To ti izokola nama nabacujes da dr.gog siri srpsku propagandufake76 wrote:Ništa je ne negiram. Žrtva je žrtva, genocid je genocid, ma ko da ga čini i kada. Meni je isto jevrejsko dijete u logoru i palestinsko koje ubija metak izraelskog vojnika u kolijevci. Al dosta brate više srpske propagande ovdje, ima ovdje i obrazovanih i obaviještenih i potkovanih. I dosta više držanja pridika Njemcima i njihovim saveznicima i dan danas od onih koji i u ovom trenutku čine iste ili gore stvari nego Treći rajh. Otkačite više.
Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
- FantomDOTba
#26 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
- 1gorstak
#27 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Pa i da jeste, ovo se ne moze tolerisati. Ne moze se ni pod kaputom umjetnosti kriti svasta.DJ Babo wrote:posto je na obali maka dizdara, da to nije neki "performans" studenata sa likovne akademije?
-
veleno
#28 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
S obzirom da je drugi QSF obilježen u periodu od 24. do 28.09,ovo je vjerovatno upućeno homoseksualcima.
- seln
#29 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Vidimo, vidimo...ti si paradni primjerakfake76 wrote:Ništa je ne negiram. Žrtva je žrtva, genocid je genocid, ma ko da ga čini i kada. Meni je isto jevrejsko dijete u logoru i palestinsko koje ubija metak izraelskog vojnika u kolijevci. Al dosta brate više srpske propagande ovdje, ima ovdje i obrazovanih i obaviještenih i potkovanih. I dosta više držanja pridika Njemcima i njihovim saveznicima i dan danas od onih koji i u ovom trenutku čine iste ili gore stvari nego Treći rajh. Otkačite više.
mislim, potkovan.
- 1gorstak
#30 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
To ti ljut jer ti je dedo poslije onog rata morao u Argentinu ?fake76 wrote:Al dosta brate više srpske propagande ovdje, ima ovdje i obrazovanih i obaviještenih i potkovanih. I dosta više držanja pridika Njemcima i njihovim saveznicima i dan danas od onih koji i u ovom trenutku čine iste ili gore stvari nego Treći rajh.
- FantomDOTba
#31 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
1gorstak wrote:To ti ljut jer ti je dedo poslije onog rata morao u Argentinu ?fake76 wrote:Al dosta brate više srpske propagande ovdje, ima ovdje i obrazovanih i obaviještenih i potkovanih. I dosta više držanja pridika Njemcima i njihovim saveznicima i dan danas od onih koji i u ovom trenutku čine iste ili gore stvari nego Treći rajh.
- seln
#32 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Fantom, meni to nije mrve smijesno. Fasizam je jos uvijek najvece zlo.FantomDOTba wrote:1gorstak wrote:To ti ljut jer ti je dedo poslije onog rata morao u Argentinu ?fake76 wrote:Al dosta brate više srpske propagande ovdje, ima ovdje i obrazovanih i obaviještenih i potkovanih. I dosta više držanja pridika Njemcima i njihovim saveznicima i dan danas od onih koji i u ovom trenutku čine iste ili gore stvari nego Treći rajh.![]()
![]()
ta nemojte ljudi ko boga vas molim
- valterbranisarajevo
#33 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
U periodu od 1941-1945 nacistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 10.000 naših sugrađana, odnosno 15% ukupne populacije koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.
- seln
#34 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Neophodno je da svaka iole civilizovana zemlja zakonski zabrani bilo kakvu manifestaciju fasizma...ali, onda bi predizborna kampanja kod nas bila mrtvo more.
- FantomDOTba
#35 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
@seln
Moras prvo dokazati da je ovo nacisticki akt, i da postoje nacisti u Sarajevu,a vec rekoh to bi bilo isto kao Islamisti u Texasu, a sto se smijeha tice, to mi nece niko oduzet.
Cim se sjetim Hirosime i Nagasakija, ovo su sve crtaci
Moras prvo dokazati da je ovo nacisticki akt, i da postoje nacisti u Sarajevu,a vec rekoh to bi bilo isto kao Islamisti u Texasu, a sto se smijeha tice, to mi nece niko oduzet.
