LGBT aktivisti uništavaju grad !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
yoyo13

#251 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by yoyo13 »

Vala meni lezbe ne smetaju ni najmanje :lol: :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#252 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by kakavdanakneiskustvu »

dječak sa šibicama wrote:
aktivacija wrote:znači bošnjak treba da šuti u banjaluci jer je manjina???

Ne, nego smo vecina u BiH...
Ovo me potaklo na jedno zanimljivo, i sasvim logicno pitanje u BiH.

Sta mislite koji narod ima najvise pede, ovaj, homoseksualaca, Srbi, Hrvati, Bosnjaci ili Sejdic i Finci?

zanimljivo pitanje
Bodkin

#253 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Bodkin »

ajd sto je balkan najgora ksenofobna okolina u evropi (dijeli prvo mjesto naravno sa jos par vukojebina iz istocne evrope), ali jel moguce da se toliko ljudi nakacilo na temu bez da vidi o cemu se radi :D hladno ljudi pro i kontra gejeva, a sve krenulo reklamom za seriju eeeej :lol:
L u c i f e r

#254 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

uglavnomja wrote:
Omerta13 wrote:Sto ne mogu ovih modernih likova lafo liberala sto sve podrzavaju :D nisam protivnik pedera boli me sta oni rade iza zatvorenih vrata, al sto da mi sutra dijete gleda na to i pomisli da je to neka normalna stvar da to tako treba? Prvo nam sa zapada uvezite posao i kulturu na ulici.. sa sidu cemo lahko ko joj jebe mater

tema se razvila u tom pravcu, neocekivano ...

ali povod, koji si ti ocito preskocio je otprilike ovako:

neki efendija homofob je vidio plakate hbo (reklame za serije tipa sopranos ...) u raznim bojama i skontao da je to reklama za lgbt i gej paradu i napisao tekst (izljev mrzne, neznanja, gluposti, zaostalosti ...) u nekom glasilu, a vrhunac je da je HBO HOMO ORGANIZACIJA :D
Da se mi vratimo na temu, u pravu si... zasto osudjujete efendiju, covjek je mozda proniknuo u tajne HBO-a, otkud mi znamo da HBO nije masonska ispostava, koja je zaduzena za promicanje LGBT pokreta u Sarajevu.

Svi su oni sumnjivi!
Image
SaraFina

#255 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

Omerta13 wrote:Sto ne mogu ovih modernih likova lafo liberala sto sve podrzavaju :D nisam protivnik pedera boli me sta oni rade iza zatvorenih vrata, al sto da mi sutra dijete gleda na to i pomisli da je to neka normalna stvar da to tako treba? Prvo nam sa zapada uvezite posao i kulturu na ulici.. sa sidu cemo lahko ko joj jebe mater
Pa homoseksualnost nije bolest. Svakako je normalno da ti dijete to zna.
L u c i f e r

#256 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

Bodkin wrote:ajd sto je balkan najgora ksenofobna okolina u evropi (dijeli prvo mjesto naravno sa jos par vukojebina iz istocne evrope), ali jel moguce da se toliko ljudi nakacilo na temu bez da vidi o cemu se radi :D hladno ljudi pro i kontra gejeva, a sve krenulo reklamom za seriju eeeej :lol:

šššš :lol:
kakavdanakneiskustvu

#257 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by kakavdanakneiskustvu »

:lol: :lol:
black

#258 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by black »

Image
dječak sa šibicama

#259 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by dječak sa šibicama »

Bodkin wrote:ajd sto je balkan najgora ksenofobna okolina u evropi (dijeli prvo mjesto naravno sa jos par vukojebina iz istocne evrope), ali jel moguce da se toliko ljudi nakacilo na temu bez da vidi o cemu se radi :D hladno ljudi pro i kontra gejeva, a sve krenulo reklamom za seriju eeeej :lol:
Ti ne razumijes, HBO je na klupi za osumnjicene, kao tv kuca koja je tu po zadatku promicanja LGBZ pokreta odnosno akcije "Izadji na povrsnu" koja poziva homoseksualce da konacno kazu ko su i sta su.

