Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
- ExNihilo
#451 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Ja ih pozivam da djeluju preventivno. Ne čekajte da vam kreten napadne majku, sestru, djevojku...budite proaktivni, zgromite ga još danas. Ha ja.
- Ljakan
#452 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
U tvom gradu nema ovakvih?Nema narkomana dilera?Cvijeta ljubav?ExNihilo wrote:Ja ih pozivam da djeluju preventivno. Ne čekajte da vam kreten napadne majku, sestru, djevojku...budite proaktivni, zgromite ga još danas. Ha ja.
- ExNihilo
#453 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Ovdje gdje trenutno živim, nisam nijednog trenutka se osjetio ugroženim od bilo kog drugog građanina, a kamoli da sam napadnut ili uznemiravan. A lunjao sam mračnim dijelovima grada u kasne sate.Ljakan wrote:U tvom gradu nema ovakvih?Nema narkomana dilera?Cvijeta ljubav?ExNihilo wrote:Ja ih pozivam da djeluju preventivno. Ne čekajte da vam kreten napadne majku, sestru, djevojku...budite proaktivni, zgromite ga još danas. Ha ja.
No, sve i ako ima, ja se i ne predstavljam kao forumski osvetnik, koji će uzeti stvar u svoje ruke. Ovi što se, pak, tako predstavljaju - neka ne čekaju da bude kasno, da im kreten siluje djevojku ili ukrade telefon. Znate ko je, imenom, prezimenom, likom i gdje ordinira. Odmah mu noge polomiti i riješena stvar. Ne čekajte da se poklope planete.
- Ljakan
#454 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Onda bi pola grada moro prebit,pobit ili neznam sta...
Ti ocigledno da ne vidis sta se ovde desava i kolko pored kradljivaca imas lokalnih pucaca,vozaca ubica i slicnih....
Citav dan da ides od jednog do drugog i da ih bijes bilo bi ti malo.
Jedno su filmovi drugo stvarnost.
Ti ocigledno da ne vidis sta se ovde desava i kolko pored kradljivaca imas lokalnih pucaca,vozaca ubica i slicnih....
-
FreakyStyley
#455 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Ja ba, gdje je Travis Bickle kad ga trebas.

- ExNihilo
#456 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Ljakan wrote:Onda bi pola grada moro prebit,pobit ili neznam sta...
Pa jebiga, koliko vidim, na forumu ima dovoljno junaka da se oformi kakav tim maskiranih osvetnika.
Šalu na stranu, ovaj smrad je prevashodno poraz države. Nije pitanje može li ga ovaj ili onaj forumaš nagazati, već je pitanje zašto to država ne učini.
- Ljakan
- MaD_ProfessoR
#458 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
model Latinske Amerike je vjerovatno jedino što nam preostaje.
http://www.liveleak.com/view?i=bab_1370898972
http://www.liveleak.com/view?i=bab_1370898972
- Cherry-Cherry
#459 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Neka i na ovoj strani stoji ova umnost.Better Man wrote:Pričam sa šeficom danas u vezi ovog narkomana što su ga uhapsili i saznam da je to osoba koja je 2 puta do sad opljačkala. Prvi put joj iz ruke istrgao novčanik i pobjegao i to se desilo pred njenim ulazom u zgradu. I kad je ona otišla u policiju da prijavi, rekli joj da sve znaju i kojoj je ukrao novčanik i da im je rekao gdje ga je bacio, ali ga oni nisu našli. Žena se šokirala, jer sve znaju, a i dalje mali na slobodi. Drugi put dok je čekala trolejbus kako je isti kasnio, a ona zaboravila kući mobitel izvadi ona tablet da vidi koliko je sati (noć je bila) on samo proleti i trznu joj tablet i pobježe. Prijavi ona u MUP i naša bajna policija je savjetovala da ga ne prijavljuje kao on je opasan,a to je samo tablet. Ona izrevoltirana prijavi ga i nakon izvjesnog vremena dobije Rješenje od tužilaštva. Žena kad je vidjela Rješenje, htjela je podnijeti krivičnu prijavu protiv tužilaštva, ali je njeni nagovorili da ne radi da ne troši svoje zdravlje bezveze. Evo ispod da vidite Rješenje i ime tužiteljice koja štiti ovakve kriminalce i narkomane. Nema ni pouke o pravnom lijeku. Izgleda da je došlo vrijeme da sami uzmemo pravdu u svoje ruke. Još da dodam da u grnapu do Dervoza radi jedna djevojka crne kose bucmasta ni da ga poznaje i mislim čak i štiti, tako da bojkotujete taj granap.