Cim se sjetim Hirosime i Nagasakija, ovo su sve crtaci
-
Nihad_27
#36 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Nacisticki pokret je ljevicarski => nacionalsocijalistidr.gog wrote:Tomislave k vragu...pa znaš da su svi desničari svijeta isti kao i njihov podmladak,
Pored toga glupost je identificirati se sa tim glupostima. Mi nemamo veze s tim niti imamo razloga da proganjamo strance. µ
-
fake76
#37 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
U periodu od 1941-1945 srpska fašistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 100000 naših sugrađana uglavnom bošnjačkog porijekla, odnosno 10% ukupne populacije Bošnjaka koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu i BiH.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima i sunarodnicima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije srpskog fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.U periodu od 1941-1945 nacistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 10.000 naših sugrađana, odnosno 15% ukupne populacije koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.
E - ovo je pravilan tekst.
Obična raja nije mogla ni svoj grad napustiti, a nekamoli dotamo stići. Naši civili i vojnici su završili u Blajburgu, po slovenačkim rudokopima, jamama i npr. na Vracama. Dok su Dražini i Nedićevi četnici lako prelazili u ljevićarske četnike =partizane i činili većinu tamo, naši kolaborateri balijice sa petokrakama i zločinci su se takmičili ko će i srodnika otkucati, ubiti i prokazati. Eto - to smo mi. Zato nam se i dogodila 1992 i opet će kako se ovom forumu komentariše.To ti ljut jer ti je dedo poslije onog rata morao u Argentinu ?
Vrlo je simptomatično ko su tzv. ljevičari po Sarajevu. Pored ostataka crvenih kolaboratera - glavninu čine miješani brakovi u kojima uglavnom srpski odn. hrvatski roditelj vodi glavnu riječ. Puna usta SDP-a i Tita, a kad malo zagrebeš izroni ne baš ljepo lice prikivenih četalja i stašau.
-
Risto Kuglarić
#38 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
imam previše sarkastičnih i uvredljivih komentara za smeće koje braniš i kome čini se i pripadaš da bih uopšte znao odakle da počnem, tako da ću se zadovoljiti samo pitanjem: Kako bogati ti komentarišeš ove plakate?fake76 wrote:U periodu od 1941-1945 srpska fašistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 100000 naših sugrađana uglavnom bošnjačkog porijekla, odnosno 10% ukupne populacije Bošnjaka koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu i BiH.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima i sunarodnicima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije srpskog fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.U periodu od 1941-1945 nacistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 10.000 naših sugrađana, odnosno 15% ukupne populacije koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.
Obična raja nije mogla ni svoj grad napustiti, a nekamoli dotamo stići. Naši civili i vojnici su završili u Blajburgu, po slovenačkim rudokopima, jamama i npr. na Vracama. Dok su Dražini i Nedićevi četnici lako prelazili u ljevićarske četnike =partizane i činili većinu tamo, naši kolaborateri balijice sa petokrakama i zločinci su se takmičili ko će i srodnika otkucati, ubiti i prokazati. Eto - to smo mi. Zato nam se i dogodila 1992 i opet će kako se ovom forumu komentariše.To ti ljut jer ti je dedo poslije onog rata morao u Argentinu ?
Vrlo je simptomatično ko su tzv. ljevičari po Sarajevu. Pored ostataka crvenih kolaboratera - glavninu čine miješani brakovi u kojima uglavnom srpski odn. hrvatski roditelj vodi glavnu riječ. Puna usta SDP-a i Tita, a kad malo zagrebeš izroni ne baš ljepo lice prikivenih četalja i stašau.Ne do bog da se šta na Srbe i Hrvate kaže ili uradi.
- FantomDOTba
#39 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Bitno je da je tvoja SDA od BiH napravila Sarajevski pashaluk, i mojne mi ove reisove propagande Tita tifake76 wrote:U periodu od 1941-1945 srpska fašistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 100000 naših sugrađana uglavnom bošnjačkog porijekla, odnosno 10% ukupne populacije Bošnjaka koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu i BiH.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima i sunarodnicima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije srpskog fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.U periodu od 1941-1945 nacistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 10.000 naših sugrađana, odnosno 15% ukupne populacije koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.
Vrlo je simptomatično ko su tzv. ljevičari po Sarajevu. Pored ostataka crvenih kolaboratera - glavninu čine miješani brakovi u kojima uglavnom srpski odn. hrvatski roditelj vodi glavnu riječ. Puna usta SDP-a i Tita, a kad malo zagrebeš izroni ne baš ljepo lice prikivenih četalja i stašau.Ne do bog da se šta na Srbe i Hrvate kaže ili uradi.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#40 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Nihad_27 wrote:Nacisticki pokret je ljevicarski => nacionalsocijalistidr.gog wrote:Tomislave k vragu...pa znaš da su svi desničari svijeta isti kao i njihov podmladak,
Uh kakvu si ti glupost sada izvalio.....
