Nisam ti siApoll0 wrote: ↑20/11/2020 23:30Nisi ti mali s glave...
Mostar u ratu
-
tetka762
#2001 Re: Mostar u ratu
-
Apoll0
#2002 Re: Mostar u ratu
Poginulo ih je koliko je trebalo da pogine ...neznam kako si to propustio,sve ti pise( u knjigama).tetka762 wrote: ↑20/11/2020 23:35Nisam ti siSamo ti dipli sa tim tvojim ublehašima, ja sam na ovoj temi puno rekao dok ti glumiš i prozivaš. Zaobiđi me A kategorijo. Kol’ko je ono četnika poginulo u oslobađanju Mostara? Jedan mladi vojnik u Cernici jel’? Hajde zaobiđi me
Što bola’ ne postavi te slike? Eto bio si se taman davno nakanio. Đe zapelo?
![]()
-
tetka762
#2003 Re: Mostar u ratu
Ne znam brate ti se mene nešto vele zakačio a ja o svom poslu. Ti reče da je jedan mladi zalego u Cernici, ps tebi ćemo vjerovat’ jer si A kategorija. Nego da te pitam. Što si se ti mene zakačio i gdje si se našao prozvan? Može neko suvislo objašnjenje za te prozivke? Eto kažeš taman si se bio nakanio postavljat neke slike is privatne arhive pa te k’o ja nešto zajeb’o. Može li ‘vako da se ja i ti nešto dogovorimo? Ti jednu sliku sa tvog terena pa ću jednu ja, da vide malo raja pravih slika iz privatne arhive. Jebo prozivanja a jebo i benzin. More li A kategorijo?Apoll0 wrote: ↑20/11/2020 23:41Poginulo ih je koliko je trebalo da pogine ...neznam kako si to propustio,sve ti pise( u knjigama).tetka762 wrote: ↑20/11/2020 23:35Nisam ti siSamo ti dipli sa tim tvojim ublehašima, ja sam na ovoj temi puno rekao dok ti glumiš i prozivaš. Zaobiđi me A kategorijo. Kol’ko je ono četnika poginulo u oslobađanju Mostara? Jedan mladi vojnik u Cernici jel’? Hajde zaobiđi me
![]()
![]()
-
Apoll0
#2004 Re: Mostar u ratu
Mere...otisli smo previse daleko i pre intimno saljem ti sliku svoju nagu sliku u almaras vesutetka762 wrote: ↑20/11/2020 23:52Ne znam brate ti se mene nešto vele zakačio a ja o svom poslu. Ti reče da je jedan mladi zalego u Cernici, ps tebi ćemo vjerovat’ jer si A kategorija. Nego da te pitam. Što si se ti mene zakačio i gdje si se našao prozvan? Može neko suvislo objašnjenje za te prozivke? Eto kažeš taman si se bio nakanio postavljat neke slike is privatne arhive pa te k’o ja nešto zajeb’o. Može li ‘vako da se ja i ti nešto dogovorimo? Ti jednu sliku sa tvog terena pa ću jednu ja, da vide malo raja pravih slika iz privatne arhive. Jebo prozivanja a jebo i benzin. More li A kategorijo?Apoll0 wrote: ↑20/11/2020 23:41Poginulo ih je koliko je trebalo da pogine ...neznam kako si to propustio,sve ti pise( u knjigama).tetka762 wrote: ↑20/11/2020 23:35
Nisam ti siSamo ti dipli sa tim tvojim ublehašima, ja sam na ovoj temi puno rekao dok ti glumiš i prozivaš. Zaobiđi me A kategorijo. Kol’ko je ono četnika poginulo u oslobađanju Mostara? Jedan mladi vojnik u Cernici jel’? Hajde zaobiđi me
![]()
![]()
u ruci jednoj ero u drugoj osa naravno privatno da mi dusmani "mjeru" ne uzmu
-
tetka762
#2005 Re: Mostar u ratu
E pa borac onda smanji malo doživljaj.Apoll0 wrote: ↑20/11/2020 23:56Mere...otisli smo previse daleko i pre intimno saljem ti sliku svoju nagu sliku u almaras vesutetka762 wrote: ↑20/11/2020 23:52Ne znam brate ti se mene nešto vele zakačio a ja o svom poslu. Ti reče da je jedan mladi zalego u Cernici, ps tebi ćemo vjerovat’ jer si A kategorija. Nego da te pitam. Što si se ti mene zakačio i gdje si se našao prozvan? Može neko suvislo objašnjenje za te prozivke? Eto kažeš taman si se bio nakanio postavljat neke slike is privatne arhive pa te k’o ja nešto zajeb’o. Može li ‘vako da se ja i ti nešto dogovorimo? Ti jednu sliku sa tvog terena pa ću jednu ja, da vide malo raja pravih slika iz privatne arhive. Jebo prozivanja a jebo i benzin. More li A kategorijo?
