Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haris.ba wrote: ↑31/08/2020 06:56
Od rimskih iskopina banja na Ilidzi nekih 5 minuta hoda redovno komsija ujutro izlazi iz svog stana u obliznje siblje i sere. Tako da ....
A zar nije hotel zavrsen na Igmanu na Velikom polju? Tamo se proseta, malo kafica, obavi nuzda i nazad.
Imaju Dvorista (mislim da se zovu Ribnjak Dvorista, ili je ribnjak pored tog placa, uglavnom na kraju je puta) na Bjelasnici. Platis ulaz, imaju klupe, sadrvani, potok, setnja u sumi do izvora, pokosen proplanak, rostilj uz potok u hladu. Ima malo makadama, ali nista strasno. Vjerovatno nema guzve kako nema Arapa.
suad-sarajevo wrote: ↑30/08/2020 19:35
Hvala za info. Inače, danas sam nedjelju proveo na Velikom polju i prelijepo je. Ljudi sa porodicama, na stotine, možda i više. No, zaista ne mogu da shvatim nemar kantonalnih vlasti da i nakon 25 godina završetka rata nisu u stanju obezbijediti neki WC, česme sa vodom a o ostalim pratećim sadržajima neću ni da govorim. Sramota. Neka se stavi 5 KM ulaz, nije problem ali daj neka se obezbijedi neki minimum minimuma. Otišli smo bar 2 sata ranije kući jer nećemo da vršimo nuždu u šumi ko divljaci.
Samo znamo da kukamo i prosimo od svijeta. Najveći smo dušmani sami sebi.
Ogroman je tu potencijal, ali nazalost, zbog korumpirane i lopovske vlasti, još dugo ce to biti zspusteno...
Koje bi mjesto preporucili za rostiljanje da ima sadrvan dolaze mi prijatelji za prvi maj pa da mi je negdje da odemo jer inace ne idem po izletistima.. i bilo bi super da ima rezervaciju unaprijed
Becky7 wrote: ↑02/04/2026 18:01
Koje bi mjesto preporucili za rostiljanje da ima sadrvan dolaze mi prijatelji za prvi maj pa da mi je negdje da odemo jer inace ne idem po izletistima.. i bilo bi super da ima rezervaciju unaprijed
Becky7 wrote: ↑02/04/2026 18:01
Imas iznamjiti šadrvane za rostilj na Brusu .
I na putu od Nisicke visoravni prema Varesu kada se prosje selo Kamenica i udje u ZE DO kanton odmah poslije table Opcina Vares ima jedan Şadrvan s desne strane .
Tu mi je najljepse usred nicega . Nema nikoga okolo.