kolega wrote:PipiDugaDevetka wrote:Obrasmo mi kukuruz, ali na jadevite jade.
Čitao sam da su žene prestale pričati u frizerajima o eksperimentu cijepanja subatomskih cestica u CERN-u i brinuti se o mogućnosti nastanka mini crne rupe, nego je sad prisutna zabrinutost zbog cijepanja drva na poligonu u Strgačini.
Ima li tu kakve realne opasnosti!?
Nema nikakve opasnosti od cijepanja drva u Stragačini. Lokalno, kao što vidiš, neplanska sječa dovela je do povećanja vodostaja, nekako s proljeća i voda odnijela most između Donje Strgačine i Strgačine. Momcima malo teže doći na teferiče, sijela, komušanja i ništa više.
Ne znam kakva je Obamaginica, a sve sam se bojao da ova Bushaginica ne posalje muža da nacijepa atoma, pa da se malo ugrije uz perzijsku vatru. Vidjećemo.
Nego, @kolega, kad već ideš u Kreševo, izvjesti nas koliko ima klavira po stanovniku u Kreševu?
Bih li te mogao zamoliti da mi nakopaš 1/2kg čičkovog korijena. Nadji neko brdo i sa južne strane, noću, kada mlad mjesec izađe, pa lopatom nakopaj čičkovog korijena.
To mi je radi biznisa travarskog. Pravim lijek protiv ćelavosti.
Klip što ga Aziza drzi i smije se kao Mona Lisa, to su u stvari, dva klipa. Ta udvojenost je karakteristična za genetsko inžinjerstvo. Tako, ako ugledaš papriku u papričici, udvojenu strukturu luka tako da ne možeš sogan dolme praviti,...Eto, to sam mislio reći da je GMO opasna rabota, a ko ne vjeruje neka gugla,...Sad je barem laHko, mislim,internet, Google-bosanski, gla(o)balizacija,..., pa svako može doseći istinu.