MILF Vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Šef

#151 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Zelena Carapa wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.
Mislim da niko ne tvrdi da te zene ne mogu da biraju, posebno za ovo sto njima treba (pricamo samo o seksu zar ne?)

Itekako mogu da biraju - a za to sto one trebaju :D firme, pare i status postaju irelevantni. E tu ti uskacu mladi pastusi :D :D
Iskusno. 8-)
pustopoljina

#152 Re: MILF Vol.2

Post by pustopoljina »

zene oko pedeset dozivljavaju i hormonalnu promjenu...ne mora biti neki psihicki kompleks koliko jednostavno zelja za vise seksa. a njeni vrsnjaci (ili kako je uobicajenije i 10 godina stariji muzevi) bas u to vrijeme takodjer dozivljavaju promjenu ali u suprotnom smjeru... ili su je vec zavrsili i usli u trecu fazu zivota,tako da...
Zelena Carapa

#153 Re: MILF Vol.2

Post by Zelena Carapa »

Šef wrote:
Zelena Carapa wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Ejh Šefe, imam i ja jednu takvu u kancelariji... ali vjeruj mi ona moze da bira... tako da bez privatnog preduzeceta, imena bitnog u politici i da pri tome dobro izgledas ta te nece ni zamjetiti.
Mislim da niko ne tvrdi da te zene ne mogu da biraju, posebno za ovo sto njima treba (pricamo samo o seksu zar ne?)

Itekako mogu da biraju - a za to sto one trebaju :D firme, pare i status postaju irelevantni. E tu ti uskacu mladi pastusi :D :D
Iskusno. 8-)
Srecom nemam ta iskustva :D

Cak stavise nimalo me ne privlace mladji muskarci. Niti su ikad :wink:
Šef

#154 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

Gospoda Ministarka wrote:
Šefe, znas kako to ide... od sarmantijeg ima sarmantniji... ... A i kolegica iz ofisa zna da, ko s djecom spava upisan
se budi :D
Šarm je početni kapital, kasnije, kad plasiraš glavnicu, duša joj da se probudi uflekana. :lol: :D
Zelena Carapa wrote:
Srecom nemam ta iskustva :D

Cak stavise nimalo me ne privlace mladji muskarci. Niti su ikad :wink:
Pametni uče iz tudjih iskustava.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#155 Re: MILF Vol.2

Post by plain vanilla »

Gospoda Ministarka wrote:
Šef wrote:
Gospoda Ministarka wrote: A, dobro... takav je to odnos... prozima se sevapom s obje strane :lol: :D
Bitno je da se prožima. :D
A, fakat mi nece biti jasno koji bolesnik mora i on biti, da dobije erekciju na staru zenu od 50 godina... :? :roll:
:-) :-) :-)
da postoji shefova tema o milficama sa slikama, vidjela bi da se lako mogi popaliti na zhenu od 50
vidjet ces kad ti budes imala 50 da to nije smak svijeta
madner

#156 Re: MILF Vol.2

Post by madner »

Ne ne, to su izuzeci. Vecina vas nece tako izgledat ni sa 35 :D
pustopoljina

#157 Re: MILF Vol.2

Post by pustopoljina »

ma definitivno ima zena od 50 koje izgledaju kao dobar dan :-) ne trebas biti bolesnik da plazis za njima :-)
meni su se oduvijek vise svidjali stariji :roll: mladje ne volim :-)

@madnere, kao i uvijek si u pravu i sta sad? dodaj mi maramicu :roll: :-)
plain vanilla

#158 Re: MILF Vol.2

Post by plain vanilla »

madner wrote:Ne ne, to su izuzeci. Vecina vas nece tako izgledat ni sa 35 :D
ti ionako ne :dance: ni mladje od 35, pa si nebitan :mrgreen:
Šef

#159 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

plain vanilla wrote: :-) :-) :-)
da postoji shefova tema o milficama sa slikama, vidjela bi da se lako mogi popaliti na zhenu od 50
Koji majmun je zasro na mojoj temi pa je izbrisaše?
slucajna

#160 Re: MILF Vol.2

Post by slucajna »

Šef wrote:
Vjerovatno se neka teta prepoznala,pa se potrudila da ti tema nestane :-D
Šef

#161 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

slucajna wrote:
Šef wrote:
Nisu valjda stavljali slike običnih žena, što Ministarka reče: Senade, Zumre...? :-?
slucajna

#162 Re: MILF Vol.2

Post by slucajna »

