Mis SCG
-
stella_sa
#1 Mis SCG
Nova mis SCG Dina Dzankovic. Danas na Centralnom dnevniku Ntv Hayat S.Hadzifejzovic kao povod za razgovor s njom istice da je to prva Bosnjakinja koja je izabrana za mis SCG i izmedju ostalog pita za njene eventualne porodicne veze s Bosnom. Meni se cini da smo svi mi pomalo isti, oni iz RS-a navijaju za Srbiju jer su i oni Srbi bez obzira sto su drzavljani BiH, a eto sad i Hadzifejzovic kaze da trebamo bodriti doticnu jer je Bosnjakinja, bez obzira sto je drzavljanka SCG. 
-
zlata
#3 Re: Mis SCG
Najvaznije je da je muslimanka? Je'l' tako?stella_sa wrote:Nova mis SCG Dina Dzankovic. Danas na Centralnom dnevniku Ntv Hayat S.Hadzifejzovic kao povod za razgovor s njom istice da je to prva Bosnjakinja koja je izabrana za mis SCG i izmedju ostalog pita za njene eventualne porodicne veze s Bosnom. Meni se cini da smo svi mi pomalo isti, oni iz RS-a navijaju za Srbiju jer su i oni Srbi bez obzira sto su drzavljani BiH, a eto sad i Hadzifejzovic kaze da trebamo bodriti doticnu jer je Bosnjakinja, bez obzira sto je drzavljanka SCG.
-
stella_sa
#4 Re: Mis SCG
Kako kome, meni nije.zlata wrote:Najvaznije je da je muslimanka? Je'l' tako?stella_sa wrote:Nova mis SCG Dina Dzankovic. Danas na Centralnom dnevniku Ntv Hayat S.Hadzifejzovic kao povod za razgovor s njom istice da je to prva Bosnjakinja koja je izabrana za mis SCG i izmedju ostalog pita za njene eventualne porodicne veze s Bosnom. Meni se cini da smo svi mi pomalo isti, oni iz RS-a navijaju za Srbiju jer su i oni Srbi bez obzira sto su drzavljani BiH, a eto sad i Hadzifejzovic kaze da trebamo bodriti doticnu jer je Bosnjakinja, bez obzira sto je drzavljanka SCG.
- danas
ajme... sta cemo sad...Toozla wrote:....a sta je sa nasom misicom.....kakvo je "ime" kod nas pobijedilo i trebal' navijati za nju.....
ova nasa (tj., "njihova") je bome ljepsa...
-
hananah
Joj sto ne mogu - Dina i odmah muslimanka, samo zato sto je po rodjenju muslimanka. Da li se cura uopce tako izjasnjava i osjeca, mozda je ateista, mozda je kriscanka, budista, adventista...Otkud to da se odmah mora u tor trpati samo zato jer nosi muslimansko ili kriscansko ime i prezime
Joj sto ne mogu - vec rekoh 
-
Toozla
....cuvajmo bratstvo i jedinstvo kao zjenicu glave u oku....danas wrote:ajme... sta cemo sad...Toozla wrote:....a sta je sa nasom misicom.....kakvo je "ime" kod nas pobijedilo i trebal' navijati za nju.....jer koliko vidim, nasa misica je -- gluho bilo -- "njihova"... a njihova je "nasa"...
![]()
![]()
![]()
ova nasa (tj., "njihova") je bome ljepsa...![]()
![]()
- danas
evo je...hananah wrote:Joj sto ne mogu - Dina i odmah muslimanka, samo zato sto je po rodjenju muslimanka. Da li se cura uopce tako izjasnjava i osjeca, mozda je ateista, mozda je kriscanka, budista, adventista...Otkud to da se odmah mora u tor trpati samo zato jer nosi muslimansko ili kriscansko ime i prezimeJoj sto ne mogu - vec rekoh
hanifa, i ja mislim da je ona budista... sta ti mislis?

-
stella_sa
Treba navijati za onu koja je pobijedila na nasem izboru, koja je predstavnica nase drzave, BiH, da se razumijemoToozla wrote:....a sta je sa nasom misicom.....kakvo je "ime" kod nas pobijedilo i trebal' navijati za nju.....
- ja_sarajevo
Nasa missica, znaci Miss Bosne i Hercegovine je Sanja Tunjić

- ja_sarajevo
??stella_sa wrote:aferimja_sarajevo wrote:Nasa missica, znaci Miss Bosne i Hercegovine je Sanja Tunjić
jesmo li komsije ili slucajno procita onaj grafit?