Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Crvena Tifoza

#26 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Crvena Tifoza »

Znas kako kazu da je pesimista optimista sa iskustvom.

Previse sam do sad ciklusa ispratio nase reprezentacije u nadi da cemo otici negdje i nikad nista.
Svaki put na pocetku nabrijani, euforicni i na kraju nikad nista.

Ovaj put ulazim s' oprezom u ovaj ciklus.

-------------------------------------------------
Nikakve opklade ne dolaze u obzir. 8)
Last edited by Crvena Tifoza on 23/08/2012 20:23, edited 1 time in total.
Crvena Tifoza

#27 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Crvena Tifoza »

denimb wrote:Sve ispod 5 komada u njihovoj mrezi je razocarenje za mene...
Jako ces biti razocaran. :lol:
cyprus

#28 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cyprus »

BHF_Manijak wrote:Aaa grob te jebo dokle je doslo da se protiv jebenog Lihtenstajna na oprez poziva i nakve kalkulacije prave!!! Heeeej ba, LIHTENSTAJN!!! Ekipa koja u historiji u oficijelnim utakmicama ima 6 pobjeda 9 remija 73 poraza uz gol razliku 35 datih i 271 primljenih golova!!! Jedina reprezentacija protiv koje San Marino ima pobjedu i neko meni sad dodje i kaze "pa vi vec upisali pobjedu protiv STRASNOG Lihtenstajna", e jebo me svak! Joooj bosnjo prokleti ko te izmisli takva qrcasta! :( :( :(

Pa taj Portugal je znao kiksati vise puta u grupama a ne samo taj jedan X sa Lihtenstajnom, u cemu je problem?
Mislim da nije zgoreg pozivati na oprez i protiv San Marina, Američke Samoe, Pofalićkog... Zašto? Zato što ako previše neoprezno uđeš u meč, apsolutno SVAKO te može dobit... NE SMIJU se bodovi unaprijed upisivat protiv NIKOG...

A napaćeni 'Bošnjo' jedva dočeka da bude konačno favorit protiv nekoga, pa to udara u sva zvona :-) :-)
Last edited by cyprus on 23/08/2012 20:26, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#29 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Velkoski »

Prodajem kartu za 250€
rage_guy

#30 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by rage_guy »

Pa valjda nam igraju profesionalci u ekipi. Trebaju samo normalno odigrat i dobit ce. Nisu toliko ludi da se setaju po terenu. :roll:
charrrmed

#31 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by charrrmed »

BHF_Manijak wrote:Al' koji si ti lik u pi maternu, jebote od utakmice sa Lihtenstajnom ti ode na prognozu kompletnog ciklusa i krajnjeg ishoda, troll obicni materemi!

Evo ja ovdje pisem NAGUZIT CEMO HLADNO OVE KONOBARE i ako ne dobijemo ja nagovjestavam pola godine se ne javljam na forum, u suprotnom ti se ne poklopis jedno 10 dana, moze??? :wink:

Nemoj biti toliko drzak da sa prognoze i ocekivanja uoci Lihtenstajna prelazis na kojekakve druge utakmice, Grcku, Atinu, odlazak na SP itd, drzi se jednog! :wink:
:thumbup:
Crvena Tifoza wrote:
jbt, ko da prizeljkujes poraz :shock:
Crvena Tifoza

#32 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Crvena Tifoza »

cyprus wrote:
BHF_Manijak wrote:Aaa grob te jebo dokle je doslo da se protiv jebenog Lihtenstajna na oprez poziva i nakve kalkulacije prave!!! Heeeej ba, LIHTENSTAJN!!! Ekipa koja u historiji u oficijelnim utakmicama ima 6 pobjeda 9 remija 73 poraza uz gol razliku 35 datih i 271 primljenih golova!!! Jedina reprezentacija protiv koje San Marino ima pobjedu i neko meni sad dodje i kaze "pa vi vec upisali pobjedu protiv STRASNOG Lihtenstajna", e jebo me svak! Joooj bosnjo prokleti ko te izmisli takva qrcasta! :( :( :(

Pa taj Portugal je znao kiksati vise puta u grupama a ne samo taj jedan X sa Lihtenstajnom, u cemu je problem?
Mislim da nije zgoreg pozivati na oprez i protiv San Marina, Američke Samoe, Pofalićkog... Zašto? Zato što ako previše neoprezno uđeš u meč, apsolutno SVAKO te može dobit... NE SMIJU se bodovi unaprijed upisivat protiv NIKOG...

