Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post Reply
Chisum

#126 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chisum »

lazni penzioner wrote:
Chisum wrote:ALI, u ta doba, dok su se i takvi motali naokolo, dovede Shaban jos ponesto u ovaj grad...

Doveo je i jedan drugi "Shaban" npr. Medicinski fakultet u Sarajevo, pa ne znaci da je bio dobar i da je njegova opcija pozeljna. Ili mozda jest? :? Od komunista me nista ne bi zacudilo.. :mrgreen:

Jeste... dok su tebi slicnog mentalnog sklopa bili ponosno hrvatsko cvijece. Nesto kao dedo Alija... malo hrvatsko cvijece, malo Dobricino unuce.... kako sam jednom rece, da parafraziram - ja do podne ovako, a poslije podne onako... :-D

Image
lazni penzioner

#127 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by lazni penzioner »

Chisum wrote:Jeste... dok su tebi slicnog mentalnog sklopa bili ponosno hrvatsko cvijece. Nesto kao dedo Alija... malo hrvatsko cvijece, malo Dobricino unuce.... kako sam jednom rece, da parafraziram - ja do podne ovako, a poslije podne onako... :-D

I kakve to veze ima sa onime sto sam ja napisao? Mislim, vidim citiras me, ocekivao bih nesto povezano :lol: A i dobro, kasno je, radi se treca smjena u cumezu u Alipasinoj, razumijem te u potpunosti 8-)

Sto se tice videa kojeg si okacio, Premijer je odlicno analizirao stanje naseg drustva :thumbup:
TheOneandOnly

#128 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by TheOneandOnly »

lazni penzioner wrote:I kakve to veze ima sa onime sto sam ja napisao? Mislim, vidim citiras me, ocekivao bih nesto povezano :lol: A i dobro, kasno je, radi se treca smjena u cumezu u Alipasinoj, razumijem te u potpunosti 8-)

Sto se tice videa kojeg si okacio, Premijer je odlicno analizirao stanje naseg drustva :thumbup:
A zar se moze ocekivati nesto povezano od takvih osoba.. Ako je ovo najbolje sto Izborni Stab KP za internet ima da ponudi, onda nije ni cudo sto ce dozivjeti jos jednu izbornu kataklizmu u oktobru.

Odoh...

P.S. Umalo da zaboravim dodati da u potpunosti podrzavam stav gospodina Mujezinovica. Cisto da ima crno na bijelo kako bih sutra mogao podici dnevnicu. :mrgreen:
Chisum

#129 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chisum »

Nego, da se ne zamaramo s ova dva (mada ovo vise lici na jednog.. covjek sam sebi daje gas, dobar je... mada ovo vise lici na ekipu iz Mokrog koja se povremeno javi na nas veseli forum) Maocana... sta ono rece Adil-beg, uzdanica Bosnjaka... Toliko je povjerenja imao u ove SDA balije da im ni marke ne dade na cuvanje. :lol:

A mog'o je sve fino Dzaferovicu da proslijedi... sve bi otislo u tri lijepe, ali po zakonu.

Elem, odoh i ja lagano... Sto rece veliki mudrac - mirno spavajte.
TheOneandOnly

#130 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by TheOneandOnly »

Chisum wrote:Nego, da se ne zamaramo s ova dva (mada ovo vise lici na jednog.. covjek sam sebi daje gas, dobar je... mada ovo vise lici na ekipu iz Mokrog koja se povremeno javi na nas veseli forum) Maocana... sta ono rece Adil-beg, uzdanica bosnjaka... Toliko je povjerenja imao u ove SDA balije da im ni marke ne dade na cuvanje. :lol:
Vidim da ti je rijecnik onako bas cetnicko-koljacki, samo su oni tako socno mogli pisati o "balijama". Reci mi molim te iz kojeg romanijskog sela poticu tvoji? :D
Decko, ni Mokro ni Maocu nisam vidio. A inace je dirljivo u kolikoj mjeri dijelis mentalni sklop sa ovima iz Maoce - i oni zive u samoizabranoj izolaciji, i oni misle kako zastupaju narod a narodu puca neka stvar za njima, i oni u svemu i svacemu vide konspiracije (jesmo li Boze dvojica ili jedan) i kako ti tako i oni nemaju trunkicu kulture dijaloga. Sta ces, valjda babo kontao uhljebiti dijete pa mu nije bilo potrebno skolovanje samo ga u proracunu zajeba promjena rezima. :wink:

Samo ti nastavi da pljujes po internetu i forumima, to je tvoj maksimalni domet. Mi cemo vec nastaviti po svom, kao i do sada.. Kako ono ide? "Psi laju a karavana prolazi..."
Chisum

#131 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chisum »

TheOneandOnly wrote:
Chisum wrote:Nego, da se ne zamaramo s ova dva (mada ovo vise lici na jednog.. covjek sam sebi daje gas, dobar je... mada ovo vise lici na ekipu iz Mokrog koja se povremeno javi na nas veseli forum) Maocana... sta ono rece Adil-beg, uzdanica bosnjaka... Toliko je povjerenja imao u ove SDA balije da im ni marke ne dade na cuvanje. :lol:
Vidim da ti je rijecnik onako bas cetnicko-koljacki, samo su oni tako socno mogli pisati o "balijama". Reci mi molim te iz kojeg romanijskog sela poticu tvoji? :D
Decko, ni Mokro ni Maocu nisam vidio. A inace je dirljivo u kolikoj mjeri dijelis mentalni sklop sa ovima iz Maoce - i oni zive u samoizabranoj izolaciji, i oni misle kako zastupaju narod a narodu puca neka stvar za njima, i oni u svemu i svacemu vide konspiracije (jesmo li Boze dvojica ili jedan) i kako ti tako i oni nemaju trunkicu kulture dijaloga. Sta ces, valjda babo kontao uhljebiti dijete pa mu nije bilo potrebno skolovanje samo ga u proracunu zajeba promjena rezima. :wink:

Samo ti nastavi da pljujes po internetu i forumima, to je tvoj maksimalni domet. Mi cemo vec nastaviti po svom, kao i do sada.. Kako ono ide? "Psi laju a karavana prolazi..."
Moji?... Iz starog grada... pojas Stari sat - Shangaj... Kao i ja... Nadjes me kad god pozelis, pa mi opet postavis, od rijeci do rijeci, to pitanje.

A bogami, davno bijah "decko", decko... tamo nekih davnih ranih sedamdesetih.

Nego, sto se povremenih upada papaka na foum tice, cesto bude veselo. Ubije se pokoji sat vremenskog vakuuma, ali mi bude zao sto kratko traju.

Mnogo duze traje tiranija i dzeparenje SDA balija... mnogo, mnogo duze.
TheOneandOnly

#132 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by TheOneandOnly »

Tu smo negdje .. Naravno, i ja tebi stojim u potpunosti na raspolaganju da negdje onako u cetiri oka porazgovaramo o tome kakve veze imam sa Maocom i sl. vukojebinama. Ionako smo haman pa u komsiluku.

Sto se "tiranije" tice navikni se zivjeti pod njom.. Jbg, neki su i 60-tak godina izdrazli mnogo goru tiraniju. Ili se rokni. Sasvim svejedno. Promijenit je neces moci.
Chisum

#133 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chisum »

Ne roknuse me cetnici tokom one 4 godine. Ranise, doduse, ali ne "doklase", pa nece mi valjda dohakati ni ove bezmude SDA balije koje su rat provele u sefovima i podrumima, puske vidjeli nisu, a danas su na vlasti. A tek da se roknem svojom rukom radi njih... radi seljacica minderasa, podrumasa?? Ma daaaj.... :)

Svasta sam ja pregrmio u zivotu, a hvala bogu snadjem se nekako, pa ne fali... a narod, ako mu je drago, da ne jede, a da glasa za jedne te iste, samo naprijed! Do smrti... od gladi! Samo sto brze.