u ruci jednoj ero u drugoj osa naravno privatno da mi dusmani "mjeru" ne uzmu![]()
...
![]()
-
Apoll0
#2006 Re: Mostar u ratu
Sjecas se krkljanca oko Patkovica?tetka762 wrote: ↑21/11/2020 00:07E pa borac onda smanji malo doživljaj.Apoll0 wrote: ↑20/11/2020 23:56Mere...otisli smo previse daleko i pre intimno saljem ti sliku svoju nagu sliku u almaras vesutetka762 wrote: ↑20/11/2020 23:52
Ne znam brate ti se mene nešto vele zakačio a ja o svom poslu. Ti reče da je jedan mladi zalego u Cernici, ps tebi ćemo vjerovat’ jer si A kategorija. Nego da te pitam. Što si se ti mene zakačio i gdje si se našao prozvan? Može neko suvislo objašnjenje za te prozivke? Eto kažeš taman si se bio nakanio postavljat neke slike is privatne arhive pa te k’o ja nešto zajeb’o. Može li ‘vako da se ja i ti nešto dogovorimo? Ti jednu sliku sa tvog terena pa ću jednu ja, da vide malo raja pravih slika iz privatne arhive. Jebo prozivanja a jebo i benzin. More li A kategorijo?
u ruci jednoj ero u drugoj osa naravno privatno da mi dusmani "mjeru" ne uzmu![]()
...
![]()
-
tetka762
#2007 Re: Mostar u ratu
-
Apoll0
#2008 Re: Mostar u ratu
A ne sjecas se? Dobar si ti ..kako bi reko nele dobar je memo...laku noc
-
tetka762
#2009 Re: Mostar u ratu
Čuj sjećam li se krkljanca oko Patkovića?Apoll0 wrote: ↑21/11/2020 00:24A ne sjecas se? Dobar si ti ..kako bi reko nele dobar je memo...laku noc
-
tetka762
#2010 Re: Mostar u ratu
I nemoj mi tih ‘sjećam li se’ majke ti. Sjećam se svega, reci nešto konkretno jer nisi ništa konkretno rekao na ovoj temi osim ovakvih glupih pitanja i glupog prozivanja. Ali ok, kad se nakaniš za slike javi se da raja vidi malo.
-
Apoll0
-
tetka762
#2012 Re: Mostar u ratu
-
tetka762
#2013 Re: Mostar u ratu
I to je taj nivo razgovora. Prozivke i da se sjetim nečega? Sve neke poskočice, doskočice i prozivke. Ništa konkretno i suvislo. Bogami sam se ja dosta izjasnio i sjetio na ovoj temi, evo neka se malo drugi sjete i izjasne, bujrum što se kaže. Može i u fotkama iz privatne arhive što se mene tiče.
