Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kol'ko sam upratio, ovdje se razabire o svemu i svačemu a ako već ne postoji tema slična ovoj, ne bi bilo loše čuti prijedloge i ideje kako i gdje najbolje ubiti dan a vezano za temu. Nešto mi se uvrtio roštilj ovih dana u glavu pa kontam gdje bi se moglo ispalit van grada. Čini mi se na Igmanu da nije loše, doduše nisam odavno bio a ne znam ni kako sa eko policijom, jel dozvoljeno/nije, zna li ko?
Što bi rekli, svi prijedlozi, sugestije i kritike su dobrodošli!
Kol'ko sam upratio, ovdje se razabire o svemu i svačemu a ako već ne postoji tema slična ovoj, ne bi bilo loše čuti prijedloge i ideje kako i gdje najbolje ubiti dan a vezano za temu. Nešto mi se uvrtio roštilj ovih dana u glavu pa kontam gdje bi se moglo ispalit van grada. Čini mi se na Igmanu da nije loše, doduše nisam odavno bio a ne znam ni kako sa eko policijom, jel dozvoljeno/nije, zna li ko?
Što bi rekli, svi prijedlozi, sugestije i kritike su dobrodošli!
na Velikom polju svakako ima ona kućica gdje možeš fino roštilj zapaliti i poslije žar prosuti. ono je nekad bilo sve lijepo ograđeno, ali je stoka uspjela i klupe počupati...
Chmoljo wrote:na Velikom polju svakako ima ona kućica gdje možeš fino roštilj zapaliti i poslije žar prosuti. ono je nekad bilo sve lijepo ograđeno, ali je stoka uspjela i klupe počupati...
klošari su stigli i do Velikog polja
jarane odem ja jednom, kad vehabije imaju neko okupljanje
a bilo veselo
Chmoljo wrote:na Velikom polju svakako ima ona kućica gdje možeš fino roštilj zapaliti i poslije žar prosuti. ono je nekad bilo sve lijepo ograđeno, ali je stoka uspjela i klupe počupati...
klošari su stigli i do Velikog polja
jarane odem ja jednom, kad vehabije imaju neko okupljanje
a bilo veselo
armin.i.am wrote:kanjon Rakitnice moje omiljeno mjesto, jest da mi treba sat ipo do njeg, al vrijedi
A kuda se dolazi ja nikako da skontam a sve hocu da odem..
kad stignes na Bjelasnicu pred Marsal, ides samo pravo prema dole (cca 30 min) do velike raskrsnice (lijevo je onaj dom Sabici) ti ides desno. e dalje ti ne znam tacno i precizno objasniti, moraces pitati nekog od mjestana
samo nemoj sa bas niskim autom ici
armin.i.am wrote:kanjon Rakitnice moje omiljeno mjesto, jest da mi treba sat ipo do njeg, al vrijedi
kad stignes na Bjelasnicu pred Marsal, ides samo pravo prema dole (cca 30 min) do velike raskrsnice (lijevo je onaj dom Sabici) ti ides desno. e dalje ti ne znam tacno i precizno objasniti, moraces pitati nekog od mjestana samo nemoj sa bas niskim autom ici
??????????? Zasto?Pa sve je asvalt.I to je pravi izbor.
??????????? Zasto?Pa sve je asvalt.I to je pravi izbor.[/quote]
asfalt je 99.98%, ima mozda 20-tak metara, nezgodnih za niska auta, tj kad silazis sa glavne ceste prema kanjonu
(a mozda su to izravnali )
kad stignes na Bjelasnicu pred Marsal, ides samo pravo prema dole (cca 30 min) do velike raskrsnice (lijevo je onaj dom Sabici) ti ides desno. e dalje ti ne znam tacno i precizno objasniti, moraces pitati nekog od mjestana
samo nemoj sa bas niskim autom ici
Hm. Hvala. Doduse sad sam se sjetila da je tu, isla sam jednom prilikom u neki dom tu negdje.. Taj dio je inace prelijep za izleta, planinarenja i sl..
Pipl, moze li se na stojcevcu rostiljati? Kod nas se cesto pravila mijenjaju pa se vise nista ne zna. Nekada moze samo za 1 maj, nekada skroz zabrane...