što moram biti staratelj, zar nisi samostalnaStLouis wrote:Prihvatam ponudu, imaj me na umu, ali moras biti starateljUmjetnik a wrote:ja kad bi osvojio ja bih dao tebi da se vratiš u BosnuStLouis wrote:Da li ste ikad osvojili lutriju[znacajniju sumu novca] i da li poznajete nekog kom je to poslo za rukom?![]()
Da li igrate lutriju?
Da li planirate osvojiti nesto? Ja planiram![]()
Sta biste uradili kada bi osvojili veliki novac? Da li bi ga podijelili s nekim, donirali trecinu, ili bi svim poznanicima sljedeceg dana poslali razglednicu; "Zbogom zohari!"jas sam jako skroman covjek, samo mi u amanet polovinu ostavi
Lutrija
-
Umjetnik a
#26 Re: Lutrija
- Pasiflora
BravoStarac_Foco wrote:Nikad nisam vjerovao u igre na srecu...totalni skeptik...
Ljetos posaljem bar kodove za nagradnu igru "Vitinke" i dobijem "Samsung" LCD TV od 32 inca...
Ja sam se nameracila na onog Pezoa od Dorine.
- StLouis
#28 Re: Lutrija
nisam ja onaUmjetnik a wrote:što moram biti staratelj, zar nisi samostalnaStLouis wrote:Prihvatam ponudu, imaj me na umu, ali moras biti starateljUmjetnik a wrote: ja kad bi osvojio ja bih dao tebi da se vratiš u Bosnujas sam jako skroman covjek, samo mi u amanet polovinu ostavi
-
Umjetnik a
#29 Re: Lutrija
koStLouis wrote:nisam ja onaUmjetnik a wrote:što moram biti staratelj, zar nisi samostalnaStLouis wrote: Prihvatam ponudu, imaj me na umu, ali moras biti starateljjas sam jako skroman covjek, samo mi u amanet polovinu ostavi
- StLouis
#30 Re: Lutrija
onaUmjetnik a wrote:koStLouis wrote:nisam ja onaUmjetnik a wrote: što moram biti staratelj, zar nisi samostalna
-
Umjetnik a
#31 Re: Lutrija
koStLouis wrote:onaUmjetnik a wrote:koStLouis wrote: nisam ja ona
-
budala_mahnita
Ama ona

- River_isle
znalo se dobiti dobrih para na grebalicama
) pa spin bingo klub, kladionica... 
- Discball
I ja sam stani u red...sitno wrote:BravoStarac_Foco wrote:Nikad nisam vjerovao u igre na srecu...totalni skeptik...
Ljetos posaljem bar kodove za nagradnu igru "Vitinke" i dobijem "Samsung" LCD TV od 32 inca...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A što se tiče dobitaka evo ovako...
Nekad prije rata dok je bilo ono loto 5/35 dobio 4 i to je bilo onako 7-8000 bivših dojč maraka.
Poslije rata jednom na lotu 700 kema, par puta nešto sitnije ono 200-300, valjda po onoj ko ima sreće u ljubavi nema u parama,
I uglavnom sitni dobici s vremena na vrijeme....
Što se planova tiče... moš` planirat koliko hoćeš ali kada su te stvari u pitanju mislim da važi ona narodna "para na paru, a uš na fukaru", znam neke puni ko brodovi i još odvale razno razne JACKPOT-e, čisto da ne povjeruješ.
Eh, a sada kada bi dobio neku veću lovu, ono recimo milion ili više, fino rasporedio u par banaka i kunem se nebi ništa radio i lafo ulagao nego fino živio od kamata koje su pristojne na veće iznose. npr oko 5%, to ti dođe na milion oko 50000 godišnje ili mjesečno oko 4200 KM eh sad za guzice koje misle da im to nebi bilo dovoljno, onda je to njihov problem.
Ja mislim da bi mi to taman fino bilo da se putuje po svijetu par puta godišnje i da se fino živi, ako si dovoljno pametan.....
- sinus
Na bingu mi je falilo samo 4 broja da dobijem peterac...
Na kladionici par puta sam pogodio neke sitne iznose ne mogu da se sjetim svih ali znam da je bilo 2x200 KM pa oko 60 KM, 11 KM
, 75 KM par puta po 30 KM, u glavnom bilo je još tih sitnih dobitaka.
Na grebalici jednom dobio 5 KM i kontao da me krenulo pa za tih 5 KM uzeo pet grebalica i onda ostao na 2 KM
I u glavnom ništa specijalno nisam dobio.
A kad bi dobio veliku sumo ne kažem da ne bi nikome ni marke dao ili pomogao, ali dok ne bi uradio ono što ja mislim da trebam dijelio nikome ne bi ništa. Nekako baš ne vjerujem da bi mnogi koji kažu da bi podijelili pola, trećinu ili već koliko baš to uradili kada bi dobili novac. Jer najlakše je dijeliti pare koje nemaš, a kad ih imaš to je već drugi par rukava
Aj u zdravlje
Na kladionici par puta sam pogodio neke sitne iznose ne mogu da se sjetim svih ali znam da je bilo 2x200 KM pa oko 60 KM, 11 KM
Na grebalici jednom dobio 5 KM i kontao da me krenulo pa za tih 5 KM uzeo pet grebalica i onda ostao na 2 KM
I u glavnom ništa specijalno nisam dobio.
A kad bi dobio veliku sumo ne kažem da ne bi nikome ni marke dao ili pomogao, ali dok ne bi uradio ono što ja mislim da trebam dijelio nikome ne bi ništa. Nekako baš ne vjerujem da bi mnogi koji kažu da bi podijelili pola, trećinu ili već koliko baš to uradili kada bi dobili novac. Jer najlakše je dijeliti pare koje nemaš, a kad ih imaš to je već drugi par rukava
Aj u zdravlje
-
Strelac78
Jako dobar i popularan forum,tako da sam odlucio da i ja postanem dio svega "ovoga" i naletih na temu: "Lutrija"
Komsija mi je prije nekih godinu i pol-odmah vrata do mojih(stan),dobio bingo,i znam da je u "kesu" dobio blizu 90.000 km.
Kupio je sebi vlastiti svoj stan,posto je u ovome bio pod kirijom,sin je kupio polovnog Audi 80 (jaje) i znam da su namjestili kompletan stan,i zasigurno da im je ostalo nesto novca!
Uglavnom,to je sve velikaaaaa sreca,a licno-rijetko igram igre na srecu,jer vjerujem samo u svojih "10 prstiju"
Komsija mi je prije nekih godinu i pol-odmah vrata do mojih(stan),dobio bingo,i znam da je u "kesu" dobio blizu 90.000 km.
Kupio je sebi vlastiti svoj stan,posto je u ovome bio pod kirijom,sin je kupio polovnog Audi 80 (jaje) i znam da su namjestili kompletan stan,i zasigurno da im je ostalo nesto novca!
Uglavnom,to je sve velikaaaaa sreca,a licno-rijetko igram igre na srecu,jer vjerujem samo u svojih "10 prstiju"
- Pasiflora
Discball wrote:I ja sam stani u red...sitno wrote:BravoStarac_Foco wrote:Nikad nisam vjerovao u igre na srecu...totalni skeptik...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, zbog pežoa sam dobio tri kile u zadnjih deset dana..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nigdje ne mogu pronaci rezultate izvlacenja od 14.01.08. Nema u novinama, a nista nisam nasla ni na netu. Jesi li ti negdje pronasao?