Macak Benjo

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

PeLka

#26 Re: Macak Benjo

Post by PeLka »

zlatiborka wrote:
PeLka wrote:
atko wrote:Image

:)

@mirci, mazenje bi trajalo jedno 14 sekundi ... sto je opet i doro s obzirom koliko tek mrzi slikanje :D
Pa pravo je sladak ovaj Frki! Heh moj Benjo ne zna sta je slikanje! Pa samo gleda u kameru... :mrgreen:
Benjo ti je med medeni, mazila sam ga dok je bio kod moje kcerke na parenju sa Tarom. Nadamo se da je uspjelo, Tarica jede mnogo vise nego prije pa zato mislimo da ce negdje oko 13-15 marta se roditi mali macici.

Moja Mikana jos ne trazi macka, cim ga zatrazi zvrcnem tebe ili tvoju mamu da Benju prebacimo gore na C-fazu!

Prosle sedmice smo odnijeli Mikanu kod doktora Amara da joj osisa sljepljenu dlaku. Sad je to u redu, svaki dan cesljam svoju ljubimicu, volim je najvise na svijetu.....
Znaci osisali ste je. Dok naraste....treba dugo vremena al' kad naraste Mikana ce biti kao kraljica. I mi se mucimo oko Benje sa cesljanjem a on ne voli pa je tesko doci do njega sa cesljem! :) Ali nekako uspijemo. I mi se nadamo da ce parenje uspjeti i jedva cekamo, tamo oko marta, da vidimo male macice....Navratite nam nekada u goste ako budete mogli!
zlatiborka

#27 Re: Macak Benjo

Post by zlatiborka »

Benjo ti je med medeni, mazila sam ga dok je bio kod moje kcerke na parenju sa Tarom. Nadamo se da je uspjelo, Tarica jede mnogo vise nego prije pa zato mislimo da ce negdje oko 13-15 marta se roditi mali macici.

Moja Mikana jos ne trazi macka, cim ga zatrazi zvrcnem tebe ili tvoju mamu da Benju prebacimo gore na C-fazu!

Prosle sedmice smo odnijeli Mikanu kod doktora Amara da joj osisa sljepljenu dlaku. Sad je to u redu, svaki dan cesljam svoju ljubimicu, volim je najvise na svijetu.....[/quote]

Znaci osisali ste je. Dok naraste....treba dugo vremena al' kad naraste Mikana ce biti kao kraljica. I mi se mucimo oko Benje sa cesljanjem a on ne voli pa je tesko doci do njega sa cesljem! :) Ali nekako uspijemo. I mi se nadamo da ce parenje uspjeti i jedva cekamo, tamo oko marta, da vidimo male macice....Navratite nam nekada u goste ako budete mogli![/quote]

Nije puno osisana, samo ispod brade i malo po prednjem dijelu stomaka. Cak se i ne vidi kad se gleda izdaleka.
Narasce joj brzo krzno sigurno, lijepo je hranim i mislim da ce uskoro traziti macka za ljubavne epizode.

Kupila sam vec prije kozne rukavice da uhvatim macku i da me ne grebe i ujeda. Tako je mnogo lakse cesljanje. Po ledjima ne brani cesljanje ali kada je okrenem da je pocesljam po stomaku nastaje lom i grebanje. Zato su rukavice zakon i sve fino uradim a ona poslije sretna i vesela.

Tarica je vesela i puno jede i mislimo da je ostala trudna, ja sam licno ih vidjela nekoliko puta kako se pare ali ih nisam uslikala pa ne mogu staviti slike.

Sve novosti cu javiti na vrijeme, pozdrav saljem svima.....
PeLka

#28 Re: Macak Benjo

Post by PeLka »

Evo sad ja moram na kupanje!!! NEEE!! :cry:
Image

Image

Volim na ljeto da spavam u lavabou! :D

Image

Image

Ovo sam ja PeLka, Benjina gazdarica- odnosno Benjo je moj gazda... :mrgreen: :mrgreen:
Image
PeLka

#29 Re: Macak Benjo

Post by PeLka »

Image

Image

Image

Image
*miara*

#30 Re: Macak Benjo

Post by *miara* »

jel benjo nasao curu :D
matan

#31 Re: Macak Benjo

Post by matan »

:evil: :evil: :evil: :evil:
aidaluckin

#32 Re: Macak Benjo

Post by aidaluckin »

treba nam macak Benjo pod hitno za parenje ako je raspolozen...hitno dakle :)
http://www.youtube.com/watch?v=A2zzQTq7SxM ja sam Mrvica i trazim macka za parenje!
Post Reply