Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pathyeshme wrote:
Nije problem u tome. Problem je što nam se to perfirdno nameće kao nešto što je normalno.
Jednako kao što i ti meni sad namećeš svoje ubjeđenje vjersko, moralno kakvo god kao normalno.
ne može se to nikako porediti.ovdje pričamo o nečemu što je do skora stajalo kao bolest u listi svjetsje zdravstvene organizacije i iz iste je gej lobi izbacio.
Vidim da klovnovi sa vijestiizmmeta nisu skontali da plakati HBO kampanje nemaju veze sa plakatom LGBT zajednice, jedina konekcija što su se pojavili u isto vrijeme.
Moj ummete, tvoj u mene, moj u tebe. Eto slogana za kampanje.
FaceOff wrote:
Jednako kao što i ti meni sad namećeš svoje ubjeđenje vjersko, moralno kakvo god kao normalno.
ne može se to nikako porediti.ovdje pričamo o nečemu što je do skora stajalo kao bolest u listi svjetsje zdravstvene organizacije i iz iste je gej lobi izbacio.
pathyeshme wrote:
Ti si u manjini kao i ovi pederi... I manjina nikako ne može namećati svoja prava većini. OK, poštujem da svako ima svoja prava, samo ako si manjina šuti i budi manji od makovog zrna.
Ma gejevi su OK. Bezveze se dize frka oko ovoga svega. Obicno oni koji dizu frku su u stvari gejevi samo nemaju spomenutih muda pa da priznaju sebi i ostalima.
pathyeshme wrote:Problem je što nam se to perfirdno nameće kao nešto što je normalno.
Nameće se kao prihvatljivo, u smislu da gayevi mogu ispoljavati svoju orijentaciju kao i heteroseksualci bez straha da će ih neko zakamenjati. A ako i jeste bolest, ima li neka druga bolest koja je neprijelazna i koja ni na koji drugi način ne može naškoditi nekom drugom a da ima toliko mržnje prema "oboljelim"? Treba li zabraniti bilo kakvu podršku oboljelima od raka?
pathyeshme wrote:
Ti si u manjini kao i ovi pederi... I manjina nikako ne može namećati svoja prava većini. OK, poštujem da svako ima svoja prava, samo ako si manjina šuti i budi manji od makovog zrna.
Šta reći na vakav level gluposti?
nista ba....suti rekao ti je vec namećo je svoja pravila
meni ne smetaju ...nek se prase u sta hoce...ali koji ĐŽavo setaju ....za sta ba
shin wrote:Vidim da klovnovi sa vijestiizmmeta nisu skontali da plakati HBO kampanje nemaju veze sa plakatom LGBT zajednice, jedina konekcija što su se pojavili u isto vrijeme.
pathyeshme wrote:
nista ba....suti rekao ti je vec namećo je svoja pravila
meni ne smetaju ...nek se prase u sta hoce...ali koji ĐŽavo setaju ....za sta ba
Imaju ljudi pravo da šetaju.
Što džamijaši klanjaju javne namaze?
Što trkači trče gradske maratone?
Što seljaci organizuju koridu?
FaceOff wrote:
Nameće se kao prihvatljivo, u smislu da gayevi mogu ispoljavati svoju orijentaciju kao i heteroseksualci bez straha da će ih neko zakamenjati. A ako i jeste bolest, ima li neka druga bolest koja je neprijelazna i koja ni na koji drugi način ne može naškoditi nekom drugom a da ima toliko mržnje prema "oboljelim"? Treba li zabraniti bilo kakvu podršku oboljelima od raka?
ne kontam kakva prava su im uskraćena?mogu ga u dupe primati i niko ih ne dira ni vadi iz stanova.da ih neko vadi iz stanova i maltretira rekao bih da su ugroženi.niko ne paradira po gradu pa ne znam zašto bi oni imali to ekskluzivno pravo
pathyeshme wrote:
nista
realno, kad bi se napravila parada u sarajevu, skupilo bi se par hiljada klinaca, navijaca, vjerskih fanatika, ljudi niskog iq i uskih zivotnih shvatanja, agresivni po prirodi, punih frustracija ... sto bi u odnosu na 300-400.000 gradjana srajeva ispalo 1%.. ubjedljiva vecina
pathyeshme wrote:
nista
realno, kad bi se napravila parada u sarajevu, skupilo bi se par hiljada klinaca, navijaca, vjerskih fanatika, ljudi niskog iq i uskih zivotnih shvatanja, agresivni po prirodi, punih frustracija ... sto bi u odnosu na 300-400.000 gradjana srajeva ispalo 1%.. ubjedljiva vecina
misliš da bi akciju borbe protiv aids-a tako malo ljudi podržalo?
shin wrote:Vidim da klovnovi sa vijestiizmmeta nisu skontali da plakati HBO kampanje nemaju veze sa plakatom LGBT zajednice, jedina konekcija što su se pojavili u isto vrijeme.
Ajatolah_ wrote:
Zapravo se nameće kao normalno, ne "prihvatljivo", to je ono što ljudima smeta, nametanje mišljenja.
Ajatolah_ wrote:
Zapravo se nameće kao normalno, ne "prihvatljivo", to je ono što ljudima smeta, nametanje mišljenja.
od kad postoji ljudski rod postoje homoseksualci, racuna se da je izmedju 7 i 13% ljudi na planeti homo, a moguce i vise, jer su predrasude prejake pa se dobro sakrivaju, i najcesce su ti takvi najglasniji u borbi protiv gej0va