Ja cu ti argumentaciju oboriti bez i da spomenem ista od ovoga. Jednostavno je, moderna nauka kaze da incest moze imati vrlo ozbiljne fizicke posljedice, ali i psihicke i socijalne. Veliki broj istrazivanja je uradjen koja to pokazuju.iceman2010 wrote:Ja samo kazem da se po istom principu po kojem se trazi javno priznanje pederluka kao normalne stvari, moze traziti i legalizacija incesta. Pri tome mislim na potpunu afirmaciju u javnom prostoru kroz parade, manifestacije, filmove, skolstvo..... Argumenti potpuno isti. Nema argumenta koji mozes upotrijebiti za jednu kategoriju, a da ga ne upotrjebis za drugu. Ipak, na incest se svi gnusamo, dok je promocija pederluka dobila veci broj onih koji ih podrzavaju. Sto ti je propaganda.
A ove sto neku argumentaciju obaraju sa pricom ima gorih stvari, vehabije, cetnici itd. Da li isti smatraju da policija treba da prestane da kontrolise saobracaj i da naplacuje kazne jer zaboga ima vecih kriminalaca (lopova, ubica...)?
Sa druge strane, homoseksualnost je skinuta sa WHO liste bolesti zbog istog naucnog metoda i slicno uradjenih istrazivanja. Tako da, ako nauka cini da avioni lete, kompjuteri racunaju, antibiotici lijece, zasto ne bih prihvatio i LGBT kao nesto sasvim normalno u svakom smislu?
To sto su tvoja religijska osjecanja ugrozena, samo mi odgovori kad vec spominjes incest, kako su nastali unuci Adama (Adema) i Eve(Have)?