Puno otfušerenih poslova pa tako i ovaj, naizgled dobro odrađen poso... Privatluk i tenderizam, opštinska ubleha itd.
No comment.
U novinama i medijima skroz otvoren kružni tok, kad ono , zatvorena jedna kompletna strana.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nije mi se dovoljno otkuho..voda čudna,pa... što pitaš?insomnia78 wrote:Jesi ovo kuhanim krompirom sliko?
slike su ogromneinsomnia78 wrote:Male slike
Kliknite na slike!530i wrote:slike su ogromneinsomnia78 wrote:Male slike![]()
Jedino ne kontam ove zebre ukoso iscrtane.
Klikni na sliku!insomnia78 wrote:Male slike

Meni ovo izgleda sasvim OK.So What! wrote:A transverzala - 27. 10. 2016. @ xal3n (SSC)
P. S. Momak je izgubio dron, snimajući ovo.
Bolje jest, ali, npr. znak brzine 40 stavljen iza bandere što je sigurno propust mjesta na koje se treba ili je praktičnije bilo postaviti;Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pa bolje nego što je bilo u svakom slučaju, mada iskreno ne vidim baš toliki fušeraj.Sasvim solidno urađeno. Po meni je bitnije da je asfalt kvalitetan i da je stavljeno dovoljno nabijenog tampona ispod asfalta te da je debiljina odgovarajuća a to na ovim slikama sigurno ne možemo utvrditi.
Ehh moj ti...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ovdje prvo neke forumaše treba informatički opismeniti.
Prigovor je na mjestu mada opet nije ništa dramatično. Po meni mnogo je bitnije da je asfalt kvalitetan, znakovi se mogu izmjestiti i iscrtati nove "ljepše i preciznije" linije.pipi-duga-carapa wrote:Bolje jest, ali, npr. znak brzine 40 stavljen iza bandere što je sigurno propust mjesta na koje se treba ili je praktičnije bilo postaviti;Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pa bolje nego što je bilo u svakom slučaju, mada iskreno ne vidim baš toliki fušeraj.Sasvim solidno urađeno. Po meni je bitnije da je asfalt kvalitetan i da je stavljeno dovoljno nabijenog tampona ispod asfalta te da je debiljina odgovarajuća a to na ovim slikama sigurno ne možemo utvrditi.
one linije koje jesu ofarbane da idu pravcem puta pogre[no i nepreciyno, kao i ostale putne oznake koje su se mogle preciznije nazuovi ofarbati.
Ako te stvari ne vidite...onda , neka nam je tako sve kako nam je... pa jah..
Imam ja vozačku mnogo prije nego si se ti rodo sine... I mnogo više iskustva sigurno negoli ovi novonastali priučeni "inženjeri"..Matijevic_Vlado wrote:Znak postavljen iza stuba? Jest tebi koji nemas ni vozacke pa hodas trotoarom i pazis na ogranicenje
A mozda sam s telefona. A strucnjakDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ovdje prvo neke forumaše treba informatički opismeniti.
A vidi, i na telefonu se može kliknut na sliku.... samo još jednom dotakneš sliku i eto gainsomnia78 wrote:A mozda sam s telefona. A strucnjakDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ovdje prvo neke forumaše treba informatički opismeniti.