Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dječak sa šibicama

#126 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by dječak sa šibicama »

Not My Idea wrote:ne znam sto je vama shega sto bi mogao biti ovaj Dunge u pitanju? to on kao neko za nasmijat se? jedino gore od toga je sto ta debilcina slobodno hoda gradom. evo glave ako jednom ne osvane naslov da je silovao neku djevojcicu. inace, cini mi se da nije retardiran nego na teskim drogama.

i da...zastrasujuci je broj pacijenata koje vi opisujete.
Dunge lange Dunge lande hahahahaha :-x
dječak sa šibicama

#127 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

klixoris wrote:
dječak sa šibicama wrote: Recimo lik koji na koreji radi kao cuvar parkinga, onaj mali unutar zgrada, notorni je kriminalac, i nije slucajno tu lociran. Cak sumnjam da je to legalni parking, ali nisam siguran.
Naravno da nije legalan, porusili su im barake (lokalni mocnici pokusavaju da provuku da tu naprave zgradu) i sad, dok se oko toga svega petlja, ekipa koja je tu zivila (i zivi) sad izdaje parking mjesta. 50KM mjesecno i budi siguran da je to najsigurniji parking u gradu. :) Zasto, zato sto je toj ekipi bitna svaka marka i uradit ce sve da sacuvaju "posao" i ne izgube musterije. :thumbup:
U to ne sumnjam. Tako je i mafija u USA radila, najsigurniji si kad im platis reket :D niko te ne dira vise :D
a je to

#128 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by a je to »

prije nekih mjesec-dva ova budaletina mi je spucao nogom u auto u vožnji. iz čista mira, bez ikakvog povoda. ima u njemu sto kila, kad je spuco kad nisam srčani udar dobio. kontam šta me udari ili još gore koga ja ubih u neznanju. kad u retrovizoru vidim on stoji i nešto mi maše i psuje i drži se za međunožje. :D
Dozer

#130 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Dozer »

a je to wrote:prije nekih mjesec-dva ova budaletina mi je spucao nogom u auto u vožnji. iz čista mira, bez ikakvog povoda. ima u njemu sto kila, kad je spuco kad nisam srčani udar dobio. kontam šta me udari ili još gore koga ja ubih u neznanju. kad u retrovizoru vidim on stoji i nešto mi maše i psuje i drži se za međunožje. :D
A ti nista...? Jel' ti bar udubio lim?
Edin H.

#131 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Edin H. »

Dozer wrote:
a je to wrote:prije nekih mjesec-dva ova budaletina mi je spucao nogom u auto u vožnji. iz čista mira, bez ikakvog povoda. ima u njemu sto kila, kad je spuco kad nisam srčani udar dobio. kontam šta me udari ili još gore koga ja ubih u neznanju. kad u retrovizoru vidim on stoji i nešto mi maše i psuje i drži se za međunožje. :D
A ti nista...? Jel' ti bar udubio lim?
Odes kod majstora, popravis, i tisu :oops:
klixoris

#132 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by klixoris »

dječak sa šibicama wrote:
klixoris wrote:
dječak sa šibicama wrote: Recimo lik koji na koreji radi kao cuvar parkinga, onaj mali unutar zgrada, notorni je kriminalac, i nije slucajno tu lociran. Cak sumnjam da je to legalni parking, ali nisam siguran.
Naravno da nije legalan, porusili su im barake (lokalni mocnici pokusavaju da provuku da tu naprave zgradu) i sad, dok se oko toga svega petlja, ekipa koja je tu zivila (i zivi) sad izdaje parking mjesta. 50KM mjesecno i budi siguran da je to najsigurniji parking u gradu. :) Zasto, zato sto je toj ekipi bitna svaka marka i uradit ce sve da sacuvaju "posao" i ne izgube musterije. :thumbup:
U to ne sumnjam. Tako je i mafija u USA radila, najsigurniji si kad im platis reket :D niko te ne dira vise :D
Ma u ovom slucaju je to vise prezivljavanje. Kako sam vec napisao, porusili su im kuce gdje su zivili i sad se bore i snalaze kako umiju... Drugo je sad sto je pola te ekipe "od ranije poznata organima zakona" :D A i bolje da naplacuje parking nego da tu petobanku trazi negdje drugo i na druge nacine :thumbup:
Moje auto vazda parkirano na ulici i nikad ga fakat nisu ni pipnuli. Al dobro, mene znaju :D
staradis