Nego, kazes, komsije smo, izgleda, pa, kada ti kakvo slicno pitanje, kao ono sto si mi postavio na forumu, padne opet na pamet, a ti ne pisi na forumu nego mi se javi za detalje.
jefferson

#134 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by jefferson »

Chisum wrote:Ne roknuse me cetnici tokom one 4 godine. Ranise, doduse, ali ne "doklase", pa nece mi valjda dohakati ni ove bezmude SDA balije koje su rat provele u sefovima i podrumima, puske vidjeli nisu, a danas su na vlasti. A tek da se roknem svojom rukom radi njih... radi seljacica minderasa, podrumasa?? Ma daaaj.... :)

Svasta sam ja pregrmio u zivotu, a hvala bogu snadjem se nekako, pa ne fali... a narod, ako mu je drago, da ne jede, a da glasa za jedne te iste, samo naprijed! Do smrti... od gladi! Samo sto brze.

Nego, kazes, komsije smo, izgleda, pa, kada ti kakvo slicno pitanje, kao ono sto si mi postavio na forumu, padne opet na pamet, a ti ne pisi na forumu nego mi se javi za detalje.
Sta se bez veze sa njim prepires, bezze ce zakljucati temu. Rekao je da ne radi na drzavnoj sisi sto znaci ili da nema dovoljno god, ili mu je "babo" bio jedan od onih u beckom hotelu. Nakon ove izjave svaki komentar je suvisan:
Putovalo se jeste - od Triglava do Djevdjelije. Jos mi nisi odgovorio na pitanje: ti zaista tvrdis da je procentualno vise ljudi u BiH ljetovalo van granica bivse drzave nego sto je to slucaj sada? Racunajuci Hrvatsku i CG kao "domace" destinacije.
ultima_palabra

#135 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by ultima_palabra »

Ma najbolje bi bilo ovaj off pobrisati, tema je vrli premijer Mujezinović, a sa plaćenicima se ne isplati raspravljati, dok njih u pamet sebe iz pameti :-) Zamisli, neko ti traži da mu dokažeš da je ova zemlja u krizi :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#136 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by pici »

ultima_palabra wrote:Ma najbolje bi bilo ovaj off pobrisati, tema je vrli premijer Mujezinović, a sa plaćenicima se ne isplati raspravljati, dok njih u pamet sebe iz pameti :-) Zamisli, neko ti traži da mu dokažeš da je ova zemlja u krizi :-)
Pa vide da kod Dodija prolazi politika "ko reko ja reko ko si ti koga bola" pa i mujezi poceo"stotine janjadi,pune kese,nema parkirat,puni restorani,sve nova auta" ma kakva .BA kriza imate i previše e zato cemo vam pocet skidat plate,pemzije i ostalo da se nebi gluHo bilo ugojili radi vašeg zdravlja.
HAVANA

#137 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by HAVANA »

TheOneandOnly wrote:Tu smo negdje .. Naravno, i ja tebi stojim u potpunosti na raspolaganju da negdje onako u cetiri oka porazgovaramo o tome kakve veze imam sa Maocom i sl. vukojebinama. Ionako smo haman pa u komsiluku.

Sto se "tiranije" tice navikni se zivjeti pod njom.. Jbg, neki su i 60-tak godina izdrazli mnogo goru tiraniju. Ili se rokni. Sasvim svejedno. Promijenit je neces moci.

Uuuuu,raja je počela da se žari i pali :D
Nemoj nas dirat ismeta ti mujezinovića :lol:

Chisum wrote:
TheOneandOnly wrote:

Moji?... Iz starog grada... pojas Stari sat - Shangaj... Kao i ja... Nadjes me kad god pozelis, pa mi opet postavis, od rijeci do rijeci, to pitanje.

A bogami, davno bijah "decko", decko... tamo nekih davnih ranih sedamdesetih.

Nego, sto se povremenih upada papaka na foum tice, cesto bude veselo. Ubije se pokoji sat vremenskog vakuuma, ali mi bude zao sto kratko traju.

Mnogo duze traje tiranija i dzeparenje SDA balija... mnogo, mnogo duze.

