I ne kontam sta vam smeta novi hotel, koji niko od nas ne placa, izgradjen umjesto onih baraka koje su bile tu, a i park je obnpvljen. Sto jest, jest.
Marriott hoteli, Sarajevo
- DaffyDuck
#76 Re: Marriott hoteli, Sarajevo
Cek malo... @troll_happens ti kazes da trebamo zabraniti sva ulaganja u gradu dok se ovi nasi politicki ublehasi sjete srediti infrastukturu?
I ne kontam sta vam smeta novi hotel, koji niko od nas ne placa, izgradjen umjesto onih baraka koje su bile tu, a i park je obnpvljen. Sto jest, jest.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#77 Re: Marriott hoteli, Sarajevo
sad sam baš tamo šetao izgleda cool
posbno mi se svidja igralište jer sam kontao da je zauvijek izgubljeno misleći da će tu biti njihov parking
međutim šokirala me ona mamutska građevina na brdu gore iza onih zgrada na čobaniji
ša je ono
posbno mi se svidja igralište jer sam kontao da je zauvijek izgubljeno misleći da će tu biti njihov parking
međutim šokirala me ona mamutska građevina na brdu gore iza onih zgrada na čobaniji
ša je ono
- DaffyDuck
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#79 Re: Marriott hoteli, Sarajevo
jbt ja sam mislio da je to malo niže dole prema skenderiji

- bogumila
#80 Re: Marriott hoteli, Sarajevo
tec wrote:Neznam jeli žalosno ili smiješno znati da se ti baviš turizmom ali očigledno 'Extended Stay Hotel' nije dio tvog znanja.bach wrote: Bio sam sinoć na otvaranju, obzirom da se u životu bavim i turizmom.
Sobe su prva liga, ali ostatak hotela i nije nešto. Hotel nema restoran niti konferencijsku salu...Očigledmo je da oni koji su ovo napravli o hotelima mnogo i ne znaju...
http://www.residenceinn.marriott.com/
s tim da su sobe malo natrpali ako su 5 zvjezdica. nije 5* komfor oni nekakvi stolici sa dvije stolice na koje ne da ne mozes sjest nego drugu ne mozes ni izvuc bez da guras kauc koji je pored nje. i tako tih nekih detalja. al hajde sve u svemu sretno bilo.
- Troll_Happens
#81 Re: Marriott hoteli, Sarajevo
Pa to sto je obnovljeno se slazem da je bolje nego barake razrusene a eto dobismo konacno i jedan park. Nisam da se zabrane ulaganja ali vecina tih ulaganja su nastala iz sumnjivog kapitala i ko zna preko kojih ledja ko sve pere novac i ko se sve tali od politicara. Tako da mislim da je obican narod taj koji najmanje dobiva tom izgradnjom.DaffyDuck wrote:Cek malo... @troll_happens ti kazes da trebamo zabraniti sva ulaganja u gradu dok se ovi nasi politicki ublehasi sjete srediti infrastukturu?![]()
![]()
Jedan od primjera je i taj SC preko puta Alte. I farsa oko obnove hotela zagreb.
Za ulaganja sam ali da je sve regularno ali kod nas ocito to nije i nece jos zadugo biti.