Nemam pojma,ja sam nova teta ovde.
plain vanilla

#163 Re: MILF Vol.2

Post by plain vanilla »

Šef wrote:
stvarno ne znam..ja sam tamo postavila par slika i to je to :zoka:
Šef

#164 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

plain vanilla wrote:
Ne može čovjek da ih ostavi same na par dana, odmah belaj... :roll: Pokrenuću peticiju da se vrati tema, žaliću se sudu u Strasburu, tražiću da me primi Ministarkina kolegica... 8-)
plain vanilla

#165 Re: MILF Vol.2

Post by plain vanilla »

Šef wrote:
plain vanilla wrote:
Ne može čovjek da ih ostavi same na par dana, odmah belaj... :roll: Pokrenuću peticiju da se vrati tema, žaliću se sudu u Strasburu, tražiću da me primi Ministarkina kolegica... 8-)
ili da lijepo posaljes PP Zoomu i pitas sta je s teme :wink:
Šef

#166 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

plain vanilla wrote:
ili da lijepo posaljes PP Zoomu i pitas sta je s teme :wink:
Rekla mi je već Ladyblue, mene interesuje mišljenje običnih smrtnika. :D
madner

#167 Re: MILF Vol.2

Post by madner »

Starke se zalile na nelojalnu konkurenciju :D
Šef

#168 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

madner wrote:Starke se zalile na nelojalnu konkurenciju :D
Starke se žalile na Najke? :D Otkud starke na forumu? :)
madner

#169 Re: MILF Vol.2

Post by madner »

Zera ih prevario pa otvorile temu :D Tugo nesreco
PeppermintSA

#170 Re: MILF Vol.2

Post by PeppermintSA »

evo da iznesem i ja jedno konkretno iskustvo, buduci da vidim da je izneseno par :sax:

Prije dvije godine sam na jednoj svirci u gradu, upoznao jednu stariju zenu :lol: Bila u drustvu neke raje njenih godina, sve redom stari rokeri - jedan od likova u njenom drustvu je inace ganjao jednu moju jaranicu - mi ga svi u raji zvali pedofil, jer je imao nekih 45 kuka, a ta nasa jaranica imala tad 20-21. Inace, on nikad nije bio ozenjen, nema djece, bas fura rock n roll - dolazio na sve moguce svirke, pa od tamo ga i znamo - i ok je raja. Uglavnom, navece me ta zena doda na fejs(nisam 3 recenice izmjenio s njom tokom noci) i dodje do par porukica - udata, ima 2 kcerke, ima dosta dobar posao menadzerice u jednom drzavnom preduzecu :lol: Sto se tice izgleda - boooooomba, za njene godine(43 god), stvarno boooooomba! Uglavnom, tako se povremeno, bezveze, znali cuti na fejs chatu i to je bilo to, meni nije ni naumpalo da pokusam flertati, a kamoli nesto vise. Kad eto, jednog dana, zove ona mene na kafu na Maltu. Haj, kontam, mozda je drustvenoljubiva treba, vidio sam da voli izlaziti, cugati, slusati dobru muziku i ja prihvatim. Nadjemo se kod Merkatora, kod socijalnog nesto kasno navece, ja sve kontam gdje mozemo otici na pice...kad eto, dolazi ona...ni 2 ni 3, haj kod mene na kafu. Uglavnom, muz odveo kcerke na more, ona nije mogla jer je imala nekog posla i biDnulo je svasta izmedju nas! :mrgreen:

e sad, tako smo se tokom te jedne godine, 3-4 puta nasli, i onda polako isfuralo - fazon je sto je onda presla na mog jarana, koji je bio s nama tu prvu noc :lol: samo sam pausalno spomenuo raji da sam izasao ''s nekom starijom zenom i da je bilo varljivo'' :lol: ali nisam ulazio u detalje - kad meni govori taj jaran na kafi, jedan dan, kako se nasao s tom MILF-arom od onda, kresnuli se u prolazu kod merkatora, kod socijalnog :lol: :lol: bas tu gdje smo se mi prvi put nasli - navodno joj je muz bio kuci, pa ga nije mogla tog mog jarana dovesti kod sebe :dance: Kad sam njemu objasnio da sam na nju ciljao kad sam pricao o ''toj nekoj XY starijoj zeni'', oplakali smo :D