#133 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by staradis »

Bolest brate bolest grozna sudbina.
Država bi trebala da ima programe spašavanja takvih ljudi i spašavanja nas od njih.
dječak sa šibicama

#134 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

klixoris wrote: Ma u ovom slucaju je to vise prezivljavanje. Kako sam vec napisao, porusili su im kuce gdje su zivili i sad se bore i snalaze kako umiju... Drugo je sad sto je pola te ekipe "od ranije poznata organima zakona" :D A i bolje da naplacuje parking nego da tu petobanku trazi negdje drugo i na druge nacine :thumbup:
Moje auto vazda parkirano na ulici i nikad ga fakat nisu ni pipnuli. Al dobro, mene znaju :D
Sve u dure, ali konkretno lik o kojem govori, uz cuvanje parkinga, i dalje se bavi "zanatom". U nocnoj smjeni :roll: :D
klixoris

#135 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by klixoris »

dječak sa šibicama wrote:
klixoris wrote: Ma u ovom slucaju je to vise prezivljavanje. Kako sam vec napisao, porusili su im kuce gdje su zivili i sad se bore i snalaze kako umiju... Drugo je sad sto je pola te ekipe "od ranije poznata organima zakona" :D A i bolje da naplacuje parking nego da tu petobanku trazi negdje drugo i na druge nacine :thumbup:
Sve u dure, ali konkretno lik o kojem govori, uz cuvanje parkinga, i dalje se bavi "zanatom". U nocnoj smjeni :roll: :D
Zato sam i naglasio da, sto se tice mog auta, mene znaju :D
Cyrax

#136 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Cyrax »

Kod nas ko god napravi sranje "nemoj ga, nije on psihicki dobar". :-)
Kad te vec drzava na stiti onda stiti samog sebe (koliko ti zakon dopusta :D ), poslije neka ga psiholog i ostala struka pregleda.
Bolje njega nego tebe.
Cholina_Lokica

#137 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Cholina_Lokica »

Cyrax wrote:Kod nas ko god napravi sranje "nemoj ga, nije on psihicki dobar". :-)
Kad te vec drzava na stiti onda stiti samog sebe (koliko ti zakon dopusta :D ), poslije neka ga psiholog i ostala struka pregleda.
Bolje njega nego tebe.
Al' fakat... Hodas ulicom i moras razmisljati hoce li te budala priklati na sred ulice jer mu je 7 patuljaka sapnulo da to uradi jer mu ne das vlastite pare :-)
O'zone
Globalni moderator

#138 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by O'zone »

Cholina_Lokica wrote:
Cyrax wrote:Kod nas ko god napravi sranje "nemoj ga, nije on psihicki dobar". :-)
Bolje njega nego tebe.
Al' fakat... Hodas ulicom i moras razmisljati hoce li te budala priklati na sred ulice jer mu je 7 patuljaka sapnulo da to uradi jer mu ne das vlastite pare :-)
Ne sedam samo jedan

Image
Eweleen

#139 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Eweleen »

Pa ima li iko sliku da vidimo tog junaka? Dosta raje odatle znam iz viđenja ili lično, ali mi ovaj ne odgovara opisu nijednog. Mora da je neki novi.
stakasa

#140 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by stakasa »

Eweleen wrote:Pa ima li iko sliku da vidimo tog junaka? Dosta raje odatle znam iz viđenja ili lično, ali mi ovaj ne odgovara opisu nijednog. Mora da je neki novi.
Niko se ne usuduje, otece mu mobitel. U najboljem slucaju trazit dva'esku za poziranje
Eweleen

#141 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Eweleen »

Ne znam gdje ste vi odrastali, ali čovjek se od malih nogu mora naučiti kako se nositi sa takvima kakvih je nažalost pun grad.
Po meni najpametnije riješenje je da se prikažeš kao neko ko ima petlju i ko se može braniti i neće dati pare. Ako izgledaš bar malo zajebano, neće ti ni prilaziti. U suprotnom, na tebe gleda kao na hodajući bankomat.

