Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znas kako kazu da je pesimista optimista sa iskustvom.
Previse sam do sad ciklusa ispratio nase reprezentacije u nadi da cemo otici negdje i nikad nista.
Svaki put na pocetku nabrijani, euforicni i na kraju nikad nista.
Ovaj put ulazim s' oprezom u ovaj ciklus.
-------------------------------------------------
Nikakve opklade ne dolaze u obzir.
Last edited by Crvena Tifoza on 23/08/2012 20:23, edited 1 time in total.
BHF_Manijak wrote:Aaa grob te jebo dokle je doslo da se protiv jebenog Lihtenstajna na oprez poziva i nakve kalkulacije prave!!! Heeeej ba, LIHTENSTAJN!!! Ekipa koja u historiji u oficijelnim utakmicama ima 6 pobjeda 9 remija 73 poraza uz gol razliku 35 datih i 271 primljenih golova!!! Jedina reprezentacija protiv koje San Marino ima pobjedu i neko meni sad dodje i kaze "pa vi vec upisali pobjedu protiv STRASNOG Lihtenstajna", e jebo me svak! Joooj bosnjo prokleti ko te izmisli takva qrcasta!
Pa taj Portugal je znao kiksati vise puta u grupama a ne samo taj jedan X sa Lihtenstajnom, u cemu je problem?
Mislim da nije zgoreg pozivati na oprez i protiv San Marina, Američke Samoe, Pofalićkog... Zašto? Zato što ako previše neoprezno uđeš u meč, apsolutno SVAKO te može dobit... NE SMIJU se bodovi unaprijed upisivat protiv NIKOG...
A napaćeni 'Bošnjo' jedva dočeka da bude konačno favorit protiv nekoga, pa to udara u sva zvona
Last edited by cyprus on 23/08/2012 20:26, edited 1 time in total.
BHF_Manijak wrote:Al' koji si ti lik u pi maternu, jebote od utakmice sa Lihtenstajnom ti ode na prognozu kompletnog ciklusa i krajnjeg ishoda, troll obicni materemi!
Evo ja ovdje pisem NAGUZIT CEMO HLADNO OVE KONOBARE i ako ne dobijemo ja nagovjestavam pola godine se ne javljam na forum, u suprotnom ti se ne poklopis jedno 10 dana, moze???
Nemoj biti toliko drzak da sa prognoze i ocekivanja uoci Lihtenstajna prelazis na kojekakve druge utakmice, Grcku, Atinu, odlazak na SP itd, drzi se jednog!
denimb wrote:Sve ispod 5 komada u njihovoj mrezi je razocarenje za mene...
Crvena Tifoza wrote:
denimb wrote:Sve ispod 5 komada u njihovoj mrezi je razocarenje za mene...
BHF_Manijak wrote:Aaa grob te jebo dokle je doslo da se protiv jebenog Lihtenstajna na oprez poziva i nakve kalkulacije prave!!! Heeeej ba, LIHTENSTAJN!!! Ekipa koja u historiji u oficijelnim utakmicama ima 6 pobjeda 9 remija 73 poraza uz gol razliku 35 datih i 271 primljenih golova!!! Jedina reprezentacija protiv koje San Marino ima pobjedu i neko meni sad dodje i kaze "pa vi vec upisali pobjedu protiv STRASNOG Lihtenstajna", e jebo me svak! Joooj bosnjo prokleti ko te izmisli takva qrcasta!
Pa taj Portugal je znao kiksati vise puta u grupama a ne samo taj jedan X sa Lihtenstajnom, u cemu je problem?
Mislim da nije zgoreg pozivati na oprez i protiv San Marina, Američke Samoe, Pofalićkog... Zašto? Zato što ako previše neoprezno uđeš u meč, apsolutno SVAKO te može dobit... NE SMIJU se bodovi unaprijed upisivat protiv NIKOG...
A napaćeni 'Bošnjo' jedva dočeka da bude konačno favorit protiv nekoga, pa to udara u sva zvona
Slažem se sa Cyprusom. Danas je sve moguće u fudbalu.
Kada je Portugal prošle godine remizirao sa Maršalskim Otocima i slično....
Vjerujte, nismo samo mi svjesni da smo upali u laganu grupu.
I Lihtenštajnci će pokušati na sve načine dosegnuti 4 mjestu....
Pa dobro vi pisete tako ko da smo mi bare bare jbt sa Lihtenstajnom! Naravno da smo favoriti i to apsolutno, jer tako je svugdje u svijetu kad igra 30 i neka ekipa protiv 100 i neke, ali bas svugdje!
Eh sad sto idete pricom sbb-kbb je vec druga stvar, naravno da te moze dobiti, pa i Rijeka nas je dobila i grcka je osvojila prvenstvo i...Imas milion scenarija, ali ako sadasnju situaciju pogledamo mi smo apsolutni favoriti i svaki rezultat sem pobjede bio bio senzacija tog dana kvalifikacija u Evropi!
