veze. Cista provokacija i neprofesionalizam. U svakom slucaju, jedan zlocinac manje.location wrote:Nema veze sta pise. Uhvacen je u na granici izmedju BiH i Srbija ali u entitetu RS. Svako zna da je RS u BiH a ne u Hrvatskoj ili u Rumuniji.
-
deset_u_pola
Kako ne kontas?! Naravno da mi je drago. Samo se pitam otkud sad da ga odjednom uhapse. Prvo što mi je palo na pamet je da su cijelo vrijeme znali gdje je.forUMASH wrote:....ne kontam.....tebi sad krivo sto su ga uhapsili il'....
-
spongebob
peticiju napisati...ova vijest kako je napisana je cista sramota. Izvor jeste FENA i njima ne zamjeram na sterilno-bezbojnom prenosu informacija pa me i ne cudi da tamo neko nema jaja da ispravi informaciju koju su ocito dobili od RS-MUP-a, ali to sto je ovaj portal prenosi bez ikakvih prepravki bi trebao da bude skandal, ali je to ovdje svima bas onako normalno. Ljudima se ovdje zacepljavaju usta, pa ne bih dalje, ionako bi bilo brisanoSpliff.Master wrote:FAKAT!spongebob wrote:zasto se niko ne pita otkad se to RS granici sa Srbijom
Upravo sam redakciji (ili kako god sebe nazivaju) SA-X poslao email da koriguju tu gigantsku nebulozu.
Zalosno
Last edited by spongebob on 31/05/2007 22:44, edited 1 time in total.
-
almah
#24 Re: Na granici Srbije i RS-a uhapšen Zdravko Tolimir
RS samo izvrsava naredjenja iz Srbije.deset_u_pola wrote:Zar ovo nije zadnja lakrdija! Puste da pobjegne jedan zločinac, a onda 5 dana poslje u'apse trećeg najtraženijeg četnika poslje Karadžića i Mladića.
Za par dana treba da se nastave pregovori Srbija-EU a uslov je pozitivan izvjestaj Karle del Ponte.
Srbiji Tolimir nije toliko bitan.
Istovremeno i Dodik poentira u vrlo vaznom momentu i smanjuje pritisak na sebe.
Za par godina ce opet uhapsit nekoga, mozda Zupljanina.
A Tihic i ostali ce sigurno i ovo pozdraviti igrajuci se visoke diplomatije.
Svijet i bosnjacki politicari nikada nece shvatiti srpsku skolu marifetluka.
Nece biti nikakvo cudo ako Tolimira prebace u zatvor u Kalinoviku.
- jeza u ledja
Boli me kurac sta ovo hapsenje znaci Srbiji, Dodiku i ostalim pickama materinama.
Znaci meni!!
Nadam se da ce ga posluziti zdravlje.
Znaci meni!!
Nadam se da ce ga posluziti zdravlje.