Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
7. septembra Zmajevi pocinju kvalifikikacije za svjetsko prvenstvo u Brazilu, utakmicom protiv Lihtenstajna u Vaduzu.
Igra se na Rheinpark-Stadionu, kapacitet manje od 8.000 mjesta. Karte su oko 40 svicarskih franaka . Smjestaj u Vaduzu bezobrazno skup. Da li idete na utakmicu, gdje cete biti smjesteni i na koji nacin mislite doci do karte?
Molim da se na ovom topicu raspravlja o navijackim temama (karta, okupaljanje, smjestaj...), da topic ostane postedjen od prijedloga taktika i igarca nasih vrlih forumskih strucnjaka.
karte su nazalost vec rasprodane.mogao sam kupit od nekog naseg kartu za 125 eura.. jest da je VIP Karta ali opet je puno .tako da nazalost necu otic.a sto se tice smjestaja,kako je austrija blizu moze se i tamo spavat,vjerujem da je jeftinije.
Nije valjda da je interes za ovu utakmicu nikakav?
Nama iz Bosne je blizu, nekih 10 sati voznje, za dijasporu iz Njemacke, Austrije i Svicarske da ne govorim. Radi se o pocetku kvalifikacija. Istina da ne radi o atraktivnom protivniku, ali ipak igraju Zmajevi...
Nase turisticke agencije organizuju put i izgleda prilicno povljno, oko 150 KM bez nocenja u hotelima, do 250KM sa nocenjima u Minhenu ili Milanu. Naveli su da i obezbjedjuju karte za utakmicu.
WM-Qualifikation Liechtenstein - Bosnien-Herzegowina
Das Spiel ist ausverkauft. Es sind keine Tickets mehr erhältlich.
nazalost je istina da nema karti, nasi sve pokupovali, a ovi domacini su trebali igrati u Minhenu ili na nekom velikom stadionu, i opet bi sve bilo rasprodano.
Aaa grob te jebo dokle je doslo da se protiv jebenog Lihtenstajna na oprez poziva i nakve kalkulacije prave!!! Heeeej ba, LIHTENSTAJN!!! Ekipa koja u historiji u oficijelnim utakmicama ima 6 pobjeda 9 remija 73 poraza uz gol razliku 35 datih i 271 primljenih golova!!! Jedina reprezentacija protiv koje San Marino ima pobjedu i neko meni sad dodje i kaze "pa vi vec upisali pobjedu protiv STRASNOG Lihtenstajna", e jebo me svak! Joooj bosnjo prokleti ko te izmisli takva qrcasta!
Pa taj Portugal je znao kiksati vise puta u grupama a ne samo taj jedan X sa Lihtenstajnom, u cemu je problem?
BHF_Manijak wrote:Aaa grob te jebo dokle je doslo da se protiv jebenog Lihtenstajna na oprez poziva i nakve kalkulacije prave!!! Heeeej ba, LIHTENSTAJN!!! Ekipa koja u historiji u oficijelnim utakmicama ima 6 pobjeda 9 remija 73 poraza uz gol razliku 35 datih i 271 primljenih golova!!! Jedina reprezentacija protiv koje San Marino ima pobjedu i neko meni sad dodje i kaze "pa vi vec upisali pobjedu protiv STRASNOG Lihtenstajna", e jebo me svak! Joooj bosnjo prokleti ko te izmisli takva qrcasta!
Pa taj Portugal je znao kiksati vise puta u grupama a ne samo taj jedan X sa Lihtenstajnom, u cemu je problem?
Ako cemo to gledati, onda se i Farska Ostrva mogu pohvaliti da su nam pamet razvlacile.
Ma najbolje da ne igramo protiv njih, jer mi smo jedna od respektabilnih reprezentacija koja je redovni ucesnik svih mogucih prvenstava i takmicenja.
Ma ja, sta zna bosnjo. Vec smo mi protutnjali Atinom, i planiramo koje hotele rezervisati u Brazilu.
Ne idi sad na Atinu! Ne kazem da smo sila, ali smo jos uvijek tim koji moze reci da ce 99,9% naguziti Lihtenstajna i to bez ikakvog straha!
Kad to ne budemo u stanju, tad cu vjerovatno pratiti bocanje ili jedrenje...
Onda da ti olaksam muke, preporucio bi' ti da se raspitas kada krece sezona bocanja i jedrenja, i da sebi izaberes igrace i timove za koje ces navijati.
Al' koji si ti lik u pi maternu, jebote od utakmice sa Lihtenstajnom ti ode na prognozu kompletnog ciklusa i krajnjeg ishoda, troll obicni materemi!
Evo ja ovdje pisem NAGUZIT CEMO HLADNO OVE KONOBARE i ako ne dobijemo ja nagovjestavam pola godine se ne javljam na forum, u suprotnom ti se ne poklopis jedno 10 dana, moze???
Nemoj biti toliko drzak da sa prognoze i ocekivanja uoci Lihtenstajna prelazis na kojekakve druge utakmice, Grcku, Atinu, odlazak na SP itd, drzi se jednog!