A napaćeni 'Bošnjo' jedva dočeka da bude konačno favorit protiv nekoga, pa to udara u sva zvona :-) :-)

:lol:
nOrMaLaC

#33 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by nOrMaLaC »

Slažem se sa Cyprusom. Danas je sve moguće u fudbalu.
Kada je Portugal prošle godine remizirao sa Maršalskim Otocima i slično.... :-)
Vjerujte, nismo samo mi svjesni da smo upali u laganu grupu.
I Lihtenštajnci će pokušati na sve načine dosegnuti 4 mjestu.... :D
BHF_Manijak

#34 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by BHF_Manijak »

Pa dobro vi pisete tako ko da smo mi bare bare jbt sa Lihtenstajnom! Naravno da smo favoriti i to apsolutno, jer tako je svugdje u svijetu kad igra 30 i neka ekipa protiv 100 i neke, ali bas svugdje!
Eh sad sto idete pricom sbb-kbb je vec druga stvar, naravno da te moze dobiti, pa i Rijeka nas je dobila i grcka je osvojila prvenstvo i...Imas milion scenarija, ali ako sadasnju situaciju pogledamo mi smo apsolutni favoriti i svaki rezultat sem pobjede bio bio senzacija tog dana kvalifikacija u Evropi!
denimb

#35 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by denimb »

Crvena Tifoza wrote:

Mislim da ipak necu, a po svemu sudeci ti bi mogao biti 8)
cyprus

#36 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cyprus »

BHF_Manijak wrote:Pa dobro vi pisete tako ko da smo mi bare bare jbt sa Lihtenstajnom! Naravno da smo favoriti i to apsolutno, jer tako je svugdje u svijetu kad igra 30 i neka ekipa protiv 100 i neke, ali bas svugdje!
Eh sad sto idete pricom sbb-kbb je vec druga stvar, naravno da te moze dobiti, pa i Rijeka nas je dobila i grcka je osvojila prvenstvo i...Imas milion scenarija, ali ako sadasnju situaciju pogledamo mi smo apsolutni favoriti i svaki rezultat sem pobjede bio bio senzacija tog dana kvalifikacija u Evropi!
Favoriti jesmo (kvota na nas bi mogla bit 1,25), ali to ne znači da smo već pobjedili... Pobjeda se ostvaruje na terenu, a ne na papiru... A omalovažavanje protivnika (o kome bilo da se radi) i proglašavanje pobjede sigurnom može na ruku ići samo protivniku, jer:

1. daje njihovim igračima dodatni motiv da daju sve od sebe
2. stavlja pritisak na naše igrače veći nego što bi trebao bit
Crvena Tifoza

#37 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Crvena Tifoza »

charrrmed wrote: jbt, ko da prizeljkujes poraz :shock:
Ma bjez'... kakav sad poraz. Samo kazem kad god smo se razmahali, i otisli trbuha punih cevapa, uvijek smo se vratili pognute glave.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#38 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Velkoski »

Ako ne dobijemo ove levate, najbolje je da ugasimo repku. :D
denimb

#39 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by denimb »

E jbt Lihtenstajn, tesko je biti navijac nase reprezentacije ...kad ih hvalis, ocekujes pobjede uvijek te poklope sa: "mani euforije, danas svako igra".
Kad si skeptik pa kazes da bi mogli i izgubiti onda si pesimista, izdajnik itd...

Zbunjen sam :roll:
cindrlimindrli

#40 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cindrlimindrli »

Sve ispod 18-0 za nas je senzacija.
cyprus

#41 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cyprus »

denimb wrote:E jbt Lihtenstajn, tesko je biti navijac nase reprezentacije ...kad ih hvalis, ocekujes pobjede uvijek te poklope sa: "mani euforije, danas svako igra".
Kad si skeptik pa kazes da bi mogli i izgubiti onda si pesimista, izdajnik itd...

