Macak Benjo

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

PeLka

#1 Macak Benjo

Post by PeLka »

Ovo je moj perzijski macak Benjo koji ima 2,5 godine i sivo-bijele je boje. Voli puno spavati ali se ne voli puno maziti... :D Trazi zenku za parenje! 8-)
Image
Ovdje mu se vec spavalo :zzzz: pa sam ga slikala sa strane da se vidi njegova cupava dlaka!

Image

Image
Posto on kada je raspolozen za igru ili kada vidi nesto novo, napravi velike okice pa ga zovem onda sova! :D
Image

Image
Eh ovdje je bas spavao, samo sto sam mu ja zasmetala :mrgreen:

Image
Redovni polozaj spavanja! :P

Image

Image

>>>>EVO I NOVIH SLICICA<<<<

Image
Spavam, NE SMETAJTE MI!

Image
Najeo sam se mesa i spremam se na spavanje.... :dance:

Image
Mmmm...upravo gledam svoju konzervu pa sam je zeljan...malo sam ruzan ispao :| 8-)

Image
Sto sam zadovoljan... :razz:
Last edited by PeLka on 17/02/2009 15:23, edited 2 times in total.
Amazonka27

#2 Re: Macak Benjo

Post by Amazonka27 »

ima zlatiborkina mikana :D pik meni jedno mace ako se uzmu :D
Baby

#3 Re: Macak Benjo

Post by Baby »

kolko ja znam mikana se parila i imala mačiće :D
PeLka

#4 Re: Macak Benjo

Post by PeLka »

Amazonka27 wrote:ima zlatiborkina mikana :D pik meni jedno mace ako se uzmu :D
Hehe, vec se on paro sa Tarom pa ce valjda i sa Mikanom! :mrgreen:
atko

#5 Re: Macak Benjo

Post by atko »

@PeLka , Jaooo Benje :) :) :) u momentu sam pomislio da si maznula slike od mog Frkija :) :D

Frki (mislim da na ovoj slici ima 1,5 god.)
Image

Da li si Benju kupila u Svijetu ljubimaca na pofalicima ? I Frki je star 2,5 god. i njega zbog ociju zovu sova :D i ima identicne manire (poza u kojoj spava, ne voli se maziti, voli spavati ... :))

Nemam sada puno slika pri ruci, ali pojedine slike da se izmjesaju sa Benjinim jedinop bi se mogle razlikovati po pozadini stana :D
teAMICA

#6 Re: Macak Benjo

Post by teAMICA »

Joj jesu pepiiii i čupaviii :-) sad bi ih izgnjavila :-) :-)
to sam ja

#7 Re: Macak Benjo

Post by to sam ja »

Sta je ovo ovdje...peep show za mace??? :D :D :D salim se..slatke su vam macketine :D
simbabimba

#8 Re: Macak Benjo

Post by simbabimba »

prelijepe su vam mace!
Phia

#9 Re: Macak Benjo

Post by Phia »

atko wrote:@PeLka , Jaooo Benje :) :) :) u momentu sam pomislio da si maznula slike od mog Frkija :) :D

Image

Da li si Benju kupila u Svijetu ljubimaca na pofalicima ? I Frki je star 2,5 god. i njega zbog ociju zovu sova :D i ima identicne manire (poza u kojoj spava, ne voli se maziti, voli spavati ... :))

Nemam sada puno slika pri ruci, ali pojedine slike da se izmjesaju sa Benjinim jedinop bi se mogle razlikovati po pozadini stana :D
Ove rasne mace se uopšte ne vole maziti.Ja sam dobila za rođendan norvešku šumsku i kao da je bukvalno iz šume ispala, ne da se pomilovati.Da li je to do toga što se tretiraju kao 'roba' dok se ne prodaju pa dobijemo samo nekakav 'proizvod' koji je za ukras , ne znam..Uglavnom su ulične mace milon puta bolji prijatelji od ovih kupovnih.Zato ja imam sad kod sebe dvije 'obične' mace koje su nenormalno društvene i željne ljubavi i pažnje a ona rasna je kod roditelja i samo se skriva po kući cijeli dan..
rika

#10 Re: Macak Benjo

Post by rika »

PeLka..
ja mislim da je ovaj tvoj macak ufuran,posalji ga kod mene na "doskolovavanje" da ga moj Cako razbije par puta..
Onda ce mu se okice i u mraku cakliti a neces moci vjerovati da se tolika macka mozhe za par minuta popeti na orah u basti...
:D :D :D
PeLka

#11 Re: Macak Benjo

Post by PeLka »

atko wrote:@PeLka , Jaooo Benje :) :) :) u momentu sam pomislio da si maznula slike od mog Frkija :) :D