-
tetka762
#2014 Re: Mostar u ratu
Nema slika, nema ništa, nema ratnog puta kategorijo? Pitaš me za Patkoviće taman kao da smo ja i ti u istoj postrojbi bili. Niti znam gdje su Patkovići niti znam za taj krkljanac. Ako hoćeš objasni i meni i raji na forumu što je bilo i ti se izjasni oko toga ako nešto znaš. Ali bio sam na Humu vidiš. Popeo sam se na Hum sredinom šestog, 10 ili 11.6.92 isti dan kada je oslobođen ne mogu se točno sjetiti. Na Humu naši iz poskok bojne i kažnjenička. Mrtvi četnici leže okolo, posebno oko bunkera. Nisu imali vremena ni čizme zakopčati. Neki leže u čarapama, drugi samo jednu čizmu imaju. Oko njih razbacane stvari, konzerve... Pitam Ćikotu kako su prošli, kaže imamo dosta i mrtvih i ranjenih posebno na Orlovcu. Prilazi nam momak sa Kočerina, zapovjednik u poskok bojnoj, raspituje se o nama, našem pravcu djelovanja. Raspituje se za rođaka koji je sa nama od prvog dana. Pokazuje mi zarobljeni snajper sa Orlovca, upucani lovački karabin sa 4c i pločicom lovačkog društva iz Ontarija na kundaku. Ulazim u glavnu veliku kulu na vrh Huma. Unutra dva mrtva četnika, duga kosa, brade, pored njih dokumenti, vojne knjižice. Oba dobrovoljci. Jedan iz Nikšića drugi iz Bileće. Gledam tu glavnu kulu iznutra. Na zidovima četnički grafiti i porole ispisane flomasterom i crnom farbom. Za oko mi zapinju partizanske parole na ćirilici (CKOJ, živio drug tito, itd...)duboko i pravilno urezane u kameni zid kule. Dolazi mi suborac, pita me što radim u toj kuli i da trebamo ići. Govorim mu da donese kakvu brusilicu, red bi bio da mi ostavimo najdublji i najljepsi grafit. Ulazi i on, gleda grafite ne zna ćirilicu. Gleda četnike, govorim mu dobrovoljci iz Nikšića i Bileće, komentira da ‘ko im jebe mater, ovdje su došli kosti ostaviti’. Objašnjavam mu što piše na zidu a on mi odgovara ‘jebali te partizani’. Silazimo s Huma u grad, umorni, prljavi, gladni. Javljamo motorolom našima da smo u pričuvi, onako nikakvi sjedamo u auto i za Grabovu Dragu kod suborca na peku i pršut. U autu svira ‘ima jedna rijeka i zove se Drina’.Apoll0 wrote: ↑21/11/2020 00:24A ne sjecas se? Dobar si ti ..kako bi reko nele dobar je memo...laku noc
-
Apoll0
#2015 Re: Mostar u ratu
Majke mi dobro si ti...nebi nista ni dodo ni oduzeo ko Njegosova ti je svakatetka762 wrote: ↑21/11/2020 12:53Nema slika, nema ništa, nema ratnog puta kategorijo? Pitaš me za Patkoviće taman kao da smo ja i ti u istoj postrojbi bili. Niti znam gdje su Patkovići niti znam za taj krkljanac. Ako hoćeš objasni i meni i raji na forumu što je bilo i ti se izjasni oko toga ako nešto znaš. Ali bio sam na Humu vidiš. Popeo sam se na Hum sredinom šestog, 10 ili 11.6.92 isti dan kada je oslobođen ne mogu se točno sjetiti. Na Humu naši iz poskok bojne i kažnjenička. Mrtvi četnici leže okolo, posebno oko bunkera. Nisu imali vremena ni čizme zakopčati. Neki leže u čarapama, drugi samo jednu čizmu imaju. Oko njih razbacane stvari, konzerve... Pitam Ćikotu kako su prošli, kaže imamo dosta i mrtvih i ranjenih posebno na Orlovcu. Prilazi nam momak sa Kočerina, zapovjednik u poskok bojnoj, raspituje se o nama, našem pravcu djelovanja. Raspituje se za rođaka koji je sa nama od prvog dana. Pokazuje mi zarobljeni snajper sa Orlovca, upucani lovački karabin sa 4c i pločicom lovačkog društva iz Ontarija na kundaku. Ulazim u glavnu veliku kulu na vrh Huma. Unutra dva mrtva četnika, duga kosa, brade, pored njih dokumenti, vojne knjižice. Oba dobrovoljci. Jedan iz Nikšića drugi iz Bileće. Gledam tu glavnu kulu iznutra. Na zidovima četnički grafiti i porole ispisane flomasterom i crnom farbom. Za oko mi zapinju partizanske parole na ćirilici (CKOJ, živio drug tito, itd...)duboko i pravilno urezane u kameni zid kule. Dolazi mi suborac, pita me što radim u toj kuli i da trebamo ići. Govorim mu da donese kakvu brusilicu, red bi bio da mi ostavimo najdublji i najljepsi grafit. Ulazi i on, gleda grafite ne zna ćirilicu. Gleda četnike, govorim mu dobrovoljci iz Nikšića i Bileće, komentira da ‘ko im jebe mater, ovdje su došli kosti ostaviti’. Objašnjavam mu što piše na zidu a on mi odgovara ‘jebali te partizani’. Silazimo s Huma u grad, umorni, prljavi, gladni. Javljamo motorolom našima da smo u pričuvi, onako nikakvi sjedamo u auto i za Grabovu Dragu kod suborca na peku i pršut. U autu svira ‘ima jedna rijeka i zove se Drina’.