I nakon zadnje rečenice dvije tačke i to je to
- MaD_ProfessoR
#460 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Potpis. Nije ovo izolovani slučaj pa da se može okrenuti glava i reći, ma neka ga.ExNihilo wrote:Ljakan wrote:Onda bi pola grada moro prebit,pobit ili neznam sta...
Pa jebiga, koliko vidim, na forumu ima dovoljno junaka da se oformi kakav tim maskiranih osvetnika.![]()
Šalu na stranu, ovaj smrad je prevashodno poraz države. Nije pitanje može li ga ovaj ili onaj forumaš nagazati, već je pitanje zašto to država ne učini.
- uglavnomja
#461 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Cherry-Cherry wrote:Neka i na ovoj strani stoji ova umnost.Better Man wrote:Pričam sa šeficom danas u vezi ovog narkomana što su ga uhapsili i saznam da je to osoba koja je 2 puta do sad opljačkala. Prvi put joj iz ruke istrgao novčanik i pobjegao i to se desilo pred njenim ulazom u zgradu. I kad je ona otišla u policiju da prijavi, rekli joj da sve znaju i kojoj je ukrao novčanik i da im je rekao gdje ga je bacio, ali ga oni nisu našli. Žena se šokirala, jer sve znaju, a i dalje mali na slobodi. Drugi put dok je čekala trolejbus kako je isti kasnio, a ona zaboravila kući mobitel izvadi ona tablet da vidi koliko je sati (noć je bila) on samo proleti i trznu joj tablet i pobježe. Prijavi ona u MUP i naša bajna policija je savjetovala da ga ne prijavljuje kao on je opasan,a to je samo tablet. Ona izrevoltirana prijavi ga i nakon izvjesnog vremena dobije Rješenje od tužilaštva. Žena kad je vidjela Rješenje, htjela je podnijeti krivičnu prijavu protiv tužilaštva, ali je njeni nagovorili da ne radi da ne troši svoje zdravlje bezveze. Evo ispod da vidite Rješenje i ime tužiteljice koja štiti ovakve kriminalce i narkomane. Nema ni pouke o pravnom lijeku. Izgleda da je došlo vrijeme da sami uzmemo pravdu u svoje ruke. Još da dodam da u grnapu do Dervoza radi jedna djevojka crne kose bucmasta ni da ga poznaje i mislim čak i štiti, tako da bojkotujete taj granap.
I nakon zadnje rečenice dvije tačke i to je to![]()
Ja tužiteljice i guzice.
ispod dna ima jos da se propada
amerikanci sude 11 godisnjacima kao odraslim, mogu i smrtnu kaznu dobiti, a kod nas medjed zasticen ...
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#462 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Sta znaci cjelishodnost,morao sam guglat opet nema nista 
- Cherry-Cherry
#463 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
A potpis tužiteljice je vrhunski. 
- Cherry-Cherry
#464 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Cjelishodnost - svrhovitost. Znači, postupak protiv malog idiota nema svrhu.
A i valjda znaju da će pustiti sud, pa je onda stvarno nesvrsihodno. 
-
dezurni_ucenik
#465 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Decerto wrote:Sta znaci cjelishodnost,morao sam guglat opet nema nista
cjelishodan
(celishodan) svrhovit,
prikladan
- AmiĐa_Idriz
#466 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
Mescini da nema morona vise, bar ga ja ne vidjam
Da nije na lijecenju
Da nije na lijecenju
-
MensurM
- AmiĐa_Idriz
-
avijon
#469 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
** No links **.ba › clanak › obracun-u-saraje...
Obračun u Sarajevu: Bibanović nožem izbo Sulju Domca, život mu ugrožen |
Obračun u Sarajevu: Bibanović nožem izbo Sulju Domca, život mu ugrožen |