Elem, vase misljenje po pitanju toga? Vase misljenje po pitanju starijih zena koje su neispunjene u braku i traze avanture s mladjim momcima(cista karnalnost)? Da li je neko iz reda muske forumaske populacije imao navedeno iskustvo? Misljenje zenske forumaske populacije, koja spada u parametre MILF(citaj: starija/udata/razvedena) po pitanju bilo kakvih neplatonskih odnosa sa dosta mladjim muskarcima? (necu pitati za iskustva, jer se zna da ni jedna forumasica ne bi priznala da se kresala sa ''onim malim s 3. godine prava, dok je muz/sad vec bivsi muz, bio na konferenciji u Kladnju
I za kraj, zasto mislite da postoji tolika ''opsesivnost'' kod muskog pola - u svim zajednicama, kulturama, drustvima - po pitanju dosta starijih zena? Sami termini ''Milf'', ''Cougar'' isl. su Zapadni uvoz, a isto mogu reci iz licnog iskustva da ovoga ima podosta i u Arapskom svijetu, koji sam uzduz i poprijeko proputovao...
Dakle, bez slika poznatih Milfara isl. trivijalnih stvarcica - fokusirajmo se na moralisticke, religijske, kulturoloske aspekte u opstenom smislu, ali i kod nas. Iz licnog iskustva(ovakvog ili onakavog), cu samo reci da, iako skriveno, ovoga ima dosta u nasem gradu.
Eto, toliko od mene, pa da cujem vas(napokon i ja otvorih temu