:oops:
harač

#260 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by harač »

uglavnomja wrote: neki efendija homofob je vidio plakate hbo (reklame za serije tipa sopranos ...) u raznim bojama i skontao da je to reklama za lgbt i gej paradu i napisao tekst (izljev mrzne, neznanja, gluposti, zaostalosti ...) u nekom glasilu, a vrhunac je da je HBO HOMO ORGANIZACIJA :D
kao što rekoh, muhamed velić je bošnjački gebels; ovdje je manji problem što širi mržnju, propagira fašizam, već što je ispao imbecil veći nego što inače jeste :D
dječak sa šibicama

#261 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

HolySouth wrote: Riječ je o homoseksualnoj kampanji koja je dobro plaćena i perfidno osmišljena?! HBO je poznat po tome što promovira homoseksualnost i slične tendencije. No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
Da ponovimo sumLJu iz uvodnog posta :oops:

(ovdje uz uzvicnik ide i upitnik, ali zabrinuti uvodnicar je ocito zaboravio, pa to mozda zbunjuje ljude)
Last edited by dječak sa šibicama on 21/12/2014 23:15, edited 1 time in total.
SaraFina

#262 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

HolySouth wrote: Riječ je o homoseksualnoj kampanji koja je dobro plaćena i perfidno osmišljena?! HBO je poznat po tome što promovira homoseksualnost i slične tendencije. No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
Da ponovimo sumLJu iz uvodnog posta :oops:

:sax:
Armadilo

#263 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Armadilo »

SaraFina wrote:
Bolest, nego sta.. Poremecaj klasicni. Da li ima drugih, vecih problema, ima ali svakako ostaje cinjenica da je to u vecini slucajeva genetski poremecaj.
bingov buraz

#264 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by bingov buraz »

Oni samo traze svoja prava
Image
Image
Image
Image

da se heteroseksualci poskidaju ovako i izadju paradirati zavrsili bi u buhari za 15 minuta

tekst sa pocetka teme je cisti debilizam ali praviti od gejeva nekakve zrtve ciji je pacenicki zivot uporediv jedino sa zivotom Jevreja u Varsavskom getu je samo malo manji debilizam

gejevi moraju imati sva prava kao i ostali gradjani ali ne smiju imati vise prava od ostalih gradjana
SaraFina

#265 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by SaraFina »

Armadilo wrote:
SaraFina wrote:
Bolest, nego sta.. Poremecaj klasicni. Da li ima drugih, vecih problema, ima ali svakako ostaje cinjenica da je to u vecini slucajeva genetski poremecaj.

Čime bi tu bolest liječio? Elektroškovovima? :D

Elektrošokovima.

Znaš uopće definiciju genetskog poremećaja?

Iznosite neutemeljene teze.
Last edited by SaraFina on 21/12/2014 23:22, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#266 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

Armadilo wrote:
SaraFina wrote:
Ko kae?
L u c i f e r

#267 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

bingov buraz wrote:Oni samo traze svoja prava
Image
Image
Image
Image

da se heteroseksualci poskidaju ovako i izadju paradirati zavrsili bi u buhari za 15 minuta

tekst sa pocetka teme je cisti debilizam ali praviti od gejeva nekakve zrtve ciji je pacenicki zivot uporediv jedino sa zivotom Jevreja u Varsavskom getu je samo malo manji debilizam

gejevi moraju imati sva prava kao i ostali gradjani ali ne smiju imati vise prava od ostalih gradjana
Mašala, čunica prava pionirska...
aktivacija

#268 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by aktivacija »