Često pali i da mu složiš priču kako znaš par lokalnih mangupa, nabrojiš imena itd. Samo treba da zvučiš dovoljno uvjerljivo i onda će se počet pozdravljati sa tobom :D
avetinja

#142 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by avetinja »

Jbt koja plemika oko neke budale. Pukni ga budi i ti lud.
sigh

#143 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by sigh »

Po nekoj mojoj pretpostavci, koliko god bio psiho, njegovo tijelo ce reagovati sa strahom prema nepoznatom. Znaci mozes otprilike pretpostaviti kakve on reakcije dobija od ljudi kad im prilazi sa tom spikom. Pokazi da si vise lud i neuracunljiv od njega. Ne kazem da ga trebas prebiti ili nesto slicno, ali mislim da bi najefektivnije bilo da mu pokazes neko ponasanje koje on ne ocekuje. :-D
Toffee karamela

#144 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Toffee karamela »

klixoris wrote:.
Covjek zvao policiju, oni mu rekli da su ga opljackali najvjerovatnije "ti i ti" i da im ode na vrata, ponudi 100KM da mu vrate ukradeno. Covjek to uradio i zacas se formira lanac mahalaca za utovar robe nazad u Caddy. Sve vraceno i uredno utovareno :D
Skoro ista priča, drugu mi prije par godina vratnička jalija maznula dobar auto da se malo noću provozaju...ujutro ga našao u nekom jendeku...prijavio u Logavinu...rekli mu da ode "kod tate dotičnog maloljetnog delinkventa" i da zatraži nadoknadu za pretrpljenu štetu :shock: . Ovaj se raspitao o kome se radi i kad je čuo ko mu je tata instantno zaboravio na pretrpljeni bol :roll:
avetinja

#145 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by avetinja »

Tako su mom komšiji nekoliko večeri zaredom krali auto. Bili neki derneci 4-5 dana zaredom, a lokacija i vrijeme im nisu bili pogodni za ići grandskim prijevozom. Čovjek nema šta nije radio u tih nekoliko dana, čak je stražario, ali pošto je star brzo zaspe. I kada su se izvozali i nalumpovali parkiraju mu auto ispred kueće i ostave poruku " Hvala na autu ". :D
semirsar

#146 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by semirsar »

sigh wrote:Po nekoj mojoj pretpostavci, koliko god bio psiho, njegovo tijelo ce reagovati sa strahom prema nepoznatom. Znaci mozes otprilike pretpostaviti kakve on reakcije dobija od ljudi kad im prilazi sa tom spikom. Pokazi da si vise lud i neuracunljiv od njega. Ne kazem da ga trebas prebiti ili nesto slicno, ali mislim da bi najefektivnije bilo da mu pokazes neko ponasanje koje on ne ocekuje. :-D
To je rijesenje :lol:

Trazi ti on marku, OK, trazi i ti njemu dvije, i to sto glasnije, safataj ga rukama, vuci potegni, budi ludji od njeg, ima da se ispali ko Ben Dzonson nekad.... :run:

:lol: :lol:
swanfilter

#147 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by swanfilter »

Prvi put bi mu dao koju markicu, nije problem. Usput rekao da mu ne postane navika. U slucaju da bas i ne skonta, par puta lagano upozorenje da ne bude naporan. Nakon toga, fino bih mu rekao, ili ja ili ti. Treceg nema, jer trece zavrsi tebi preko leđa ... Pokazati lagano zube pa neka vidi isplati li se rizikovati ...
Alkos

#148 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Alkos »

semirsar wrote:
sigh wrote:Po nekoj mojoj pretpostavci, koliko god bio psiho, njegovo tijelo ce reagovati sa strahom prema nepoznatom. Znaci mozes otprilike pretpostaviti kakve on reakcije dobija od ljudi kad im prilazi sa tom spikom. Pokazi da si vise lud i neuracunljiv od njega. Ne kazem da ga trebas prebiti ili nesto slicno, ali mislim da bi najefektivnije bilo da mu pokazes neko ponasanje koje on ne ocekuje. :-D
To je rijesenje :lol:

Trazi ti on marku, OK, trazi i ti njemu dvije, i to sto glasnije, safataj ga rukama, vuci potegni, budi ludji od njeg, ima da se ispali ko Ben Dzonson nekad.... :run:

:lol: :lol:
ovaj rad...

https://www.youtube.com/watch?v=fmZXbY2Gofc
Šveđanin

#150 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav

Post by Šveđanin »

Gdje je Dunge :D

Skickat från min iPhone via Tapatalk
Post Reply