Da si barem,sekundicu,ma milimetar bolje upucen znao bi da jedni od najzezcih suparnika,sto verbalnih sto fizickih,neonacistickoj gamadi su bas razna lepeza ljevicarskih udruzenja,pokreta i sl.
Ovu tvoju izjavu treba u enciklopedijama pokazivati i ispod velikim masnim slovima napisati "da li vjerujete da ima ljudi koji ovo izjavljuju"
A sto se tice ovih plakata,ja licno bih bas volio da se izvuku iz ilegale ti maloumnici,cisto da ih jednom indetifikujemo i da zavrsimo sa njima.
No pasaran!!!!
-
fake76
#41 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Mangupe - što četnicima u Istočno Sarajevo ili na Pale ne odeš da "završiš" s njima ??? E mangupe - ko vas ne zna - skupo bi vas prodo. Koji licemjeri...A sto se tice ovih plakata,ja licno bih bas volio da se izvuku iz ilegale ti maloumnici,cisto da ih jednom indetifikujemo i da zavrsimo sa njima.
-
bhxxl
#42 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
a 30 000 muslimana koji su pobijeni u kriznom putu i bleiburgu , jeli te zrtve iko ikada spomenuo i dali ih se iko ikada sjeti ...valterbranisarajevo wrote:U periodu od 1941-1945 nacistička gamad i njihove domaće sluge, samo zbog "pogrešnog"porijekla ubili su 10.000 naših sugrađana, odnosno 15% ukupne populacije koja je na početku II svjetskog rata živjela u Sarajevu.Stravičan podatak! Naš dug prema tragično umorenim sugrađanima mora biti taj da ne dopustimo manifestacije fašizma na ulicama našeg i njihovog grada nikada -niti u bilo kom obliku.
- FantomDOTba
#43 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Fejkeru, ovdje nema licemjera nego ANTIFASISTA , a ti ako ti se napada Istocno Sarajevo i Pale samo naprijed, ima Call of Duty Bosnian version BETAfake76 wrote:Mangupe - što četnicima u Istočno Sarajevo ili na Pale ne odeš da "završiš" s njima ??? E mangupe - ko vas ne zna - skupo bi vas prodo. Koji licemjeri...A sto se tice ovih plakata,ja licno bih bas volio da se izvuku iz ilegale ti maloumnici,cisto da ih jednom indetifikujemo i da zavrsimo sa njima.
-
Nihad_27
#44 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
-LIBERO- wrote:Nihad_27 wrote:Nacisticki pokret je ljevicarski => nacionalsocijalistidr.gog wrote:Tomislave k vragu...pa znaš da su svi desničari svijeta isti kao i njihov podmladak,
Uh kakvu si ti glupost sada izvalio.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da si barem,sekundicu,ma milimetar bolje upucen znao bi da jedni od najzezcih suparnika,sto verbalnih sto fizickih,neonacistickoj gamadi su bas razna lepeza ljevicarskih udruzenja,pokreta i sl.
Ovu tvoju izjavu treba u enciklopedijama pokazivati i ispod velikim masnim slovima napisati "da li vjerujete da ima ljudi koji ovo izjavljuju"![]()
A sto se tice ovih plakata,ja licno bih bas volio da se izvuku iz ilegale ti maloumnici,cisto da ih jednom indetifikujemo i da zavrsimo sa njima.
No pasaran!!!!![]()
NSDAP - NationalSozialistischen Deutschen Arbeiterpartei
Radnicka nacional - socijalisticka partija
O ostatku ne bih jer imas knjige pa citaj o genezi partije i ostalom.
