MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

antimobb
Location: "Boj se ovna, boj se govna. A kad ću živjeti?" Meša Selimović, Tvrđava.

#1 MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by antimobb »

U zadnjih nekoliko godina po državnim institucijama i kompanijama masovna pojava moždanih i srčanih udara.

UZROK masovnih moždanih i srčanih udara po državnim Institucijama i kompanijama su NEVIDLJIVI pritisci ruralnih psihopata koji nakon svakih izbora kao na PIJACI svoju poziciju kupe u Centrali Stranke/Partije, od sebi sličnih psihopatogenih zombija.

Više na linku: http://forum.klix.ba/prodaja-drzavnih-p ... 31016.html

Ima li iko normalan u ovoj zemlji da zaustavi ovaj pomor ljudi od strane ovih psihopata?

Dali ima iko u ovoj zemlji dovoljno svjestan da shvati koliko je težak ovaj PRIMTIVNI i sasvim NEVIDLJIVI kriminal prodaje pozicija psihopatima u Strankama/Partijama koji se odvija nakon svakih izbora već decenijama i koliko uposlenika su ove iste korumpirane prihopate na mjestima direktora i rukovodilaca po državnim Institucijama i kompanijama do sada NEVIDLJIVO doveli do moždanih i srčanih udara i mobbing-om umorili do smrti!?

Da bi naš narod u Bosni shvatio pojam ''psihopata'' i kako prepoznati ove psiho-devijantne i psiho-patogene individue, uprošteno se može reći da su oni dobri glumci koji samo mimikom IMITIRAJU ''normalno'' ponašanje i normalne ljude.

U Bosni im je popularno da IMITIRAJU ponašanje ljudi vjernika iz džamija (to im je sada veoma popularno), a sa druge strane njihova (ne)ljudska (ne)djela su im poput najtežih kriminalnih zločinaca.

Djelovanje psihopata je sasvim NEVIDLJIVO i neshvatljivo prosječnom čovjeku i građaninu.

Image

Kod nas u BiH iza ljubazne i kulturne maske ovih zombija krije se NEVIDLJIVO teško duševno mrtvilo i PRIMITIVIZAM.

Psihopate je najlakše prepoznati po tri sljedeće karakteristike:
- konstantno patološki lažu (jer su duševno prazni i mrtvi)
- uopće nemaju savjesti, preciznije uopće nemaju grižnje savjesti i
- uopće nemaju suosjećanja prema drugima ...

Radi se o potpunim duševnim mrtvacima, to jeste, PRAZNIM LJUDSKIM LJUŠTURAMA koji samo IMITIRAJU normalna ljudska osjećanja.

U Bosni i Hercegovini iza ovih licemjer-zombija ostaju kolateralne ekonomske štete na sve strane i na stotine umorenih uposlenika moždanim i srčanim udarima.

Više pročitajte na linku: http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija

Ponavljam prodaja pozicija psihopatima u Strankama/Partijama je posebno težak kriminal jer je NEVIDLJIV i neshvatljiv običnom čovjeku.

Sva naša agonija počinje prodajom važne državne pozicije psihopati u Stranci/Partiji od strane njima sličnih psihopata, Konobara, Susjeda i ostalih PRIMITIVACA ...

Tražimo hitnu uspostavu ''Državne agencije za testiranje i izbor kadrova'' čiji uposleni i oni koji budu vršili testiranje kadrova za pozicije direktora u državnim firmama i Institucijama će biti podložni krivičnoj odgovornosti - zatvoru - ako zlouporijebe svoj položaj i nad kojom će biti druga Institucija za kontrolu iste.

Testiranje treba da bude transparentno i JAVNO ...

Pozivam vas sve da budete patriote i da napravite Butterfly effect, tako što ćete NON-STOP svaki dan slati e-mailove nadležnim državnim Institucijama, sve dok ovu zemlju ne očistimo od psihopata i ne zaustavimo PRIMITVNU prodaju važnih državnih pozicija psihopatima u Strankama/Partijama koji su UZROK svakodnevnim umorstvima ljudi na radnim mjestima i enormnim kolateralnim finacijskim štetama širom naše države ...

Ukoliko ne želite i dalje da živite PRIMITIVNO, finacijski zarobljeni u ovom njihovom privatnom Feudu na potezu Sarajevo-Zenica-Tuzla u krugu od dvije stotine kilometara već 20 godina kao MENDELA, borite se konstantno svaki dan protiv ovog PRIMITIVIZMA i PRIMITIVACA koji su od države BiH, za koju smo se borili u ratu, napravili običnu PRIMITIVNU PIJACU, gdje je sve na prodaju.