-
tetka762
#2016 Re: Mostar u ratu
Evo ja se sjetih za Hum jer sam bio tamo. Hoćeš nam ti objasniti i izjasnit’ se za te Patkoviće?Apoll0 wrote: ↑21/11/2020 17:47Majke mi dobro si ti...nebi nista ni dodo ni oduzeo ko Njegosova ti je svakatetka762 wrote: ↑21/11/2020 12:53Nema slika, nema ništa, nema ratnog puta kategorijo? Pitaš me za Patkoviće taman kao da smo ja i ti u istoj postrojbi bili. Niti znam gdje su Patkovići niti znam za taj krkljanac. Ako hoćeš objasni i meni i raji na forumu što je bilo i ti se izjasni oko toga ako nešto znaš. Ali bio sam na Humu vidiš. Popeo sam se na Hum sredinom šestog, 10 ili 11.6.92 isti dan kada je oslobođen ne mogu se točno sjetiti. Na Humu naši iz poskok bojne i kažnjenička. Mrtvi četnici leže okolo, posebno oko bunkera. Nisu imali vremena ni čizme zakopčati. Neki leže u čarapama, drugi samo jednu čizmu imaju. Oko njih razbacane stvari, konzerve... Pitam Ćikotu kako su prošli, kaže imamo dosta i mrtvih i ranjenih posebno na Orlovcu. Prilazi nam momak sa Kočerina, zapovjednik u poskok bojnoj, raspituje se o nama, našem pravcu djelovanja. Raspituje se za rođaka koji je sa nama od prvog dana. Pokazuje mi zarobljeni snajper sa Orlovca, upucani lovački karabin sa 4c i pločicom lovačkog društva iz Ontarija na kundaku. Ulazim u glavnu veliku kulu na vrh Huma. Unutra dva mrtva četnika, duga kosa, brade, pored njih dokumenti, vojne knjižice. Oba dobrovoljci. Jedan iz Nikšića drugi iz Bileće. Gledam tu glavnu kulu iznutra. Na zidovima četnički grafiti i porole ispisane flomasterom i crnom farbom. Za oko mi zapinju partizanske parole na ćirilici (CKOJ, živio drug tito, itd...)duboko i pravilno urezane u kameni zid kule. Dolazi mi suborac, pita me što radim u toj kuli i da trebamo ići. Govorim mu da donese kakvu brusilicu, red bi bio da mi ostavimo najdublji i najljepsi grafit. Ulazi i on, gleda grafite ne zna ćirilicu. Gleda četnike, govorim mu dobrovoljci iz Nikšića i Bileće, komentira da ‘ko im jebe mater, ovdje su došli kosti ostaviti’. Objašnjavam mu što piše na zidu a on mi odgovara ‘jebali te partizani’. Silazimo s Huma u grad, umorni, prljavi, gladni. Javljamo motorolom našima da smo u pričuvi, onako nikakvi sjedamo u auto i za Grabovu Dragu kod suborca na peku i pršut. U autu svira ‘ima jedna rijeka i zove se Drina’.