BHF_Manijak wrote:Pa dobro vi pisete tako ko da smo mi bare bare jbt sa Lihtenstajnom! Naravno da smo favoriti i to apsolutno, jer tako je svugdje u svijetu kad igra 30 i neka ekipa protiv 100 i neke, ali bas svugdje!
Eh sad sto idete pricom sbb-kbb je vec druga stvar, naravno da te moze dobiti, pa i Rijeka nas je dobila i grcka je osvojila prvenstvo i...Imas milion scenarija, ali ako sadasnju situaciju pogledamo mi smo apsolutni favoriti i svaki rezultat sem pobjede bio bio senzacija tog dana kvalifikacija u Evropi!
Favoriti jesmo (kvota na nas bi mogla bit 1,25), ali to ne znači da smo već pobjedili... Pobjeda se ostvaruje na terenu, a ne na papiru... A omalovažavanje protivnika (o kome bilo da se radi) i proglašavanje pobjede sigurnom može na ruku ići samo protivniku, jer:
1. daje njihovim igračima dodatni motiv da daju sve od sebe
2. stavlja pritisak na naše igrače veći nego što bi trebao bit
E jbt Lihtenstajn, tesko je biti navijac nase reprezentacije ...kad ih hvalis, ocekujes pobjede uvijek te poklope sa: "mani euforije, danas svako igra".
Kad si skeptik pa kazes da bi mogli i izgubiti onda si pesimista, izdajnik itd...
denimb wrote:E jbt Lihtenstajn, tesko je biti navijac nase reprezentacije ...kad ih hvalis, ocekujes pobjede uvijek te poklope sa: "mani euforije, danas svako igra". Kad si skeptik pa kazes da bi mogli i izgubiti onda si pesimista, izdajnik itd...
Zbunjen sam
Pa izaberi stranu, ja sam izabro ovu drugu Nažalost daleko je više ovih na prvoj... a niko me neće ubjedit da to ne utiče loše na našu reprezentaciju
Meni u Vaduzu dosta 0:1... a smijem se kladit da bi se nakon takvog rezultata stvorilo stotine seratora ovdje, koji bi kakili o tome kako je to loš rezultat
denimb wrote:E jbt Lihtenstajn, tesko je biti navijac nase reprezentacije ...kad ih hvalis, ocekujes pobjede uvijek te poklope sa: "mani euforije, danas svako igra". Kad si skeptik pa kazes da bi mogli i izgubiti onda si pesimista, izdajnik itd...
Zbunjen sam
Pa izaberi stranu, ja sam izabro ovu drugu Nažalost daleko je više ovih na prvoj... a niko me neće ubjedit da to ne utiče loše na našu reprezentaciju
Nevalja previse ni jedne, a ni druge strane...ali valjda su se i igraci trebali vec naviknuti na to, mislim ljudi smo nismo Norvezani
Ipak ne bih mijenjao ni tugu, ni radost optimiste za "jesam vam rekao" skeptika...reprezentacija se dozivljava punim srcem i nikako drugacije.
A ja ne bih mijenjo zadovoljstvo pobjedom od 0:1 za ''pu mater im, što nismo dobili 0:5'' Ja se vazda pitam gdje ti silni optimisti nestanu poslije utakmica... Tada meni ta uloga ostane
Cijenio bih ja taj optimizam da se on zadrži i nakon loših partija i poraza... No, međutim tada se situacija okrene za 180° i krene govnanje i pljuvačina ogromnih razmjera... To je ono što organski ne mogu...
cyprus wrote:A ja ne bih mijenjo zadovoljstvo pobjedom od 0:1 za ''pu mater im, što nismo dobili 0:5'' Ja se vazda pitam gdje ti silni optimisti nestanu poslije utakmica... Tada meni ta uloga ostane
Pa u svakom slucaju lakse je biti skeptik, vama sve pase
P.S. Zavisi poslije kojih utakmica, ja sam cesto u kafani poslije (lijecim tugu, ili slavim...zavisi od rezultata )
Dobit ćemo ih lagano, bez muke, rutinski... Pokazat ćemo da smo par klasa iznad njih.
Ne radi se tu o potcijenjivanju, već o tome da treba biti svjestan koliko smo kvalitetnija, bolja, snažnija i iskusnija ekipa od Lihtenštajna (čiju historijsku ulogu u osnivanju EU, da se razumijemo, jako cijenim i poštujem )
Minimalno 6 golova da im zabijemo sve ostalo je veliki neuspjeh i predlazem ukoliko ne ostvari zacrtani cilj od 6 golova , Pape da ostavku na mjestu selektora velike BH Reprezentacije . I kao zamjenu predlazem Osima mladjeg