Tražimo od nadležnih organa da pokrenu istragu i pregledaju medicinske kartone uposlenika koji rade u državnim Institucijama i kompanijama kako bi zaustavili ovaj NEVIDLJIVI pomor ljudi ...
Last edited by antimobb on 02/12/2014 10:50, edited 9 times in total.
Dr. Kuca

#2 Re: Masovni moždani i srčani udari

Post by Dr. Kuca »

:lol:
antimobb
Location: "Boj se ovna, boj se govna. A kad ću živjeti?" Meša Selimović, Tvrđava.

#3 Re: Masovni moždani i srčani udari

Post by antimobb »

Ukoliko uskoro inspekcije počnu raditi svoj posao kao što sada ne rade, to jeste ako budu prisiljene i uvede sa Zakon o sprečavanju mobbing-a što je neminovno približivanjem BiH prema EU i njenim zakonima, kazne za mobbing koji se tretira na Zapadu kao umorstvo će biti od tri do pet godina zatvora za rukovodioce i direktore.

Na Zapadu je ovo težak kriminal.

Kad se u nekoj državnoj Instituciji ili kompaniji, to jeste, u bilo kojoj privatnoj kompaniji na Zapadu masovno dešavaju smrti i oboljenja povezana sa stresom kao što je masovna pojava moždanih i srćanih udara po našim državnim Institucijama i kompanijama, njihove Inspekcije u suradnji sa ostalim organima, HITNO ulaze u tu firmu i vrše istragu uz medicinsko i ostalo vještačenje.

Samo kod nas u ovom PRIMITIVNO društvu se to ne radi i sve se PRIMITIVNO zataškava jer znaju da bi ih trag odveo do Centrale Stranke/partije gdje se je desila PRIMITIVNA prodaja direktorske pozicije psihopati za novac koji je dolaskom na tu poziciju, uposlenike doveo do moždanih i srćanih udara, to jeste umorio ih.

Na Zapadu za ovaj zločin je propisana kazna zatvora od tri do pet godina.
antimobb

#4 Re: Moždani i srčani udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by antimobb »

U BIH zbog velike nesigurnosti u zadržavanju radnog mjesta i velikog broja nezaposlenih kod ljudi koji rade u državnim Institucijama i državnim kompanijama postoji veliki i svakodnevni pritisak da isti zadrže. Ovaj pritisak ne bi bio uopće toliki, da nije svakodnevni pritisak NESPOSOBNIH ruralnih psihopata koji su svoje pozicije kupili za novac u Centralama Stranaka/Partija. Radi se o teškom kriminalu posebno što je NEVIDLJIV. Zbog pritisaka ovih psihopatogenih ruralaca pojavio se veliki broj oboljelih uposlenika od kardiovaskularnih problema. Ljudi masovno stradaju od moždanih i srčanih udara. Neko ovo mora zaustaviti. Nadležni organi trebaju HITNO uči u sve državne Institucije i kompanije i provjeriti medicinske kartone uposlenika kako bi se ova NEVIDLJIVA umorstva na radnim mjestima zaustavila, a o čemu pišem od 2009 godine na ovoj temi: http://forum.klix.ba/mobbing-umorstvo-n ... 69907.html
sema911s

#5 Re: Moždani i srčani udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

o kakavom vi pritisku pricate u drzavnim institucijama,., jel pritisak lupat pecate od09-12h, hebenu potvrdu napisat,
antimobb

#6 Re: Moždani i srčani udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by antimobb »

sema911s wrote:o kakavom vi pritisku pricate u drzavnim institucijama,., jel pritisak lupat pecate od09-12h, hebenu potvrdu napisat,
Taj PRIMITIVAC što lupa pečat od 09-12 je pod zaštitom svojih psihopatogenih mentora koji su svoju poziciju kupili u Stranci/Partiji, a ovaj je od njih kupio sebi mogučnost da PRIMITVNO lupa pečat od 09-12 sati. Zato se i ponaša tako PRIMITIVNO, dok ostali radnici koji su nevidljivi i nisu pod zaštitom korumpiranih psihopata, umiru i svakodnevno oboljevaju od moždanih i srčanih udara pod pritiscima ovih nesposobnih psihopata i njihovih psihopatogenih klonova sa tim pečatima u rukama koje spominješ.
Šaljite email-ove nadležnim organima i tražite neka HITNO uđu u sve državne Institucije i kompanije (kao i privatne kompanije) i provjere medicinske kartone uposlenika, kako bi se ova NEVIDLJIVA umorstva na radnim mjestima zaustavila.
Ponovo naglašavam, ovo što spominjem je teški kriminal i zločin posebno jer je NEVIDLJIV i nadležni organi ovo moraju HITNO zaustaviti i istražiti.
Do danas sam poslao na desetine email-ova svim relevantnim državnim i vjerskim Institucijama i nadležnim organima vezano za teški i NEVIDLJIVI kriminal PRIMITIVNE prodaje pozicija psihopatima u Centralama Stranka/Partija za novac bez bilo kakve provjere ali zanimljivo niko mi nije odgovorio na email - svi PRIMITIVNO šute ...
sema911s

