I kako ide meditacija?
MEDITACIJA
- kriticarka_nikova
Ide....meditiram svaku noc....ali mi je najljepse kad legnem i u lezecem polozaju vizualiziram boje......znash vec o cemu pricham....
Jel se tebi Poll desavalo da vidis neke boje u mraku???Posto ja meditiram u mraku....
Jel se tebi Poll desavalo da vidis neke boje u mraku???Posto ja meditiram u mraku....
- Pooll
Naravno... 
Zabluda je da se mora meditirati u Lotos polozaju, ono turski, pa jos malo komplikovanije: )))
Moze se meditirati bilo gdje i bilo kada... najbolje u polozaju koji nam odgovara... u prozracnoj prostoriji i u tisini... tada je najproduktivnije...
Zabluda je da se mora meditirati u Lotos polozaju, ono turski, pa jos malo komplikovanije: )))
Moze se meditirati bilo gdje i bilo kada... najbolje u polozaju koji nam odgovara... u prozracnoj prostoriji i u tisini... tada je najproduktivnije...
- kriticarka_nikova
hehheeh A,
ej a meni se nesto ludo desilo neku noc,a poslije sam satima umirala od smijeha sama sebi....ne bih nikom smjela da ispricam sta,al je looodooo
P.S. Ne,kad bolje razmislim pak cu tu pricu da prodam nekim novinama
ej a meni se nesto ludo desilo neku noc,a poslije sam satima umirala od smijeha sama sebi....ne bih nikom smjela da ispricam sta,al je looodooo
P.S. Ne,kad bolje razmislim pak cu tu pricu da prodam nekim novinama
- manijak1
I da možeš .....nije ti lako
slovenski lahko

- kriticarka_nikova
Slazem se Jordan26 to za ljude sto osudjuju bezveze,a ni sami ne znaju sta je to meditacija!
Lijepo si nam sve to opisala.Zahvaljujem ti.
No,ja se ne slazem da se ne moze bez mantre i da meditiras onoliko koliko ti e godina.
Zanima me jos nesto (ali neka mi odgovore samo oni koji meditiraju) da li su vam se ikada desavale cudne stvari prilikom meditacije i poslije meditacije?Cula sam od raznih ljudi da im na neki nacin svijest proradi tj.da dobiju moc telepatije i da putem telepatije mogu "dozvati" bilo koga,bilo gdje na svijetu da se nalazi....
Zanimaju me Vasa iskustva.
Hvala.
Lijepo si nam sve to opisala.Zahvaljujem ti.
No,ja se ne slazem da se ne moze bez mantre i da meditiras onoliko koliko ti e godina.
Zanima me jos nesto (ali neka mi odgovore samo oni koji meditiraju) da li su vam se ikada desavale cudne stvari prilikom meditacije i poslije meditacije?Cula sam od raznih ljudi da im na neki nacin svijest proradi tj.da dobiju moc telepatije i da putem telepatije mogu "dozvati" bilo koga,bilo gdje na svijetu da se nalazi....
Zanimaju me Vasa iskustva.
Hvala.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
kriticarka_nikova wrote: Zanima me jos nesto (ali neka mi odgovore samo oni koji meditiraju) da li su vam se ikada desavale cudne stvari prilikom meditacije i poslije meditacije?Cula sam od raznih ljudi da im na neki nacin svijest proradi tj.da dobiju moc telepatije i da putem telepatije mogu "dozvati" bilo koga,bilo gdje na svijetu da se nalazi....
Zanimaju me Vasa iskustva.![]()
Hvala.
Zaboravim na prezivljeni rat, jad i bijedu, .... piramidu.
I uvijek mi bude zao kad se probudim. Yebes `vaku stvarnost.
- kriticarka_nikova
Ma sta ce mi veci IQ.Toliki je da ne znam kud cu s njimJordan26 wrote:to za mantru mi ne moras vjerovati....ali sve ima svoje zasto i zato...
to je tehnika opustanja uskladjivanja sa svemirom i svim oko sebe...
sto se tiche lebdenja to postizu samo ljudi koji godinama meditiraju...
uvjerila sam se svojim ocima da je moguce...
dokazano je da se poveca IQ kod ljudi koji redovno prakticiraju TM
da se smanjuje kriminal, poboljsava zdravlje