Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

StLouis

#26 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by StLouis »

Uzas, nepravda...postoji milion, ne malih, nego velikih razloga da se ta fasisticka tvorevina ukine jer je nastala na KRVI nevinih ljudi, i svi vide i svi znaju da je tako, ali neko izgleda koci to ukidanje. bemti svjetsku demokraciju!
moa

#27 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by moa »

Ovako kada govorite o ukidanju entiteta razmislite cemu to vodi. Muslimani kao vecinski narod na jednom prostoru sto je europi ne prihvatljivo i Europi je najbolje rijesenje za BiH ovakvo kakvo jeste sada. Zasto? Zato jer je eu(v)ropskim ustavom definisano da ako u jednoj drzavi zivi vise ok 51% nekog stanovnistva (u BiH sigurno ima 53% muslimana, sto se moze zakljuciti prilikom izbora) onda to stanovnistvo cini vecinu a svi ostali narodi cine manjinu. Eh sad u bosni je stvorena takva situacija da niko nema vecinu osim ovih u RS jer su ocistili 90% teritorije ali svi imaju pravo poziva na ugrozavnje nacionalih i etnickih interesa i sad su svi konstutivni. Pa prde kako se kome stigne jer ovi nasi jos uvijek love u mutnom i lovit ce uvijek. Entite RS ce biti tu i sad je pitanje samo mozemo li mi raditi na tome da se vrate bosnjaci i hrvati u taj dio BiH i koliko ih mozemo zadrzati tamo. Opet zasto, zato jer kad se nekom prdezu iz RS digne da prica kako ce se otcpjepit i da biti referendum da izadje dobar dio ne srpskog stanovnistva na taj referedum i da kaze ne...Jos jedna stvar Bosne ce biti onoliko koliko nasi politicari to budu htjeli. Samo mi je krivo sto su ovi nasi potpisali taj sporazum po policiji jer bi bolje bilo da nisu i da su sacekali da se smiri situacija oko kosava i kad tad bi ovi sa zapada rekli, hajde da pomognemo i bosni i ona treba da udje u EU, pa bi sve bilo drugacije...ali helem sta je tu je, bitno je da mi budemo spremni na sve.

a iz ovog texta se jos moze zakljuciti bjezi brate u crkvu ili hajde da se nadjemo u crkvi ...a inace je poznato da crkva ima jake veze sa politikom i da oni dosta stvari upravljaju kroz crkvu isto kao i vatikan...
osa

#28 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by osa »

moa wrote:Ovako kada govorite o ukidanju entiteta razmislite cemu to vodi. Muslimani kao vecinski narod na jednom prostoru sto je europi ne prihvatljivo i Europi je najbolje rijesenje za BiH ovakvo kakvo jeste sada. Zasto? Zato jer je eu(v)ropskim ustavom definisano da ako u jednoj drzavi zivi vise ok 51% nekog stanovnistva (u BiH sigurno ima 53% muslimana, sto se moze zakljuciti prilikom izbora) onda to stanovnistvo cini vecinu a svi ostali narodi cine manjinu. Eh sad u bosni je stvorena takva situacija da niko nema vecinu osim ovih u RS jer su ocistili 90% teritorije ali svi imaju pravo poziva na ugrozavnje nacionalih i etnickih interesa i sad su svi konstutivni. Pa prde kako se kome stigne jer ovi nasi jos uvijek love u mutnom i lovit ce uvijek. Entite RS ce biti tu i sad je pitanje samo mozemo li mi raditi na tome da se vrate bosnjaci i hrvati u taj dio BiH i koliko ih mozemo zadrzati tamo. Opet zasto, zato jer kad se nekom prdezu iz RS digne da prica kako ce se otcpjepit i da biti referendum da izadje dobar dio ne srpskog stanovnistva na taj referedum i da kaze ne...Jos jedna stvar Bosne ce biti onoliko koliko nasi politicari to budu htjeli. Samo mi je krivo sto su ovi nasi potpisali taj sporazum po policiji jer bi bolje bilo da nisu i da su sacekali da se smiri situacija oko kosava i kad tad bi ovi sa zapada rekli, hajde da pomognemo i bosni i ona treba da udje u EU, pa bi sve bilo drugacije...ali helem sta je tu je, bitno je da mi budemo spremni na sve.

a iz ovog texta se jos moze zakljuciti bjezi brate u crkvu ili hajde da se nadjemo u crkvi ...a inace je poznato da crkva ima jake veze sa politikom i da oni dosta stvari upravljaju kroz crkvu isto kao i vatikan...
na kosovu i u albaniji su muslimani velika većina pa europa s tim nema problema, zašto bi to bilo u bih.
J.B.Tito

#29 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by J.B.Tito »

Je li mislite da ima neke razlike izmedju Radovana i Solane. Nema! Ista su to govna i isto nam misle.