Kakav ba on i stari sat...eventualno sisu dojio u to vrijeme...
Što trošite vrijeme na ove sa 14 postova...nema smisla...zadaj to :lol: :shock: :skoljka: :P :oops: i ćaoooo.
JThomas

#138 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by JThomas »

ko kaže da je kriza? sve se nema, a grah se povraća...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#139 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Truba »

baš sam se dočepao knjižice svjetska statistika za 2007

i uopće ne stojimo loše
bolji smo od pola azije i j amerike i skoro cijele afrike :mrgreen: negdje smo na sredini...od 183 zemlje svijeta

međutim 6. smo u svijetu po korištenju donacija :mrgreen:
veoma velik industrijski rast (zbog rata mi 15 a japan 0.5)
patetnti i izumi nula
proizvodnja nula
smrtnost novorođenčadi loše ( međutim i u švedskoj je slično)
smrtnost od dijabetesa visoka
šume - bogati
edukacija nula
ulaganje u edukaciju 0 nema nas ni na mapi
pušenje... u svjetskom vrhu

uopće nismo loša zemlja samo da je vlast bolja... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
lazni penzioner

#140 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

ultima_palabra wrote:Zamisli, neko ti traži da mu dokažeš da je ova zemlja u krizi :-)

Niko ne kaze da zemlja nije u krizi. Cijeli svijet je u krizi, u tome ni nasa drzava ne moze biti izuzetak. Stvar je u tome sto stvari mogu biti ovakve kakve jesu ili gore. E pa gore bi bile ako bi se komunisticki zlocinci docepali federalnog nivoa vlasti, jer bi uz ekonomsku krizu koje bi bilo ionako, sada Bosnjaci opet postali ugrozeni i na ovih svojih 25% BiH uslijed komunistickog dodvoravanja Srbima i Hrvatima. Sjetimo se, prosli put su komunisti izmijenili izborni zakon, poceli brisati Bosnjake iz drzavljanstva, pokrenuli hajke na maltene svakog vidjenijeg Bosnjaka, dok je Dodo sa druge strane rahatno gradio svoju bazu moci. Nece moci vise. Prosli put su vam Bosnjaci dali glas zbog nezadovoljstva prema SDA (podmetnuta vam je SBiH kako bi vas se iskontrolisalo i sprijecilo da ucinite previse stete, samo dovoljno da se iskrompromitirate :D ), medjutim ne da se niste pokazali kao alternativa, da ste bogdo samo lose radili svoj posao, vec ste poceli i rasturati ovo malo jada od drzave. Prihvatite da dobijate i to malo glasova zbog toga sto svijetu treba pokazati kako smo demokraticni i pluralni. Ne sumnjajte da ako dodje do situacije stani-pani, letite ispod cenzusa jer nam domaci izdajnici ne trebaju. 8-)
ultima_palabra

#141 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by ultima_palabra »

lazni penzioner wrote:
ultima_palabra wrote:Zamisli, neko ti traži da mu dokažeš da je ova zemlja u krizi :-)

Niko ne kaze da zemlja nije u krizi. Cijeli svijet je u krizi, u tome ni nasa drzava ne moze biti izuzetak. Stvar je u tome sto stvari mogu biti ovakve kakve jesu ili gore. E pa gore bi bile ako bi se komunisticki zlocinci docepali federalnog nivoa vlasti, jer bi uz ekonomsku krizu koje bi bilo ionako, sada Bosnjaci opet postali ugrozeni i na ovih svojih 25% BiH uslijed komunistickog dodvoravanja Srbima i Hrvatima. Sjetimo se, prosli put su komunisti izmijenili izborni zakon, poceli brisati Bosnjake iz drzavljanstva, pokrenuli hajke na maltene svakog vidjenijeg Bosnjaka, dok je Dodo sa druge strane rahatno gradio svoju bazu moci. Nece moci vise. Prosli put su vam Bosnjaci dali glas zbog nezadovoljstva prema SDA (podmetnuta vam je SBiH kako bi vas se iskontrolisalo i sprijecilo da ucinite previse stete, samo dovoljno da se iskrompromitirate :D ), medjutim ne da se niste pokazali kao alternativa, da ste bogdo samo lose radili svoj posao, vec ste poceli i rasturati ovo malo jada od drzave. Prihvatite da dobijate i to malo glasova zbog toga sto svijetu treba pokazati kako smo demokraticni i pluralni. Ne sumnjajte da ako dodje do situacije stani-pani, letite ispod cenzusa jer nam domaci izdajnici ne trebaju. 8-)
Što bi purgeri rekli, ma nemoj mi se srati :D
lazni penzioner

