A majke vam za sta je bitno koliko je omeksivac za ves i deterdzent za sudje?Jel 5 il 6 eura,jebe mi se,kupim i moze bit duzi period.Nego koliko je teletina,kajmak

vecera i pice u restoranu,izlazak,izlet,kirija za stan,usluge koje svima trebaju tipa frizer,automehanicar,sauna,fitnes,masaza...Pa onda recimo ja sam lud za domacom hranom,med,sir,povrce,voce,pilav

...Gdje ,sta,kako ? Sta da jedem i gdje,da mi nije turcina bilo skapo bi,onaj smos i doneri,hoce mi na nos izac.Haj zadas nekad fintu pa odes kod kineza,ono ko satro pilav s djidjama...bami goreng

nasi je s rizom...Dojadi jebo ga bami i nasi.Da mi je buranije rodio bi se.Odem ja kupit svasta da mi zena napravi,al kad vidim u posluzi kad mi zada one tri paprike ko s izlozbe crvenu,zutu i zelenu hoce mi zlo doc.Onda opet haj kod turke,ljubi ga brat kod njega i ajvara,i pasteta,paprike zute,felsave...Elem kupim svega i kuci.Otvorim pivu,sjednem,uzmem gitaru...i tu je kraj.Najradje bi se rokno.Sarajevo mi na pameti,peljesac,planina,raja,majka,sestra,otac...Hajmo zeno,hajmo u macku lijepe piterine.Hajmo kuci.Uglavnom,meni je najljepse kuci ,dok mogu zaraditi koliko mi treba.Kad ne mognem,smisljacu dalje.A poso,poso ko i tamo,radit se mora,mislit se mora,zaduzivat se mora,rizikovat se mora...Al ovde zemlja jeftina,a zemlja ce biti skuplja i skuplja.Zemlja i nekretnina = josip broz tito.