Inace, zato sam i spomenuo ''prolaze'' u mom uvodnom postu na ovu temu :mrgreen: Kazem vam, svasta se desava u ovom gradu :bih:
Last edited by PeppermintSA on 08/08/2011 17:35, edited 1 time in total.
Eleonora

#171 Re: MILF Vol.2

Post by Eleonora »

PeppermintSA wrote:evo da iznesem i ja jedno konkretno iskustvo, buduci da vidim da je izneseno par :sax:

Prije dvije godine sam na jednoj svirci u gradu, upoznao jednu stariju zenu :lol: Bila u drustvu neke raje njenih godina, sve redom stari rokeri - jedan od likova u njenom drustvu je inace ganjao jednu moju jaranicu - mi ga svi u raji zvali pedofil, jer je imao nekih 45 kuka, a ta nasa jaranica imala tad 20-21. Inace, on nikad nije bio ozenjen, nema djece, bas fura rock n roll - dolazio na sve moguce svirke, pa od tamo ga i znamo - i ok je raja. Uglavnom, navece me ta zena doda na fejs(nisam 3 recenice izmjenio s njom tokom noci) i dodje do par porukica - udata, ima 2 kcerke, ima dosta dobar posao menadzerice u jednom drzavnom preduzecu :lol: Sto se tice izgleda - boooooomba, za njene godine(43 god), stvarno boooooomba! Uglavnom, tako se povremeno, bezveze, znali cuti na fejs chatu i to je bilo to, meni nije ni naumpalo da pokusam flertati, a kamoli nesto vise. Kad eto, jednog dana, zove ona mene na kafu na Maltu. Haj, kontam, mozda je drustvenoljubiva treba, vidio sam da voli izlaziti, cugati, slusati dobru muziku i ja prihvatim. Nadjemo se kod Merkatora, kod socijalnog nesto kasno navece, ja sve kontam gdje mozemo otici na pice...kad eto, dolazi ona...ni 2 ni 3, haj kod mene na kafu. Uglavnom, muz odveo kcerke na more, ona nije mogla jer je imala nekog posla i biDnulo je svasta izmedju nas! :mrgreen:

e sad, tako smo se tokom te jedne godine, 3-4 puta nasli, i onda polako isfuralo - fazon je sto je onda presla na mog jarana, koji je bio s nama tu prvu noc :lol: samo sam pausalno spomenuo raji da sam izasao ''s nekom starijom zenom i da je bilo varljivo'' :lol: ali nisam ulazio u detalje - kad meni govori taj jaran na kafi, jedan dan, kao nasao se s tom i tom trebom, kresnuli se u prolazu kod merkatora, kod socijalnog :lol: :lol: bas tu gdje smo se mi prvi put nasli - navodno joj je muz bio kuci, pa ga nije mogla tog mog jarana dovesti kod sebe :dance:

Inace, zato sam i spomenuo ''prolaze'' u mom uvodnom postu na ovu temu :mrgreen: Kazem vam, svasta se desava u ovom gradu :bih:
Ma ja...nema kod njih prenemaganja. :lol:
BHPasa

#172 Re: MILF Vol.2

Post by BHPasa »