Image

Ne nisam ga tamo kupila, vec na oglasima nasli! Mozda su braca! :lol:
spectra

#12 Re: Macak Benjo

Post by spectra »

PeLka wrote:

Image

Ne nisam ga tamo kupila, vec na oglasima nasli! Mozda su braca! :lol:
Pronadjite 5 razlika! :)

Image Image
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#13 Re: Macak Benjo

Post by mIRCerka »

Koliko kosta 5 minuta mazenja ovog cupavca? ;)
to sam ja

#14 Re: Macak Benjo

Post by to sam ja »

spectra wrote:
PeLka wrote:
atko wrote: Image

Image Image

Pa vi mora da u kuci trunke prasine nemate :D
atko

#15 Re: Macak Benjo

Post by atko »

Image

:)

@mirci, mazenje bi trajalo jedno 14 sekundi ... sto je opet i doro s obzirom koliko tek mrzi slikanje :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#16 Re: Macak Benjo

Post by mIRCerka »

atko wrote:
@mirci, mazenje bi trajalo jedno 14 sekundi ... sto je opet i doro s obzirom koliko tek mrzi slikanje :D
To ti mislis...samo trebas naci dugme na kojem pise PREDPRED i miran si :D
alijadzigibau

#17 Re: Macak Benjo

Post by alijadzigibau »

mora se priznat da je Benjo lafcina :)
atko

#18 Re: Macak Benjo

Post by atko »

mIRCerka wrote:
atko wrote:
To ti mislis...samo trebas naci dugme na kojem pise PREDPRED i miran si :D

E kod frkija ti je obrnuto ... on zna svako dugme na nama :D on okom mi skokom :lol:
Rambo-Amadeus

#19 Re: Macak Benjo

Post by Rambo-Amadeus »

Ja sam, kad vec ne moze drugacije, izgnjavio ekran ovdje... :D :D :-)

Mace su extra :thumbup:
spectra

#20 Re: Macak Benjo

Post by spectra »

Phia wrote:

Image

Ove rasne mace se uopšte ne vole maziti.Ja sam dobila za rođendan norvešku šumsku i kao da je bukvalno iz šume ispala, ne da se pomilovati.Da li je to do toga što se tretiraju kao 'roba' dok se ne prodaju pa dobijemo samo nekakav 'proizvod' koji je za ukras , ne znam..Uglavnom su ulične mace milon puta bolji prijatelji od ovih kupovnih.Zato ja imam sad kod sebe dvije 'obične' mace koje su nenormalno društvene i željne ljubavi i pažnje a ona rasna je kod roditelja i samo se skriva po kući cijeli dan..
Nije to do macke, vec do ljudi: Ko god vidi "neobicnu" (pogotovo cupavu) macu, htio bi da je "ugnjavit"..jer cupavo mace ne mozes "pomilovati", to se bas mora "ugnjavit"! :mrgreen: :razz: :mrgreen: :razz:

I naravno da macki to kad tad dasadi..

Primjera radi: Svi smo kao djeca bjezali od teta koje dodju mami u posjetu, sto li?! :run: :lol:
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#21 Re: Macak Benjo

Post by gentoo »

A mozda su gay cats a? :mrgreen:
PeLka

#22 Re: Macak Benjo

Post by PeLka »

atko wrote:Image

Pa pravo je sladak ovaj Frki! Heh moj Benjo ne zna sta je slikanje! Pa samo gleda u kameru... :mrgreen:
PeLka

#23 Re: Macak Benjo

Post by PeLka »

gentoo wrote:A mozda su gay cats a? :mrgreen:
Nevjerujem :-D
kockica_kockica

#24 Re: Macak Benjo

Post by kockica_kockica »

ja bih rado gnjavila ove cupave mace :mrgreen: :)
zlatiborka

#25 Re: Macak Benjo

Post by zlatiborka »

PeLka wrote:
atko wrote:Image

Pa pravo je sladak ovaj Frki! Heh moj Benjo ne zna sta je slikanje! Pa samo gleda u kameru... :mrgreen:
Benjo ti je med medeni, mazila sam ga dok je bio kod moje kcerke na parenju sa Tarom. Nadamo se da je uspjelo, Tarica jede mnogo vise nego prije pa zato mislimo da ce negdje oko 13-15 marta se roditi mali macici.

Moja Mikana jos ne trazi macka, cim ga zatrazi zvrcnem tebe ili tvoju mamu da Benju prebacimo gore na C-fazu!

Prosle sedmice smo odnijeli Mikanu kod doktora Amara da joj osisa sljepljenu dlaku. Sad je to u redu, svaki dan cesljam svoju ljubimicu, volim je najvise na svijetu.....
Post Reply