Lejla Colak uzvraca udarac!
- jao_situacije
#326 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
jarane i tebe će prijaviti, ispade na silu je neko karao 
- Alternativac1
#327 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Mutivoda wrote:al' što njoj one neke žene šalju one nekakve romane u pp, kojiđavo ba?!![]()
da kaže "javno da l vjeruje u Allaha"?!
Da ovo, da ono.. šta je ljudima?!
joj kud uđoh na profil![]()
![]()
Jesi naš'o onu plavušu?jao_situacije wrote:ja govorim o onome sa vijesti na portalu
Ne znam šta se čudiš, to ti je kod 50% ljudi (bojim se da nije i više) razina svijesti u BiH...
-
Hakiz
#330 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Pa ako je taj tip, onda još gore za šarana što nije imao prolazLakat Jebić wrote:ne mozeHakiz wrote: A morel bit da je htio al ona nije dala pa sad se vako sveti?![]()
ovo je onaj tip sto se kara iz inata. jebe se njoj i za kitu i za orgazam, nego sto je to "zabranjeno". kara se i sve vice ja nisam muslimanka. da u musafu stoji da je sevap dat, ona ne bi dala... ona se bolan nazor kara
Šalu na stranu, Lejla je iskoristila priliku koju su joj pružili ovi što su joj prijetili. Sada je bezveze napadati po forumu. Nije joj trebalo dati priliku.
Kada neko napiše da je treba zgaziti ili silovati što vrijeđa islam, onda je nije prijetio neki siledžija nego neko u ime islama. I tada joj je data prilika da sa argumentima kaže kako je preživjela islam. Koliko god je glupo bilo ono šta je napisala (a ja ako se možda i ne slažem sa načinom na koji je svoj stav iznijela, sa samom stavom se slažem), reakcije na njeno pisanje su bile još gluplje. Jer su joj dale argument da govori i protiv islama i protiv države u kojoj joj se na takav način prijeti.
Treba pustiti da sve ovo ode u zaborav. Svako dalje pisanje , naročito sa povišenim emocijama ili pokušajima da se bude duhovit, samo će joj davati dodatne argumente.
Last edited by Hakiz on 23/09/2016 01:46, edited 1 time in total.
- Muhamed Đakmić
#331 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
uhvatio sam screenshot, džaba si editovao.Lakat Jebić wrote:.
- Lakat Jebić
#332 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
sto rece arzuhal, sto bosna ima u stvarnosti, evropa nema ni u knjizevnosti

malo drugacija lejla, prije nego sto je skontala da je ovo ko dildo

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#333 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
kakav joj je to dildo na glavi
- Muhamed Đakmić
#334 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
pa samo 12 lajkova momci, još ako je od likova koji inače lajkaju grupe tipa "dženetska bašča" normalno da će promijeniti priču. sve za lajk 
-
Hakiz
#335 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
E jebiga. Nije svaka marama na glavi islamsko oblačenje.Lakat Jebić wrote:sto rece arzuhal, sto bosna ima u stvarnosti, evropa nema ni u knjizevnosti
http://alovelybeing.com/journal/tag/audrey-hepburn
- Lakat Jebić
#336 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
jel sad ovo znaci da mi je propala teorija o karanju nazor?Velkoski wrote:kakav joj je to dildo na glavi
- Lakat Jebić
#337 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ne znam bgm, ja sam razumio da je marama na glavi jes jednako dildo na celu. pise fino.Hakiz wrote:E jebiga. Nije svaka marama na glavi islamsko oblačenje.Lakat Jebić wrote:sto rece arzuhal, sto bosna ima u stvarnosti, evropa nema ni u knjizevnosti
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#338 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
ma ovo je vidjela od mije kalifeLakat Jebić wrote:jel sad ovo znaci da mi je propala teorija o karanju nazor?Velkoski wrote:kakav joj je to dildo na glavi
eto i dobrog prijedloga za novo ime, mia
-
Hakiz
#339 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ali, hajde pročitaj opet njen originalni post. Ona nigdje ne spominje dildo na čelu. Spominje da je nošenje marame kao nošenje dilda, ali ne dilda na čelu. Šta ste se uhvatili čela, kakva je to Frojdovska opsesija čelom i naročito dildom na čelu?Lakat Jebić wrote:ne znam bgm, ja sam razumio da je marama na glavi jes jednako dildo na celu. pise fino.Hakiz wrote:E jebiga. Nije svaka marama na glavi islamsko oblačenje.Lakat Jebić wrote:sto rece arzuhal, sto bosna ima u stvarnosti, evropa nema ni u knjizevnosti
- Lakat Jebić
#340 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
zato sto brate ako nije na celu onda nema smisla. sto bi neko nosio dildo i da mu zauzima jednu ruku? to je odmah znaci da nemas jedne ruke. marama, montiras, mos sta hoces, obe ruke slobodne. isto dildo na celu. vako kazem ti nema smisla, al bas nikakvog
znaci, logika brate
znaci, logika brate
-
Juliuscezar
#341 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ovo je morala zbog šerijatske policije u SarajevuVelkoski wrote:kakav joj je to dildo na glavi
-
Hakiz
#342 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Ikada čuo za strap-on, koji, usput rečeno, Lejla u originalnom postu spominje? I to prije dilda. Tako da ruke ostaju slobodne.Lakat Jebić wrote:zato sto brate ako nije na celu onda nema smisla. sto bi neko nosio dildo i da mu zauzima jednu ruku? to je odmah znaci da nemas jedne ruke. marama, montiras, mos sta hoces, obe ruke slobodne. isto dildo na celu. vako kazem ti nema smisla, al bas nikakvog
Evo link, pa pročitaj pažljivo njeno pisanje: http://forum.klix.ba/tolerancija-govora ... 44040.html
Mislim, kada je već napadate, napadajte je zbog onoga šta jeste napisala, a ne zbog onoga šta nije.
