Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li ste ikad osvojili lutriju[znacajniju sumu novca] i da li poznajete nekog kom je to poslo za rukom?
Da li igrate lutriju?
Da li planirate osvojiti nesto? Ja planiram
Sta biste uradili kada bi osvojili veliki novac? Da li bi ga podijelili s nekim, donirali trecinu, ili bi svim poznanicima sljedeceg dana poslali razglednicu; "Zbogom zohari!"
Ja sam s prijateljicom jednom pravila spisak i mastale koliko bi para bilo dovoljno da se nama i nasim blizima osigura buducnost. Uz neka ulaganja, to je oko 4mil maraka.
A ja sam samo dobila soljice za kafu na nekoj nagradnoj igri, a ne pijem kafu uopste
StLouis wrote:Da li ste ikad osvojili lutriju[znacajniju sumu novca] i da li poznajete nekog kom je to poslo za rukom?
Da li igrate lutriju?
Sta biste uradili kada bi osvojili veliki novac? Da li bi ga podijelili s nekim, donirali trecinu, ili bi svim poznanicima sljedeceg dana poslali razglednicu; "Zbogom zohari!"
Ne poznajem nikoga ko je dobio na lutriji.
Ne igram lutriju.
Ne planiram nista osvajati u skorije vrijeme, barem sto se tice lutrije.
E sada zavisi sta smatras pod "velikim novcem"?
Prvo bih se kutariso tekuche finansijske dubioze u kojoj se nalazim, a zatim...
nabachio niskoprofilne gume na svoju dvojku, natakario remusovu roru i natochio lozuke do chepa, pa se tako voz'o danima....
Da li ste ikad osvojili lutriju[znacajniju sumu novca] i da li poznajete nekog kom je to poslo za rukom? Ne poznajem nikoga ko je dobio na lutriji.
Da li igrate lutriju? Ne igram....mozda jednom ili dva put da sam kupila bingo karticu (uz raju)
Da li planirate osvojiti nesto? Pa ne bas....
Sta biste uradili kada bi osvojili veliki novac? Da li bi ga podijelili s nekim, donirali trecinu, ili bi svim poznanicima sljedeceg dana poslali razglednicu; "Zbogom zohari!" Paaaa....podijelila bi i vise od trecine sigurno...ostalo? Hm...Kupila stan....otisla na more, uzela olovku i papir i jedno mjesec dana pravila spisak sta mi sve treba
ja sam prije 2 dana na lotu dobio 5.5 KM, otisao u mercator restoran (posto sam tamo saznao na dobitak), fino rucao za 5.4 KM i pohvalio se onom na kasi da me lutrija casti ruckom
to je moj najveci dobitak u igrama na srecu
ps rekli su mi da mi je deda osvajao respektabilne svote na lotu prije rata nekad davno
StLouis wrote:Da li ste ikad osvojili lutriju[znacajniju sumu novca] i da li poznajete nekog kom je to poslo za rukom?
Da li igrate lutriju?
ja kad bi osvojio ja bih dao tebi da se vratiš u Bosnu
Da li igrate lutriju?
ja kad bi osvojio ja bih dao tebi da se vratiš u Bosnu
Prihvatam ponudu, imaj me na umu, ali moras biti staratelj jas sam jako skroman covjek, samo mi u amanet polovinu ostavi
sto se binga tice uvjek sam bio donji... nikad ni peterca...
al sam zato neki dan nagrabusio.... kupio grebu neku, dok sam biro jedna sama ispade i ja se za nju odlucih (mislim bingo) i kod kuce zgulim i nista naravno nisam dobio i beze ja nju okrecem zagledam kad vidjoh rok prodaje 08.2006... oj jesam se izivciro... evo sad ne mogu da je nadjem a namjerno sam je ostavio da je skeniram i postavim na net da ih malo prozovem, lopove iz lutrije!