#142 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

ultima_palabra wrote:Što bi purgeri rekli, ma nemoj mi se srati :D

Sta ces, moze nam se. 8-)
yugi

#143 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by yugi »

lazni penzioner wrote:

Mujezinoviću ti li si to :roll:
jefferson

#144 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by jefferson »

lazni penzioner wrote:

Cijeli svijet je u krizi zadnji godinu i po a ne 20 NAJTEZIH godina :lol: ovo je sa dnovi argument pred izbore. Ali kao sto neko rece, dosla je nova zvijer, Fahro radoncic. Iako je uspostavio nove "standarde" seljakluka i primitivizma koje su drzali neoborivo SDA i SNSD, po reakcijama se vidi da su se misevi iz SA (sto su uvijek i bili pocev od 1991g) usrali od straha.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#145 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Truba »

i da
svijet je u krizi jer ne kupuju auta stanove niti mogu gledati piramide
a u nas je kriza jer je gola egzistencija ugrožena
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#146 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by -LIBERO- »

lazni penzioner wrote: Niko ne kaze da zemlja nije u krizi. Cijeli svijet je u krizi, u tome ni nasa drzava ne moze biti izuzetak. Stvar je u tome sto stvari mogu biti ovakve kakve jesu ili gore. E pa gore bi bile ako bi se komunisticki zlocinci docepali federalnog nivoa vlasti, jer bi uz ekonomsku krizu koje bi bilo ionako, sada Bosnjaci opet postali ugrozeni i na ovih svojih 25% BiH uslijed komunistickog dodvoravanja Srbima i Hrvatima. Sjetimo se, prosli put su komunisti izmijenili izborni zakon, poceli brisati Bosnjake iz drzavljanstva, pokrenuli hajke na maltene svakog vidjenijeg Bosnjaka, dok je Dodo sa druge strane rahatno gradio svoju bazu moci. Nece moci vise. Prosli put su vam Bosnjaci dali glas zbog nezadovoljstva prema SDA (podmetnuta vam je SBiH kako bi vas se iskontrolisalo i sprijecilo da ucinite previse stete, samo dovoljno da se iskrompromitirate :D ), medjutim ne da se niste pokazali kao alternativa, da ste bogdo samo lose radili svoj posao, vec ste poceli i rasturati ovo malo jada od drzave. Prihvatite da dobijate i to malo glasova zbog toga sto svijetu treba pokazati kako smo demokraticni i pluralni. Ne sumnjajte da ako dodje do situacije stani-pani, letite ispod cenzusa jer nam domaci izdajnici ne trebaju. 8-)
Auuuu cega se ti svega naprica... :mrgreen:

Cista SDA demagogija i rezonovanje,da ne kazem palamudjenje,a ruka ispod stola u trezorima i budjetima :D

Vile,jahte,automobili,milioni na racunama...a kuhinje crvenog krsta i merhameta sve pretrpanije.
Dobra ta neka zastita nacionalnog interesa.

Ja bih dodao jos"...nemojte nas vi bojovnici i glasnogovornici SDA vise braniti Alije vam...."
and

#147 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by and »

lazni penzioner wrote:

daj malo nas podsjeti kada su bošnjaci bili najugroženiji,kada ih je najviše nastradalo i ko je tada došao na vlast?
umjesto što se borite sa "domaćim izdajnicima",bolje bi bilo da vodite politiku u dodinom carstvu i da usmjeravate glasače da se tamo vraćaju i da osvajaju pozicije.
premijera stvarno ne treba komentarisati,sve je sam rekao.
rekao bih samo, mjedenica
Chisum

#148 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chisum »

Stara izreka Gedzinog malog:

Mirno spavajte, rata nece biti...... jedni ce vas klati, mi cemo vam krasti... (izgubljeni tekst)

Mustafa minderas Mujezinovic nastavlja istom taktikom... sve sto vidite, toga ustvari nema, to nije... a ono sto niko nikada nije vidio (a dzini su najgori, nane mi, a i ove serije, majku im jebem...), e toga, braco napacena, ima iza svakog coska... toga se treba cuvati! :D
A siromastva nema, jer - ljudi nose kese... eeeeej, kese nose, alooo.... kakvo crno siromastvo?! Drzava bankrotirala davno, sve sto postoji u stecaju, ali kese, haveru.... Kese nas vade! :D