Pa izaberi stranu, ja sam izabro ovu drugu :mrgreen: Nažalost daleko je više ovih na prvoj... a niko me neće ubjedit da to ne utiče loše na našu reprezentaciju :roll:
cindrlimindrli

#42 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cindrlimindrli »

cyprus wrote:Pa izaberi stranu, ja sam izabro ovu drugu
Ti bolujes od Fazlija sindroma.
cyprus

#43 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cyprus »

Meni u Vaduzu dosta 0:1... a smijem se kladit da bi se nakon takvog rezultata stvorilo stotine seratora ovdje, koji bi kakili o tome kako je to loš rezultat :-D
denimb

#44 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by denimb »

cyprus wrote:
denimb wrote:E jbt Lihtenstajn, tesko je biti navijac nase reprezentacije ...kad ih hvalis, ocekujes pobjede uvijek te poklope sa: "mani euforije, danas svako igra".

Pa izaberi stranu, ja sam izabro ovu drugu :mrgreen: Nažalost daleko je više ovih na prvoj... a niko me neće ubjedit da to ne utiče loše na našu reprezentaciju :roll:

Nevalja previse ni jedne, a ni druge strane...ali valjda su se i igraci trebali vec naviknuti na to, mislim ljudi smo nismo Norvezani :D

Ipak ne bih mijenjao ni tugu, ni radost optimiste za "jesam vam rekao" skeptika...reprezentacija se dozivljava punim srcem i nikako drugacije.
cyprus

#45 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cyprus »

A ja ne bih mijenjo zadovoljstvo pobjedom od 0:1 za ''pu mater im, što nismo dobili 0:5'' :-) Ja se vazda pitam gdje ti silni optimisti nestanu poslije utakmica... Tada meni ta uloga ostane :mrgreen:

Cijenio bih ja taj optimizam da se on zadrži i nakon loših partija i poraza... No, međutim tada se situacija okrene za 180° i krene govnanje i pljuvačina ogromnih razmjera... To je ono što organski ne mogu...
denimb

#46 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by denimb »

cyprus wrote:A ja ne bih mijenjo zadovoljstvo pobjedom od 0:1 za ''pu mater im, što nismo dobili 0:5'' :-) Ja se vazda pitam gdje ti silni optimisti nestanu poslije utakmica... Tada meni ta uloga ostane :mrgreen:

Pa u svakom slucaju lakse je biti skeptik, vama sve pase :D

P.S. Zavisi poslije kojih utakmica, ja sam cesto u kafani poslije (lijecim tugu, ili slavim...zavisi od rezultata :D )
cyprus

#47 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by cyprus »

denimb wrote:Pa u svakom slucaju lakse je biti skeptik, vama sve pase :D
Pa jebiga, ne paše ni meni poraz, ali istina kad si skeptik lakše ga je prihvatit :-D
It_is_a_Leclerc

#48 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by It_is_a_Leclerc »

Dobit ćemo ih lagano, bez muke, rutinski... Pokazat ćemo da smo par klasa iznad njih.

Ne radi se tu o potcijenjivanju, već o tome da treba biti svjestan koliko smo kvalitetnija, bolja, snažnija i iskusnija ekipa od Lihtenštajna (čiju historijsku ulogu u osnivanju EU, da se razumijemo, jako cijenim i poštujem :lol: )

:bih:
Kinaski

#49 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Kinaski »

Minimalno 6 golova da im zabijemo sve ostalo je veliki neuspjeh i predlazem ukoliko ne ostvari zacrtani cilj od 6 golova , Pape da ostavku na mjestu selektora velike BH Reprezentacije . I kao zamjenu predlazem Osima mladjeg
Tomahawk11
Globalni moderator

#50 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar

Post by Tomahawk11 »

Ne mogu da vjerujem da se uopste stvorilo ovoliko teorija o tekmi sa Lihtenstajnom :oops:
Locked