-
tetka762
#2017 Re: Mostar u ratu
Slobodno oduzmi ili dodaj nešto ako imaš. I udostoji se objasniti nešto raji na ovom forumu evo recimo te famozne Patkoviće za početak jer ništa konstruktivno i konkretno nisi iznio ovdje osim što prozivaš i glumiš ratnika. Do tada se mene ‘kani života ti, vučeš mi na nekog velikog kompleksaša.Apoll0 wrote: ↑21/11/2020 17:47Majke mi dobro si ti...nebi nista ni dodo ni oduzeo ko Njegosova ti je svakatetka762 wrote: ↑21/11/2020 12:53Nema slika, nema ništa, nema ratnog puta kategorijo? Pitaš me za Patkoviće taman kao da smo ja i ti u istoj postrojbi bili. Niti znam gdje su Patkovići niti znam za taj krkljanac. Ako hoćeš objasni i meni i raji na forumu što je bilo i ti se izjasni oko toga ako nešto znaš. Ali bio sam na Humu vidiš. Popeo sam se na Hum sredinom šestog, 10 ili 11.6.92 isti dan kada je oslobođen ne mogu se točno sjetiti. Na Humu naši iz poskok bojne i kažnjenička. Mrtvi četnici leže okolo, posebno oko bunkera. Nisu imali vremena ni čizme zakopčati. Neki leže u čarapama, drugi samo jednu čizmu imaju. Oko njih razbacane stvari, konzerve... Pitam Ćikotu kako su prošli, kaže imamo dosta i mrtvih i ranjenih posebno na Orlovcu. Prilazi nam momak sa Kočerina, zapovjednik u poskok bojnoj, raspituje se o nama, našem pravcu djelovanja. Raspituje se za rođaka koji je sa nama od prvog dana. Pokazuje mi zarobljeni snajper sa Orlovca, upucani lovački karabin sa 4c i pločicom lovačkog društva iz Ontarija na kundaku. Ulazim u glavnu veliku kulu na vrh Huma. Unutra dva mrtva četnika, duga kosa, brade, pored njih dokumenti, vojne knjižice. Oba dobrovoljci. Jedan iz Nikšića drugi iz Bileće. Gledam tu glavnu kulu iznutra. Na zidovima četnički grafiti i porole ispisane flomasterom i crnom farbom. Za oko mi zapinju partizanske parole na ćirilici (CKOJ, živio drug tito, itd...)duboko i pravilno urezane u kameni zid kule. Dolazi mi suborac, pita me što radim u toj kuli i da trebamo ići. Govorim mu da donese kakvu brusilicu, red bi bio da mi ostavimo najdublji i najljepsi grafit. Ulazi i on, gleda grafite ne zna ćirilicu. Gleda četnike, govorim mu dobrovoljci iz Nikšića i Bileće, komentira da ‘ko im jebe mater, ovdje su došli kosti ostaviti’. Objašnjavam mu što piše na zidu a on mi odgovara ‘jebali te partizani’. Silazimo s Huma u grad, umorni, prljavi, gladni. Javljamo motorolom našima da smo u pričuvi, onako nikakvi sjedamo u auto i za Grabovu Dragu kod suborca na peku i pršut. U autu svira ‘ima jedna rijeka i zove se Drina’.
- Nekako s proljeća
#2018 Re: Mostar u ratu
1996.

-
Apoll0
#2019 Re: Mostar u ratu
Nista nemam oduzimati samo se...dvoumim jesam ja ludji ili ti sto sebi dopustam ovo,da me driblas,...sve sto si opisao ...opisivao si video https://www.youtube.com/watch?v=4AqjOoGV9Kc&t=1080s evo ovdje pocinje od 6:48 ovo za cizme sto spominjes da nisu uspijeli ni cizama skinuti to jedan vojnik govori kod jednog bunkera,samo nema taj dio al cu se potruditi da nadjem,drugo ggdje su ti mrtvi ,pratila je kamera tijek operacija a sigurno bi trofejno zabiljezili mrtve cetnike ,ima ih dvojica na mazioljica na magistraili njih sam vidio osobno , ovi su videJI vec godina i godina stoje pa si ih vjertovatno vise i napamet naucio...ovo ostalo si sam nadostiklo od brusilica pa hladno na prsut,pisao bi ti za patkovice ,samo nisi imo koga pitati ili nema na internetu , ili tebi u najboljem slucaju nema dragim videJa ..evo tek naletih https://www.youtube.com/watch?v=A5EZT2eQODw&t=1093s dio 20:34tetka762 wrote: ↑21/11/2020 18:44Slobodno oduzmi ili dodaj nešto ako imaš. I udostoji se objasniti nešto raji na ovom forumu evo recimo te famozne Patkoviće za početak jer ništa konstruktivno i konkretno nisi iznio ovdje osim što prozivaš i glumiš ratnika. Do tada se mene ‘kani života ti, vučeš mi na nekog velikog kompleksaša.Apoll0 wrote: ↑21/11/2020 17:47Majke mi dobro si ti...nebi nista ni dodo ni oduzeo ko Njegosova ti je svakatetka762 wrote: ↑21/11/2020 12:53