-
veleno
#45 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Ni nacisti nisu proganjali samo strance,nego i ljude drugačijeg seksualnog opredjeljenja,invalide,političke neistomišljenike i sve one koji nisu odgovarali konceptu superiorne rase.Nihad_27 wrote:
Pored toga glupost je identificirati se sa tim glupostima. Mi nemamo veze s tim niti imamo razloga da proganjamo strance. µ
-
fake76
#46 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Vi ste antifašisti koliko je i Slobodan Milošević i Ratko Mladić antifašisti. Ne napadamo mi nikoga - 10 opština u RS je bošnjačko i 2 hrvatske. Mi oslobađamo od fašizma. Onog pravog - srpskog.Fejkeru, ovdje nema licemjera nego ANTIFASISTA , a ti ako ti se napada Istocno Sarajevo i Pale samo naprijed, ima Call of Duty Bosnian version BETA
- Mujo.Hrnjica
#47 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
Ovi Bosnje wannabe lijeve orijentacije su meni sega zesca
prvo oni bi to nesto nekoga, lafo oni partizani, Handzari su losi, a nece niko da kaze da su u ustasama bili 40% Muslimani, heeeej od citave NDH 40% su bili Bosnjaci muslimani, to znaci da u svakoj familiji imate jednog
Dalje, ti isti Uje i Domobranske jedinice po Bosni, posebice u Tuzlanskom kraju su spasili pokolja Bosnjake i Hrvate, kako bi bilo danas da se tada ti ljudi nisu junacki borili, Handzare ne mijesam, pricam o domacim jedinicama, zato cete nisu smjeli prismrditi a na osnovu toga su dobili lijepo po nosini i u ovom ratu.
E da, i u partizanima je bilo koliko posto muslimana, hajde da vidim?
To su partizani lijepo nagradili tako sto su mjesta poput Kalesije, Odzaka, Srebrenika, Kladnja nagradjena tako da su za razvitak dobili od Tite sarenu laz.
Sta cete ljevicari, kad pukne puska opet cekat da vas Juka i Caco brane a vi u medjuvremenu organizovati proteste protiv rata?
ontopic: Smijesno je sta su se djeca nafurala i polijepila po Sarajevu, natjero bi to ja da kopaju kanal Tuzla-Sarajevo pa onda de se tako izvaljuju.
prvo oni bi to nesto nekoga, lafo oni partizani, Handzari su losi, a nece niko da kaze da su u ustasama bili 40% Muslimani, heeeej od citave NDH 40% su bili Bosnjaci muslimani, to znaci da u svakoj familiji imate jednog
Dalje, ti isti Uje i Domobranske jedinice po Bosni, posebice u Tuzlanskom kraju su spasili pokolja Bosnjake i Hrvate, kako bi bilo danas da se tada ti ljudi nisu junacki borili, Handzare ne mijesam, pricam o domacim jedinicama, zato cete nisu smjeli prismrditi a na osnovu toga su dobili lijepo po nosini i u ovom ratu.
E da, i u partizanima je bilo koliko posto muslimana, hajde da vidim?
To su partizani lijepo nagradili tako sto su mjesta poput Kalesije, Odzaka, Srebrenika, Kladnja nagradjena tako da su za razvitak dobili od Tite sarenu laz.
Sta cete ljevicari, kad pukne puska opet cekat da vas Juka i Caco brane a vi u medjuvremenu organizovati proteste protiv rata?
ontopic: Smijesno je sta su se djeca nafurala i polijepila po Sarajevu, natjero bi to ja da kopaju kanal Tuzla-Sarajevo pa onda de se tako izvaljuju.
- FantomDOTba
#48 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
dr.gog ovo je vec posao za tebe, nemam namjeru dalje nakon ovogfake76 wrote:Vi ste antifašisti koliko je i Slobodan Milošević i Ratko Mladić antifašisti. Ne napadamo mi nikoga - 10 opština u RS je bošnjačko i 2 hrvatske. Mi oslobađamo od fašizma. Onog pravog - srpskog.Fejkeru, ovdje nema licemjera nego ANTIFASISTA , a ti ako ti se napada Istocno Sarajevo i Pale samo naprijed, ima Call of Duty Bosnian version BETA
- Mujo.Hrnjica
#49 Re: Mala nacistička gamad u Sarajevu i prikladne metode
A sto???FantomDOTba wrote:dr.gog ovo je vec posao za tebe, nemam namjeru dalje nakon ovogfake76 wrote:Vi ste antifašisti koliko je i Slobodan Milošević i Ratko Mladić antifašisti. Ne napadamo mi nikoga - 10 opština u RS je bošnjačko i 2 hrvatske. Mi oslobađamo od fašizma. Onog pravog - srpskog.Fejkeru, ovdje nema licemjera nego ANTIFASISTA , a ti ako ti se napada Istocno Sarajevo i Pale samo naprijed, ima Call of Duty Bosnian version BETA
Zasto covjeka banirati?
Jel treba kolektivno sad da izgubimo pamcenje i da pricamo o vEkovno srpskom Podrinju? Ili mozda Posavini?
- bingov buraz