Ne znam koliko moras biti retardiran da mislis da je ''zastita ljudskih prava'' najveci problem pedera. Diskriminacija...ovo, ono. Koga bolan briga sta ti u svojoj kuci radis?!
Medjutim, kad pogledas ispod povrsine, vidis da pederske kampanje, udruzenja, aktivizam...nigdje tu nema nikakve borbe protiv neke diskriminacije u smislu da ljudima smeta ko si i kakav si...jer kako cu ja znati sta ti u svojoj kuci radis - dok ti ne dodjes i silujes me u mozak svojom pricom ciji chmar lizes i ko lize tvoj. Tu dolazi do onog stvarnog problema, kad ja kazem da mi se to gadi i ljudi koji to rade....a ti skocis i zelis da me natjeras da te prihvatim takvog i da mi to ne smeta i da cak ne smijem ni reci da mi se to ne svidja i da to ne smatram normalnim. Dakle, nit te znam, nit me zanimas, ali TI mi se popnes na kicmu iz cista mira tjerajuci me da razmisljam o necemu o cemu ne zelim i da to pocnem da volim...jer ako ne....eto onda majke evrope da me nauci demokratiji i sta je to normalno, a sta nije....
Dokle je sve otislo...da je ljudima prvo sto kazu kad brane pederluk....''nikad mi necemo postati metropola''! ili ako nema pederluka ''i dalje cemo ostati u srednjem vijeku''.... Nevjerovatno kako se insan pokvario da je normalno postalo nenormalno, a da se pederluk smatra normalnim.
A samo jedna posjeta infektivnom odjelu na klinici bi mnoge pederoljupce vratila u realnost. Tu se najbolje vidi sva ''ljepota'' i ''normalnost'' pederluka u punom sjaju. Dan provedes tu i sedam dana povracas od mucnine i gadosti.
Cesto mi naumpadne serijal Arrivals i cinjenica koja se spominje u Manifestu tajnih drustava...da se kod ljudi unisti moral.... I zaista, kad unistis moral u drustvu, nema te kocnice koja ce njegov sunovrat da sprijeci....
uglavnomja

#269 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by uglavnomja »

de bingove, ne izmisljaj, ova zadnja slika je wasaga bare, udruzenje NUDISTA oba spola, i nikakve veze nema sa lgbt
Platformas

#270 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Platformas »

dale cooper wrote:Čisto sumnjam da ovi HBO plakati imaju veze sa LGBT aktivistima. Reklame sa sličnim ili istim rečenicama se vrte ovih dana na Sport klub kanalima i reklama su za HBO serije. Jedino ovaj plakat sa duginim bojama se može eventualno dovesti u vezu sa LGBT zajednicom. Same histerične reakcije pokazuju da imamo prevaliti još dug put ka prihvatanju drugog i drugačijeg. Bilo kako bilo sve što će raspizditi "moralnu" većinu ove zemlje je samo po sebi ok.
I da, HBO fucking rules! :thumbup:
:thumbup:
Bodkin

#271 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by Bodkin »

ja mislim da ove parade sponzorira ova HBO organizacija. garant su iz NY, svjetski centar gejeva.
bingov buraz wrote:
tacno :thumbup: ako se ljudi ne mogu okupljati javno na protestima, strajkovima i ako horde zla ne mogu javno proslavljati titulu, koji djavo ce gejevi javno paradirati :twisted:
L u c i f e r

#272 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

Platformas wrote:
dale cooper wrote:Čisto sumnjam da ovi HBO plakati imaju veze sa LGBT aktivistima. Reklame sa sličnim ili istim rečenicama se vrte ovih dana na Sport klub kanalima i reklama su za HBO serije. Jedino ovaj plakat sa duginim bojama se može eventualno dovesti u vezu sa LGBT zajednicom. Same histerične reakcije pokazuju da imamo prevaliti još dug put ka prihvatanju drugog i drugačijeg. Bilo kako bilo sve što će raspizditi "moralnu" većinu ove zemlje je samo po sebi ok.
I da, HBO fucking rules! :thumbup:
:thumbup:
Nemojte ljudi izmišljati.
Mi vrlo dobro znamo da je riječ o Homoseksualnoj Bosanskoj Organizaciji.
LINQ

#273 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by LINQ »

Bodkin wrote:ja mislim da ove parade sponzorira ova HBO organizacija. garant su iz NY, svjetski centar gejeva.
bingov buraz wrote:
tacno :thumbup: ako se ljudi ne mogu okupljati javno na protestima, strajkovima i ako horde zla ne mogu javno proslavljati titulu, koji djavo ce gejevi javno paradirati :twisted:
Ljudi na protestima ne mašu kurcem i ne provociraju okolinu dok ih kordon policije štiti.
dječak sa šibicama

#274 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Image

Image

sta cemo sad!?
L u c i f e r

#275 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !

Post by L u c i f e r »

LINQ wrote:
Bodkin wrote:ja mislim da ove parade sponzorira ova HBO organizacija. garant su iz NY, svjetski centar gejeva.
bingov buraz wrote:
Ljudi na protestima ne mašu kurcem i ne provociraju okolinu dok ih kordon policije štiti.
Možda je vakat da počMu...
Locked