Socna tema nema sta :) tako da moram da dam neki svoj doprinos ali ne da bih se hvalio nego da vam dam uvid sta ima i kako se to moze........mlad momak i zrela dama to vam je vrlo zanimljiva kombinacija gledano iz sekusalnog aspekta, svi ste svjesni da muskarac dostigne svoj vrhunac u svojim 20tim dok zene svoj vrhunac u 40tim godinama, znam da ima izuzetaka +i- koja godina, posto zivim van granica moje drage BiH tj u Skandinaviji onda da malo podijelim moje iskustvo, svi znate kakve su svedjanke a jos kad nagaze 40tih godina onda to moze biti vrlo uzbudljivo i vrlo socno a ponekad i gadno, imate 3 vrste: single, razvodene sa djecom i udate. Ove prve dvije vrste mozete naci i pokupiti u pubu/baru i lokalnom marketu (za posao u zdravstvenim ustanovama necu ni da pricam jos ako ste mlad i sam momak medju damama). Sto se pubu tice tu i ne treba koji ogroman trud vecinom one dodju pa te pokupe time sto ti daju doznanja nekim sasvim otvorenim u stilu sta radi ovakav slatikis ovdje ili nesta jos gore ili sladje zavisi ko kako voli time sto vas stipnu u donji dio ledja. Ima tu klasnicnih i vrlo otvorenih upada sve zavisi kakva dama i kolko je popila :) Sto se marketa tice tu treba biti sarmantan i vrlo otvoren ali u skladi se nekim ne pisanim bon tonom sto podrazumjeva. Ko hoce da da umoci single dame nije neki mission impossible. Sto se mene tice najuzbudljivije su ove udane i sa kojim sam imao iskustva (dobrih i losih). Posto udane traze diskreciju onda avanture traze na raznim net stranicama (ovdje je sad jedna ta stranica "VM" koja se specijalno napravljena za bracne ljude koji traze avanturu i koja je napravila taj mah gdje sam imao iskustva). Vecinom tih dama su nezadovoljne seksom koje ocekuju kuci a neke vole i probati nesta sasvim novo i bizarno. Odmjer ovakvih stranica je 1 na 10 tako da kao muskarac a pogotovo momak treba se dobro potruditi a treba i biti obdaren sarmom i rijecima. Direktni upadi i stupanja u kontakt sa damama gdje je seksualni kontekst u pitanju ne daje toliko ploda, kao sto su neki ranije rekli treba pokazati stabilnost, inteligenciju i sarma u "razgovorima i pregovorima" i ako ste te srece otvaraju vam se sirom vrata a daju i toliko samopouzdanja vjerujte mi, jest da je je u pocetku bili nervozno ali sa vremenom se sve savlada, kad se uspostavi kontakt onda uz kaficu se vidi imali tu sta ili ne, vecinom se prije kafice razmijene slike da vidis skim imas posla naravno sve diskretno jer treba ukazati povjerenja jedan drugom pogotovo udatoj dami, ako nemas prestavu kako izgleda onda ides pa puklo da puklo, ima nekih pokazale su se uzas ali to je jedna vrsta iskustva, ove lokalne dame sta reci posle kafice ako ima hemije, auto priroda i cepas drva ako ne onda ona ima sigurno neko mjesto stan/kuca dok muz i djeca nisu tu a posto sam ja tu bio ogranicen, to je vecinom cist seks tako da za ove zaljubljive prirode nema mjesta jer sam imao iskustvo da dama pocne gajiti neko emotivno osjecanje i pocne biti posesivna koje moze biti neugodno i gadno, tako da smo jasni, neke vole normalan seks dok neke idu dalje i traze dominantne igre, tako da treba biti jasan prije stupanja u kontakta irl sta oboje zele i hoce seksualno, dama ima iz razlicitih socijalnih slojeva gledano skola/struka tako da nema nista novog, one su vrlo otvorene za seks tako da fantazija svakog mladog momka moze da se ispuni i vjerujte mi da ima dosta uzivanja ali neka treba reci dosta :) to je sto se tice ovih lokalnih a ove so zive malo podalje tu sam imao ponuda za selidbu one nisi te mogucnosti, neke su me zvale na vikendicu, a neke su isle tako daleko da su me zvale na zajednicko putovanje tokom ljetnog odmora, ne znam sta vise da kazem za ove lokalne su bilo neko novo iskustvo i stvarno je bila svega i svacega ali mogu vam samo reci da zrelije dame znaju sta rade tako ko se plasi da je neiskusan nema straha sve se savlada, vrlo edukativno :) a i vrlo uzbudljivo ko se sabere :) tako da sam ovim moji iskustvom dobio neki novi pogled na dame jer i one vole voce kad je zabranjeno, ne znam kako je to na nasim prostorima radi mentaliteta ali kako neki ovdje pricaju sasvim normala ali treba biti diskretan i koristiti onu gore glavu prije nego ona donja pocne radit, eto nesta da podjelim pa vidite da li se ko nasao u ovoj prici i jedno izvinjenje ako je bilo prilocno dugo pisanje, inace vrlo zanimljiva tema, a ove mlade cure sto misle da je to fuj i bljak bolje nek ne komentarisu, ZIVJELI
Eleonora

#173 Re: MILF Vol.2

Post by Eleonora »

Jaooooo fuj. :oops:

:lol:
MyCore

#174 Re: MILF Vol.2

Post by MyCore »

slucajna wrote:
Šef wrote:
Ma prije ce biti da se neka teta nije prepoznala :lol:
Ej shefe potpisacu ti peticiju ! :thumbup:
Šef

#175 Re: MILF Vol.2

Post by Šef »

MyCore wrote:
Ma prije ce biti da se neka teta nije prepoznala :lol:
Ej shefe potpisacu ti peticiju ! :thumbup:
Moj čovjek. :D :wink:
Locked