Nema slika, nema ništa, nema ratnog puta kategorijo? Pitaš me za Patkoviće taman kao da smo ja i ti u istoj postrojbi bili. Niti znam gdje su Patkovići niti znam za taj krkljanac. Ako hoćeš objasni i meni i raji na forumu što je bilo i ti se izjasni oko toga ako nešto znaš. Ali bio sam na Humu vidiš. Popeo sam se na Hum sredinom šestog, 10 ili 11.6.92 isti dan kada je oslobođen ne mogu se točno sjetiti. Na Humu naši iz poskok bojne i kažnjenička. Mrtvi četnici leže okolo, posebno oko bunkera. Nisu imali vremena ni čizme zakopčati. Neki leže u čarapama, drugi samo jednu čizmu imaju. Oko njih razbacane stvari, konzerve... Pitam Ćikotu kako su prošli, kaže imamo dosta i mrtvih i ranjenih posebno na Orlovcu. Prilazi nam momak sa Kočerina, zapovjednik u poskok bojnoj, raspituje se o nama, našem pravcu djelovanja. Raspituje se za rođaka koji je sa nama od prvog dana. Pokazuje mi zarobljeni snajper sa Orlovca, upucani lovački karabin sa 4c i pločicom lovačkog društva iz Ontarija na kundaku. Ulazim u glavnu veliku kulu na vrh Huma. Unutra dva mrtva četnika, duga kosa, brade, pored njih dokumenti, vojne knjižice. Oba dobrovoljci. Jedan iz Nikšića drugi iz Bileće. Gledam tu glavnu kulu iznutra. Na zidovima četnički grafiti i porole ispisane flomasterom i crnom farbom. Za oko mi zapinju partizanske parole na ćirilici (CKOJ, živio drug tito, itd...)duboko i pravilno urezane u kameni zid kule. Dolazi mi suborac, pita me što radim u toj kuli i da trebamo ići. Govorim mu da donese kakvu brusilicu, red bi bio da mi ostavimo najdublji i najljepsi grafit. Ulazi i on, gleda grafite ne zna ćirilicu. Gleda četnike, govorim mu dobrovoljci iz Nikšića i Bileće, komentira da ‘ko im jebe mater, ovdje su došli kosti ostaviti’. Objašnjavam mu što piše na zidu a on mi odgovara ‘jebali te partizani’. Silazimo s Huma u grad, umorni, prljavi, gladni. Javljamo motorolom našima da smo u pričuvi, onako nikakvi sjedamo u auto i za Grabovu Dragu kod suborca na peku i pršut. U autu svira ‘ima jedna rijeka i zove se Drina’.
-
tetka762
#2020 Re: Mostar u ratu
A bjeri bola majke ti priča ti je niđe veze. Čuj sjeti se Patkovića, izjasni se. Šta ću se bola izjašnjavat kad nisam bio tamo? Eto sjeti se ti za Dinaru 94, pa se izjasni. A jesi kralj majke mi, nasmija me. Okle Njegoša bola? More li ikako Matoš, Ujević ili Dizdar? Ništa nisi rekao na ovoj temi, uhvati se onog mahnitova pa sa njim naglabaj o Raštanima, brani i klapnama. Popni se na Hum pa pogledaj one partizanske grafite urezane u kamen na kuli. Nisu se sigurno mogli izbrisat. A nisi ti dobar majke mi.Apoll0 wrote: ↑21/11/2020 20:03Nista nemam oduzimati samo se...dvoumim jesam ja ludji ili ti sto sebi dopustam ovo,da me driblas,...sve sto si opisao ...opisivao si video https://www.youtube.com/watch?v=4AqjOoGV9Kc&t=1080s evo ovdje pocinje od 6:48 ovo za cizme sto spominjes da nisu uspijeli ni cizama skinuti to jedan vojnik govori kod jednog bunkera,samo nema taj dio al cu se potruditi da nadjem,drugo ggdje su ti mrtvi ,pratila je kamera tijek operacija a sigurno bi trofejno zabiljezili mrtve cetnike ,ima ih dvojica na mazioljica na magistraili njih sam vidio osobno , ovi su videJI vec godina i godina stoje pa si ih vjertovatno vise i napamet naucio...ovo ostalo si sam nadostiklo od brusilica pa hladno na prsut,pisao bi ti za patkovice ,samo nisi imo koga pitati ili nema na internetu , ili tebi u najboljem slucaju nema dragim videJa ..evo tek naletih https://www.youtube.com/watch?v=A5EZT2eQODw&t=1093s dio 20:34tetka762 wrote: ↑21/11/2020 18:44Slobodno oduzmi ili dodaj nešto ako imaš. I udostoji se objasniti nešto raji na ovom forumu evo recimo te famozne Patkoviće za početak jer ništa konstruktivno i konkretno nisi iznio ovdje osim što prozivaš i glumiš ratnika. Do tada se mene ‘kani života ti, vučeš mi na nekog velikog kompleksaša.