#7 Re: Moždani i srčani udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

antimobb wrote:
sema911s wrote:o kakavom vi pritisku pricate u drzavnim institucijama,., jel pritisak lupat pecate od09-12h, hebenu potvrdu napisat,
Taj PRIMITIVAC što lupa pečat od 09-12 je pod zaštitom svojih psihopatogenih mentora koji su svoju poziciju kupili u Stranci/Partiji, a ovaj je od njih kupio sebi mogučnost da PRIMITVNO lupa pečat od 09-12 sati. Zato se i ponaša tako PRIMITIVNO, dok ostali radnici koji su nevidljivi i nisu pod zaštitom korumpiranih psihopata, umiru i svakodnevno oboljevaju od moždanih i srčanih udara pod pritiscima ovih nesposobnih psihopata i njihovih psihopatogenih klonova sa tim pečatima u rukama koje spominješ.
Šaljite email-ove nadležnim organima i tražite neka HITNO uđu u sve državne Institucije i kompanije (kao i privatne kompanije) i provjere medicinske kartone uposlenika, kako bi se ova NEVIDLJIVA umorstva na radnim mjestima zaustavila.
Ponovo naglašavam, ovo što spominjem je teški kriminal i zločin posebno jer je NEVIDLJIV i nadležni organi ovo moraju HITNO zaustaviti i istražiti.
Do danas sam poslao na desetine email-ova svim relevantnim državnim i vjerskim Institucijama i nadležnim organima vezano za teški i NEVIDLJIVI kriminal PRIMITIVNE prodaje pozicija psihopatima u Centralama Stranka/Partija za novac bez bilo kakve provjere ali zanimljivo niko mi nije odgovorio na email - svi PRIMITIVNO šute ...
Prosjecna Plata Ti drzavnim sluzbenicima je oko1200km. Sutra se Sa njima mjenjam za moj posao,
A to sto je stresno jbga Koji posao nije takav, kakve veze imaju vjerske institucije Sa poslodavcima, samo u kojoj instituciju Su Te odbili za posaoo.,

A koliko Ti drzavni sluzbenici samo popuse cigara, popiju kafa I koliko imaju pauzaa dobro je da Su Jos zivi,., kada Su radili za neki praznik, ostali pola sata duze Na poslu, radili subotu Ili nedelju,. Probaj uci u trolu Na skenderiji u 16:05,

Zao mi je onih Koji ispastaju Ali I drzavnim sluzbama takvih nema
antimobb

#8 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by antimobb »

Kada su normalni ljudi vodili državne Institucije i kompanije, bilo je tako kao što spominješ. Mogao si lijepo raditi bez pritiska i pošteno napredovati u svojoj karijeri svojim trudom i zalaganjem, sve dok unazad jedno desetak godina u Centralama Stranaka/Partija nisu počeli sa prodajom pozicija sebi sličnim psihopatima. Uveli su sistem PRIMITIVNE prodaje i preprodaje gdje se napreduje jedino novcem. Zbog ove PRIMITIVNE prodaje, od VRHA do DNA hijerarhije imamo poredane korumpirane psihopate na svim rukovodećim mjestima koji su za novac kupile svoju poziciju, a kao posljedicu njihove NESPOSOBNOSTI rukovođenja zbog čega vrše pritisak na uposlenike, unazad nekoliko godina uposlenici masovno oboljevaju od moždanih i srčanih udara i umiru. To nije teško provjeriti, samo treba uzeti medicinske kartone.
Last edited by antimobb on 02/12/2014 11:30, edited 2 times in total.
Drinski

#9 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Drinski »

sema911s wrote: Prosjecna Plata Ti drzavnim sluzbenicima je oko1200km. Sutra se Sa njima mjenjam za moj posao,
A čime se inače ti baviš?
sema911s

#10 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

Drinski wrote:
sema911s wrote: Prosjecna Plata Ti drzavnim sluzbenicima je oko1200km. Sutra se Sa njima mjenjam za moj posao,
A čime se inače ti baviš?