Kako onaj priglupi dzeparos opisa SDA viziju razvoja zemlje... Razvojna banka daje milione papku/meshetaru iz Pljevalja da se kurci po Sarajevu (to je valjda taj famozni povrat otetog, u doba komunizma, naravno, svim starosjediocima Sarajeva :lol: kao sto je "vraceno" Saji, Cengicu, Brankovicu, Tihicu, Cericu, Izetbegovicima, Garibima, Okericima, Brkama, Laticima, Ganicima, Dzaferovicima, Radoncicima, Bubicama, Boskailu i hiljadama drugih "Sarajlija" :lol: ), a na pitanje gdje je tu razvoj DRZAVE, gdje je tu ulaganje u IZVOZ kojeg nakon ove SDA kuge vise i NEMAMO, naravno, dzeparos odgovara - pa kako nije izvoz... stranci koji iznajmljuju zgradu placaju devizama... Na opasku da placaju, ali placaju NJEMU, papku, a ne drzavi, ne privredi, ne izvozu, proizvodnji... dzeparos ostade bez teksta, te brze-bolje opet na kese.

Kakvim ekonomskim magovima raspolazemo... samo prosi - neko ce vec nesto i da ti da, samo kleci - neko ce da se sazali, samo kradi - jer, kako dzeparos minderas rece - hajd sta fali ako neko malo i ukrade... Moze mu se i progledat kroz prste ako zaposli bar jednog COJKA :-D

Ovakve carobnjake ekonomskog razvoja, ulaganja, te njihove vizije, ne bi mogli pratiti ni Soros, ni Buffett, a bogami ni rahmetli Kostolany.

Elem, drzava zvana Djeca nam se smiju, moj reufe

Nije ni cudo sto smo na svim mogucim crnim listama i listama siromastva sampioni.
Fair Life

#149 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Fair Life »

lazni penzioner wrote:Niko ne kaze da zemlja nije u krizi. Cijeli svijet je u krizi, u tome ni nasa drzava ne moze biti izuzetak. Stvar je u tome sto stvari mogu biti ovakve kakve jesu ili gore. E pa gore bi bile ako bi se komunisticki zlocinci docepali federalnog nivoa vlasti, jer bi uz ekonomsku krizu koje bi bilo ionako, sada Bosnjaci opet postali ugrozeni i na ovih svojih 25% BiH uslijed komunistickog dodvoravanja Srbima i Hrvatima. Sjetimo se, prosli put su komunisti izmijenili izborni zakon, poceli brisati Bosnjake iz drzavljanstva, pokrenuli hajke na maltene svakog vidjenijeg Bosnjaka, dok je Dodo sa druge strane rahatno gradio svoju bazu moci. Nece moci vise. Prosli put su vam Bosnjaci dali glas zbog nezadovoljstva prema SDA (podmetnuta vam je SBiH kako bi vas se iskontrolisalo i sprijecilo da ucinite previse stete, samo dovoljno da se iskrompromitirate :D ), medjutim ne da se niste pokazali kao alternativa, da ste bogdo samo lose radili svoj posao, vec ste poceli i rasturati ovo malo jada od drzave. Prihvatite da dobijate i to malo glasova zbog toga sto svijetu treba pokazati kako smo demokraticni i pluralni. Ne sumnjajte da ako dodje do situacije stani-pani, letite ispod cenzusa jer nam domaci izdajnici ne trebaju. 8-)
Odlicna prica !!

Imas vremena do izbora, sa ovom pricom od pijace do pijace, otvarati glasacima oci.
feral.tribune

#150 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by feral.tribune »

lazni penzioner wrote:

Ovo je dokaz da postoji zagrobni zivot . Licno nam se javlja najveci izdajnik , covjek koji je unistio Bosnu i bosanske muslimane , covjek koji je u suradnji sa Karadjicem bacio Ustav R BiH u blato i ostavio iza sebe SDA mafiju da nas dokusuri . Kada bi ja znao da medju bosanskim muslimanima ima ovakih 10 ljudi kao sto je ovaj forumas ja bih se ili ubio ili stavio kokardu na celo i napao onih 25 % sto smrdi na laz i lopovluk .
Post Reply