Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
van Basten wrote:bila je tema o idiotskim semaforima na Šipu i mislio sam da nas ublehaši iz Stepa ničim više ne mogu iznenaditi... ali sam se prevario... jer ovi semafori koje spominjete, njihov raspored, intervali i ostalo... pa to je bruka živa al fakat
Step očito ima dobra leđa i veze, postavljaju se semafori i gdje treba i gdje ne treba, sve preko leđa naroda.
To je 100% firma za izvlačenje i pranje para.
I ja sam istog misljenja, i u to nema sumnje, šta vam je!
A trenutno, sa ovom kolicinom prometa kako na samoj cesti, tako i sa ukljucivanjem auta sa strane, na ovoj dionici (Mojmilo kruzmi tok-aerodrom) semafor uopće ne treba, niti jedan!
Ali .................
van Basten wrote:bila je tema o idiotskim semaforima na Šipu i mislio sam da nas ublehaši iz Stepa ničim više ne mogu iznenaditi... ali sam se prevario... jer ovi semafori koje spominjete, njihov raspored, intervali i ostalo... pa to je bruka živa al fakat
Step očito ima dobra leđa i veze, postavljaju se semafori i gdje treba i gdje ne treba, sve preko leđa naroda.
Ne moze koncesionar za odrzavanje signalizacije postavljati gdje je njemu cejf, to je mislim nadleznost min saobracaja KS ili direkcije za saoobr. KS, ali u svakom slucaju sto vise semafora "isprojektuju" STEP-u bolje!
Ne moze koncesionar za odrzavanje signalizacije postavljati gdje je njemu cejf, to je mislim nadleznost min saobracaja KS ili direkcije za saoobr. KS, ali u svakom slucaju sto vise semafora "isprojektuju" STEP-u bolje!
Drug, direkcija i koncesionar rade u dogovoru, štele se poslovi, goleme pare su tu u igri, nemojmo biti djeca...
Za razliku od prvih dana kad je crveno trajalo 2,5 puta duže od zelenog, što je apsurd čak i za BiH sad je zeleno oko 35 sekundi a crveno traje 20-tak sekundi.