radim u firmi koja se bavi proizvodnjom masina i dijelova za iste.-. na diplomi mi pise ing. radim svaku subotu, praznik sta je to, prijavljen na 850KM,
Drinski

#11 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Drinski »

sema911s wrote: radim u firmi koja se bavi proizvodnjom masina i dijelova za iste.-. na diplomi mi pise ing. radim svaku subotu, praznik sta je to, prijavljen na 850KM,
I sto ti je tu sada kriva uprava?
sema911s

#12 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

Drinski wrote:
sema911s wrote: radim u firmi koja se bavi proizvodnjom masina i dijelova za iste.-. na diplomi mi pise ing. radim svaku subotu, praznik sta je to, prijavljen na 850KM,
dobro pitanje,.

godinu dana se ganjamo da dokazemo da je mama rodjena 1968 drzavljanin BiH, samo je nestala u januaru ove godine, ima sve papire ali od tog datuma nepostoji, firmu pokusavam otvorit vec 6mjeseci jer po nekoj teti iz tvoje uprave moj maticni se ne podudara sa brojem u licnoj,
auto koje sam uredno prodao odjavio prije 7 godina, dolaze mi kazne i zavidovica i za svaku kovertu moram u policiju sa kupoprodajnim ug. da dokazem da ja nevozim ali se nemoze promjenit u sistemu bez nekog kurtza, sto svakih 15 dana na ovjeru dokumenata moram da dam 300KM jer gospoda iz VTK nece nijedan dokumet ako nije ovjeren, hoces malo o poreznoj upravi, ili o opstinarima(lesinarima) iz novog grada koji zanju poslat inspekciju, a to sto komso istima da 50KM i on radi sta hoce i kako hoce
antimobb

#13 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by antimobb »

@sema911s,
Vidiš kako je sve povezano sistemom spojenih posuda jer prodaja pozicija u Strankama/Partijama, također i tebi utiće na život i bez obzira što radiš u privatnom sektoru suočen si sa JAVAŠLUKOM i općim haosom koji izazivaju nesposobne i korumpirane psihopate na rukovodećim i direktorskim pozicijama. Treba HITNO oduzeti pravo psihopatogenim pojedincima u Strankama/Partijama da oni bilo koga postavljaju (čitaj da prodaju pozicije za novac) i uspostaviti nezavisnu Držanu agenciju za izbor i testiranje kadrova kako bi normalni ljudi došli na direktorska i rukovodeća mjesta. Zbog ove PRIMITIVNE prodaje pozicija imamo haos na sve strane. SISTEM SE MORA USPOSTAVITI, a rješenje sam ponudio inače ANARHIJA koju ove psihopate generiraju u VRHU Vlasti će se prenijeti na ulice ...
Last edited by antimobb on 02/12/2014 12:22, edited 1 time in total.
Drinski

#14 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Drinski »

sema911s wrote:
Drinski wrote:
dobro pitanje,.

godinu dana se ganjamo da dokazemo da je mama rodjena 1968 drzavljanin BiH, samo je nestala u januaru ove godine, ima sve papire ali od tog datuma nepostoji, firmu pokusavam otvorit vec 6mjeseci jer po nekoj teti iz tvoje uprave moj maticni se ne podudara sa brojem u licnoj,
auto koje sam uredno prodao odjavio prije 7 godina, dolaze mi kazne i zavidovica i za svaku kovertu moram u policiju sa kupoprodajnim ug. da dokazem da ja nevozim ali se nemoze promjenit u sistemu bez nekog kurtza, sto svakih 15 dana na ovjeru dokumenata moram da dam 300KM jer gospoda iz VTK nece nijedan dokumet ako nije ovjeren,
prvo, ako je tako kao sto ti pišeš, onda nisu oni u krivu, nego ti. Evo, ima još pravnika, pa pitaj.

drugo, da li bi tebi bila bolja percepcija uprave ako bi onaj imao platu od 250 KM.
sema911s

#15 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

dobro pitanje,.

auto koje sam uredno prodao odjavio prije 7 godina, dolaze mi kazne i zavidovica i za svaku kovertu moram u policiju sa kupoprodajnim ug. da dokazem da ja nevozim ali se nemoze promjenit u sistemu bez nekog kurtza, sto svakih 15 dana na ovjeru dokumenata moram da dam 300KM jer gospoda iz VTK nece nijedan dokumet ako nije ovjeren, [/quote]

prvo, ako je tako kao sto ti pišeš, onda nisu oni u krivu, nego ti. Evo, ima još pravnika, pa pitaj.