Last edited by Hakiz on 23/09/2016 02:00, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#343 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Hakiz,hvala za linkHakiz wrote:E jebiga. Nije svaka marama na glavi islamsko oblačenje.Lakat Jebić wrote:sto rece arzuhal, sto bosna ima u stvarnosti, evropa nema ni u knjizevnosti
-
Hakiz
#344 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Joj, Odri je zakon.Connaisseur Karlin wrote:Hakiz,hvala za linkHakiz wrote:E jebiga. Nije svaka marama na glavi islamsko oblačenje.Lakat Jebić wrote:sto rece arzuhal, sto bosna ima u stvarnosti, evropa nema ni u knjizevnosti
http://alovelybeing.com/journal/tag/audrey-hepburnklasicna moda,uf ljepota
- Muhamed Đakmić
#345 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
sramota lakat, načitan toliko a nisi čuo za strap-on 
- Lakat Jebić
#346 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
jel to ko ono, strap on, futrola za pistolj, ide za pojas? to brate tek nema smisla, jer dildo beli nije mal, udara u butinu, dole, ostade masnica kontas. a i prepadas narod, za pojasom duge cijeve.... stvarno je lakse i smislenije na celo staviti. nema logike to sto ti pricasHakiz wrote:Ikada čuo za strap-on, koji, usput rečeno, Lejla u originalnom postu spominje? I to prije dilda? Tako da ruke ostaju slobodne.Lakat Jebić wrote:zato sto brate ako nije na celu onda nema smisla. sto bi neko nosio dildo i da mu zauzima jednu ruku? to je odmah znaci da nemas jedne ruke. marama, montiras, mos sta hoces, obe ruke slobodne. isto dildo na celu. vako kazem ti nema smisla, al bas nikakvog
Evo link, pa pročitaj pažljivo njeno pisanje: http://forum.klix.ba/tolerancija-govora ... 44040.html
Mislim, kada je već napadate, napadajte je zbog onoga šta jeste napisala, a ne zbog onoga šta nije.
- Connaisseur Karlin
#347 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
pa to je glavna igracka ze lezbjekeMuhamed Đakmić wrote:sramota lakat, načitan toliko a nisi čuo za strap-on
-
Hakiz
#348 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Pa, ako ti se više sviđa da ga nosiš na čelu, ko sam ja da te sprečavam. Samo Lejla bi se mogla ljutiti što joj mijenjaš tekst, znaš autorska prava i tako dalje.Lakat Jebić wrote:jel to ko ono, strap on, futrola za pistolj, ide za pojas? to brate tek nema smisla, jer dildo beli nije mal, udara u butinu, dole, ostade masnica kontas. a i prepadas narod, za pojasom duge cijeve.... stvarno je lakse i smislenije na celo staviti. nema logike to sto ti pricasHakiz wrote:Ikada čuo za strap-on, koji, usput rečeno, Lejla u originalnom postu spominje? I to prije dilda? Tako da ruke ostaju slobodne.Lakat Jebić wrote:zato sto brate ako nije na celu onda nema smisla. sto bi neko nosio dildo i da mu zauzima jednu ruku? to je odmah znaci da nemas jedne ruke. marama, montiras, mos sta hoces, obe ruke slobodne. isto dildo na celu. vako kazem ti nema smisla, al bas nikakvog
- Connaisseur Karlin
#349 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
evo listam blog,sve bih kupilaHakiz wrote:Joj, Odri je zakon.Connaisseur Karlin wrote:Hakiz,hvala za linkHakiz wrote:
E jebiga. Nije svaka marama na glavi islamsko oblačenje.
http://alovelybeing.com/journal/tag/audrey-hepburnklasicna moda,uf ljepota
-
Hakiz
#350 Re: Lejla Colak uzvraca udarac!
Zašto samo za lezbejke? Nikada nisi vidjela da žensko jebe muškarca koristeći strap-on?Connaisseur Karlin wrote:pa to je glavna igracka ze lezbjekeMuhamed Đakmić wrote:sramota lakat, načitan toliko a nisi čuo za strap-on![]()
moja kolegica je prije nekoliko godina vijdjela iz svog stana svoje komsinice lezbejke i sokirala se