-
tetka762
#2021 Re: Mostar u ratu
Dobro eto razotkrio si me, prepisujem. Hoćeš nam reć bola za te Patkoviće? Šta je više, šta si sav isprepadan?tetka762 wrote: ↑21/11/2020 20:14A bjeri bola majke ti priča ti je niđe veze. Čuj sjeti se Patkovića, izjasni se. Šta ću se bola izjašnjavat kad nisam bio tamo? Eto sjeti se ti za Dinaru 94, pa se izjasni. A jesi kralj majke mi, nasmija me. Okle Njegoša bola? More li ikako Matoš, Ujević ili Dizdar? Ništa nisi rekao na ovoj temi, uhvati se onog mahnitova pa sa njim naglabaj o Raštanima, brani i klapnama. Popni se na Hum pa pogledaj one partizanske grafite urezane u kamen na kuli. Nisu se sigurno mogli izbrisat. A nisi ti dobar majke mi.Apoll0 wrote: ↑21/11/2020 20:03Nista nemam oduzimati samo se...dvoumim jesam ja ludji ili ti sto sebi dopustam ovo,da me driblas,...sve sto si opisao ...opisivao si video https://www.youtube.com/watch?v=4AqjOoGV9Kc&t=1080s evo ovdje pocinje od 6:48 ovo za cizme sto spominjes da nisu uspijeli ni cizama skinuti to jedan vojnik govori kod jednog bunkera,samo nema taj dio al cu se potruditi da nadjem,drugo ggdje su ti mrtvi ,pratila je kamera tijek operacija a sigurno bi trofejno zabiljezili mrtve cetnike ,ima ih dvojica na mazioljica na magistraili njih sam vidio osobno , ovi su videJI vec godina i godina stoje pa si ih vjertovatno vise i napamet naucio...ovo ostalo si sam nadostiklo od brusilica pa hladno na prsut,pisao bi ti za patkovice ,samo nisi imo koga pitati ili nema na internetu , ili tebi u najboljem slucaju nema dragim videJa ..evo tek naletih https://www.youtube.com/watch?v=A5EZT2eQODw&t=1093s dio 20:34tetka762 wrote: ↑21/11/2020 18:44
Slobodno oduzmi ili dodaj nešto ako imaš. I udostoji se objasniti nešto raji na ovom forumu evo recimo te famozne Patkoviće za početak jer ništa konstruktivno i konkretno nisi iznio ovdje osim što prozivaš i glumiš ratnika. Do tada se mene ‘kani života ti, vučeš mi na nekog velikog kompleksaša.
