U Piramidi Sunca je otkriven kamen K2 na lokalitetu tunela “Ravne”. Kamen zraci energijom koja se itekako može osjetit ako ste “senzibilni”. U jednom njegovom dijelu je ustanovljeno skenerom da se u njemu nesto nalazi, ali ne zna se sta. Kamen bi morali otvorit da bi vidjeli sta je to tacno, medjutim…dosli su na ideju (koju jos nisu sproveli u djelo) da sa busilicom tankom kao igla probuse taj dio gdje se TO NESTO nalazi da vide sta je to, a onda tu da proture minijaturnu kameru koja ce im pokazat sta se tu nalazi.PipiDugaDevetka wrote:Pretpostavljam da je Sarajevski sveti krug posjeta Turbetu 7 braće, crkvi Svetog Ante, Staroj pravoslavnoj crkvi i Sinagogi, te davanje priloga.tranquil wrote:Izdavač Aure se inače i sam bavi kristalima, a duhovni je mentor Semira Osmanagića koji ga je i doveo ovdje, tako da se odmah vidi da je neki ozbiljan biznis u pitanju. A ova gospođa zna sve - ona je bioenergičar, fitoterapeut, astrolog i vidovnjak, pa se i po tome vidi da nema zezanja. Kristali su to...
Novost za mene je da i Piramida sunca ima ljekovita svojstva.
Nisam bas razumjela sta ta gore navedena zena radi sa Piramidom Sunca, mislim to ne kontam najjasnije, ali se i ne zamaram time, ona me zanima ko lanjski snijeg na Grenlandu.
@ostali koji pominjete nekakvih 55 KM, ne kontam ? Rekla sam fino da me nikakve reklame , nikakve Rusmire ne zanimaju i mislim da sam bila jasna.