drugo, da li bi tebi bila bolja percepcija uprave ako bi onaj imao platu od 250 KM.[/quote]

bi jer bi tada radio, sada prima ogromnu sumu novca a nista neradi,. pravilnik koji pravilnik,. da te pitam odakle si,.,
sema911s

#16 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

antimobb wrote:@sema911s,
Vidiš kako je sve povezano sistemom spojenih posuda jer prodaja pozicija u Strankama/Partijama, također i tebi utiće na život i bez obzira što radiš u privatnom sektoru suočen si sa JAVAŠLUKOM i općim haosom koji izazivaju nesposobne i korumpirane psihopate na rukovodećim i direktorskim pozicijama. Treba HITNO oduzeti pravo psihopatogenim pojedincima u Strankama/Partijama da oni bilo koga postavljaju (čitaj da prodaju pozicije za novac) i uspostaviti nezavisnu Držanu agenciju za izbor i testiranje kadrova kako bi normalni ljudi došli na direktorska i rukovodeća mjesta. Zbog ove PRIMITIVNE prodaje pozicija imamo haos na sve strane. SISTEM SE MORA USPOSTAVITI, a rješenje sam ponudio inače ANARHIJA koju ove psihopate generiraju u VRHU Vlasti će se prenijeti na ulice ...
pa i ovi sto su dosli onako sa strane i rade tu duze vremena su ista govna,. par primejra iz komsiluka,. cips novi grad i izmjesteni ured u PU Novi grad,.
Drinski

#17 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Drinski »

sema911s wrote: bi jer bi tada radio, sada prima ogromnu sumu novca a nista neradi
Ja mislim da bi manja plata utjecala samo da manje radi.
Moguce je da ima i suprotnih razmišljanja, ali mislim ipak da sam u pravu.
razonoda

#18 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by razonoda »

Drinski wrote:
sema911s wrote: bi jer bi tada radio, sada prima ogromnu sumu novca a nista neradi
Moje iskustvo sa placanjem radnika, neznaci ako ga platis vise da ce bolje raditi. Nece, zavisi od osobe i njegovog stava prema obavezama.
sema911s

#19 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

razonoda wrote:
Drinski wrote:
Moje iskustvo sa placanjem radnika, neznaci ako ga platis vise da ce bolje raditi. Nece, zavisi od osobe i njegovog stava prema obavezama.
par mjheseci male plate i onda ih nagradis ako budu radili svoj posao kako treba sa vecom platom, isto ko i na ostalim normalnim mjestima,., ako izbaci normu nema zalbi ide nagradaa
razonoda

#20 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by razonoda »

TAKO nekako bi trebalo sprovoditi.
Drinski

#21 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Drinski »

sema911s wrote:
par mjheseci male plate i onda ih nagradis ako budu radili svoj posao kako treba sa vecom platom, isto ko i na ostalim normalnim mjestima,., ako izbaci normu nema zalbi ide nagradaa
Pa sto tebe gazda ne nagradi vecom platom?
Jel to zato sto ne radis svoj posao?
Drinski

#22 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Drinski »

razonoda wrote: Moje iskustvo sa placanjem radnika, neznaci ako ga platis vise da ce bolje raditi. Nece, zavisi od osobe i njegovog stava prema obavezama.
Tacno.
isto vazi i za smanjenje plate.
Onaj ko radi - taj radi. Ali, onaj ko radi a ne prima lovu, ode...zato je bolje dati vecu nego manju platu.
sema911s

#23 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by sema911s »

Drinski wrote:
sema911s wrote:
Pa sto tebe gazda ne nagradi vecom platom?
Jel to zato sto ne radis svoj posao?

nagradi kovertom, i bonusom na svaku prodatu/prizvedenu masinu al nism je tema vec sisadzije,. ti mi navedi jednu osobu koja prima platu od budzeta i da radi svoj posao,.,
Cherry-Cherry

#24 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Cherry-Cherry »

sema911s wrote:
Kakva norma? Pa nije to rad na traci u fabrici, pa da se ima norma. Ne proizvode se u upravi mašine i daske... :-) Nemoguće je normirati intelektualni rad.
Drinski

#25 Re: MOŽDANI i SRČANI udari po državnim Institucijama i kompanijama

Post by Drinski »

sema911s wrote: nagradi kovertom, i bonusom na svaku prodatu/prizvedenu masinu al nism je tema vec sisadzije,. ti mi navedi jednu osobu koja prima platu od budzeta i da radi svoj posao,.,
Pa sta se onda zalis na malu platu na početku priče?
Ti vise zaradis nego da radis u upravi.
Post Reply