-
tetka762
#2022 Re: Mostar u ratu
A majke mi nisi dobar. Luđi si ti definitivno. Pa bola ko će video klipove tražit i objašnjavat. Jebo ja sve svoje ako si ti sav svojApoll0 wrote: ↑21/11/2020 20:03Nista nemam oduzimati samo se...dvoumim jesam ja ludji ili ti sto sebi dopustam ovo,da me driblas,...sve sto si opisao ...opisivao si video https://www.youtube.com/watch?v=4AqjOoGV9Kc&t=1080s evo ovdje pocinje od 6:48 ovo za cizme sto spominjes da nisu uspijeli ni cizama skinuti to jedan vojnik govori kod jednog bunkera,samo nema taj dio al cu se potruditi da nadjem,drugo ggdje su ti mrtvi ,pratila je kamera tijek operacija a sigurno bi trofejno zabiljezili mrtve cetnike ,ima ih dvojica na mazioljica na magistraili njih sam vidio osobno , ovi su videJI vec godina i godina stoje pa si ih vjertovatno vise i napamet naucio...ovo ostalo si sam nadostiklo od brusilica pa hladno na prsut,pisao bi ti za patkovice ,samo nisi imo koga pitati ili nema na internetu , ili tebi u najboljem slucaju nema dragim videJa ..evo tek naletih https://www.youtube.com/watch?v=A5EZT2eQODw&t=1093s dio 20:34tetka762 wrote: ↑21/11/2020 18:44Slobodno oduzmi ili dodaj nešto ako imaš. I udostoji se objasniti nešto raji na ovom forumu evo recimo te famozne Patkoviće za početak jer ništa konstruktivno i konkretno nisi iznio ovdje osim što prozivaš i glumiš ratnika. Do tada se mene ‘kani života ti, vučeš mi na nekog velikog kompleksaša.
-
tetka762
#2023 Re: Mostar u ratu
Pa reko sam ti da je bila kamera sa Titom iz kažnjeničke i da je sve snimano. Ti sve što više pišeš sve se više provaljuješ. Okle sad četnika na Mazoljicama? Zar nisi rekao da si vidio samo jednog mrtvog mladog vojnika u Cernici? Jebiga prvo se dogovori sa sobom, stvarno se gubiš.
-
tetka762
#2024 Re: Mostar u ratu
I tako nema ništa ni od Patkovića, mora da je strogo povjerljivo jelde?
A da ti kažem kako se dobro guzila ona mala iz zapovjedništva tvoje bojne, bil’ mi vjerov’o?
Ona crna što je slikala nove bojovnike.
Hajde molim te nemoj se više meni obraćat’. Tebi je neki kompleks proradio otkad sam stavio svoj ratni put na forum, negdje si se pronašao samo nećeš reći. Ne moraš ali mene samo zaobiđi.
A da ti kažem kako se dobro guzila ona mala iz zapovjedništva tvoje bojne, bil’ mi vjerov’o?
Hajde molim te nemoj se više meni obraćat’. Tebi je neki kompleks proradio otkad sam stavio svoj ratni put na forum, negdje si se pronašao samo nećeš reći. Ne moraš ali mene samo zaobiđi.
-
tetka762
#2025 Re: Mostar u ratu
Je li ratniče a kategorije? Bil’ mi vjerovao ako se sjetim i izjasnim kako sam nadoštiklavo onu malu što te je slikala za iskaznicu? A možda bolje ne, ispast će ti ratovo ja guzioApoll0 wrote: ↑21/11/2020 20:03Nista nemam oduzimati samo se...dvoumim jesam ja ludji ili ti sto sebi dopustam ovo,da me driblas,...sve sto si opisao ...opisivao si video https://www.youtube.com/watch?v=4AqjOoGV9Kc&t=1080s evo ovdje pocinje od 6:48 ovo za cizme sto spominjes da nisu uspijeli ni cizama skinuti to jedan vojnik govori kod jednog bunkera,samo nema taj dio al cu se potruditi da nadjem,drugo ggdje su ti mrtvi ,pratila je kamera tijek operacija a sigurno bi trofejno zabiljezili mrtve cetnike ,ima ih dvojica na mazioljica na magistraili njih sam vidio osobno , ovi su videJI vec godina i godina stoje pa si ih vjertovatno vise i napamet naucio...ovo ostalo si sam nadostiklo od brusilica pa hladno na prsut,pisao bi ti za patkovice ,samo nisi imo koga pitati ili nema na internetu , ili tebi u najboljem slucaju nema dragim videJa ..evo tek naletih https://www.youtube.com/watch?v=A5EZT2eQODw&t=1093s dio 20:34tetka762 wrote: ↑21/11/2020 18:44Slobodno oduzmi ili dodaj nešto ako imaš. I udostoji se objasniti nešto raji na ovom forumu evo recimo te famozne Patkoviće za početak jer ništa konstruktivno i konkretno nisi iznio ovdje osim što prozivaš i glumiš ratnika. Do tada se mene ‘kani života ti, vučeš mi na nekog velikog kompleksaša.