Edit: Post napisao moj prijatelj logovan mojim računom, ne odlogovah se :(
Last edited by J.B.Tito on 08/11/2017 15:33, edited 3 times in total.
osa

#30 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by osa »

J.B.Tito wrote:Je li mislite da ima neke razlike izmedju Radovana i Solane. Nema! Ista su to govna i isto nam misle.
koje solane u pagu ili u tuzli.
Hamajlija

#31 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by Hamajlija »

Svi Srbi su svjesni da je Srbija pocinila grnocid u Bosni i Hercegovinin, naravno u z pomoc bosnskih srba. Zbog toga Srbija skriva Karadjica i Mladica.
Nova vlast se rehabilitovati sve zlocinse i nikada ih nece izruciti pravdi.Seselj je najavijo da ce i ubice Djindjica biti progalaseni herojima. To treba da se desi Srbiji. Dok Srbija ne dotakne dno, nikada srpske demokrate, ali one prave, nece uspjeti Srbiju svrstati medju slobodoljubive i nefobicne narode. Srbija bi trebala biti lider ovog regiona, ona za to ima ljudskog potencijala, ali jos su jaci i glasniji cetnici koji su jedina Al Kaida ovogadijela Evrope. Od njih treba da strahujun svi narodi bivse Jugoslaviji, jer oni nisu zavrsili svoj krvavi, osvetnicki pir koji su zapoceli, jos osamdesetih godina proslog vijeka.

Evropa je kriva za novo srbijansko posrnuce jer ih nije dovoljno kaznila za zlocine i genocid nad narodima Balkana.
Zao mi je, ali srpski narod ce platiti najvecu cijenu, ali se i nas povuci sa sobom u provaliju u koju samio sebe guraju.
Ponekad s'proljeca

#32 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by Ponekad s'proljeca »

Ma banditi su otkukurikali svoje, pitanje je dana kada ce govna u Hag.

Hajmo mi o bosanskoj nafti, procitah jucer da BIH lezi na zalihama nafte kao Arabija ili Irak.

E, sada ako je to tacno, ptam se dali ce nas Ameri uskoro okupirati ili sve protjerati????
popajic

#33 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by popajic »

Ponekad s'proljeca wrote:Ma banditi su otkukurikali svoje, pitanje je dana kada ce govna u Hag.

Hajmo mi o bosanskoj nafti, procitah jucer da BIH lezi na zalihama nafte kao Arabija ili Irak.

E, sada ako je to tacno, ptam se dali ce nas Ameri uskoro okupirati ili sve protjerati????
Cim se zavrse radovi u vezi jedine nam piramide,prelazi se na naftu.Onda cemo MI Amerima diktirati ponasanje. :lol:
pustopoljina

#34 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by pustopoljina »

ipak mislim da se rat vodio zbog nase vode. fakat u njoj nesto ima...neka zesca psihoaktivna supstanca.
omar little

#35 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by omar little »

popajic wrote:
Ponekad s'proljeca wrote:Ma banditi su otkukurikali svoje, pitanje je dana kada ce govna u Hag.

Cim se zavrse radovi u vezi jedine nam piramide,prelazi se na naftu.Onda cemo MI Amerima diktirati ponasanje. :lol:
Zaboravili ste nashu pitku vodu! Procitah jucer na forumu da su Amerikanci imali plan, zbog toga i rat, da nam kontroliraju izvore vode?! :lol:
user_friendly

#36 Re: Luka Karadzic: Uhićenje moga brata je kraj republike srpske

Post by user_friendly »

haps nikad neće vidit jednog od modernih otaca srpske nacije. štite ga CIA, DIA, NSA, MI6, DGSE, Flesh Gordon, Rambo, State Department, masoni i gigantski gušteri gospodari svemira.
Post Reply