Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ljudi dragi stvarno ste katastrofa! (cast izuzetcima) ma ne bi mi palo na pamet da glasam ili navijam za ovu Dinu iz SiCG niti da gajim bilo kakave vrste simpatije. navijam za NASU Sanju Tunjic jer je djevojka iz Bosne i Hercegovine i predstavlja moju zemlju. Ne mogu da vjerujem da nekom iole moze biti neko simpatican iz Sandzaka samo zato sto je muslima/muslimanka??? To vam nije dolvjno stakora po Sarajevu? Stvarno je sve to jedno veliko ludilo! Oni iz RS crkose za Srbijom, Sandzak slomi noge za Bosnom, hrvati iz Hercegovine puni kompleksa za HR??? Ima li ovdje pravih Bosanaca koji pri razgovoru ne kazu odmah koje su religije? Sta je sa normalnih ljudi kojima to nije na prom mjestu jer sa bave necim pametnim u zivotu? E svasta! Place mi se nekad radi te bolesti koaj vlada u umovima. Ucemo u EU 2042, a i to mozda.
Ipak saljem pozdrav RAJI, mislim urbanoj, normalnoj raji. Malo nas je al nas ima