ako hoce realno taj mercedes dizel ili 730d je kurac za evolution sto se tice okretnosti
Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- amar1994
#51 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
hahahah jbga Ado , to je meni san , moze i taj e38 al manuelni , jebla te elegancija , ta govna od spojlera su tu s razlogom , ne zaboravi da su ta auta vozila wrc , nesto ato mercedes nikad nije i stoga mi nije san kao ni dizeli , haj zdrao , odo se kupat

ako hoce realno taj mercedes dizel ili 730d je kurac za evolution sto se tice okretnosti
-
citroen xm
#52 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Nekako Amare pričaš o autima iz snova i onda pomeneš svoj san, a ne dopuštaš da je nekome drugom možda Peglica auto snova.
Recimo, ti se ložiš na GTR i još neka japanska auta, a ja ne da ih ne bi pogledao, ali mi sigurno nisu ni u top 50. A opet sa druge strane 15000 KM koštaju zajedno 2 moja auta iz snova i to u opasno dobrom stanju.

-
ado-šampion
#53 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Naravno da je qrac, to je auto od 2 tone kojem je udobnost na prvom mjestu, a ne auto u kojem pocnes skupljati zube dole po tepihu kad prvi put naletis na kaldrmu.
Pod "volim okretna i lagana auta" mislio sam na suprotnost onoga sto je Serija 7, jer Serija 7 nit je lagana nit je okretna. Tu je auto u kojem se vozis sa stilom.
Pod "volim okretna i lagana auta" mislio sam na suprotnost onoga sto je Serija 7, jer Serija 7 nit je lagana nit je okretna. Tu je auto u kojem se vozis sa stilom.
-
condy
#54 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Materijalne stvari meni nisu snovi samo sam pustio mastu na volju a kod smo vec kod maste i snova, u zadnje vrijeme imam mastu kako bi onu novinarku sa N1 sto je pravila reportaze sa SFF-akonektovan wrote:Makeli, e moj condy, gdje to izvuce?!condy wrote:Vasi snovi, me podsjecaju na one ljude koji imaju lovu a nista sa njom ne rade, uzivaju u kafi, na jednom mjestu stalno nigdje nisu makeli, nema putovanja, auta, opustanja...![]()
-
condy
#55 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Za ovoado-šampion wrote:Naravno da je qrac, to je auto od 2 tone kojem je udobnost na prvom mjestu, a ne auto u kojem pocnes skupljati zube dole po tepihu kad prvi put naletis na kaldrmu.
- amar1994
#56 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
ok ,ocigledno imamo totalno razlicite ukuse , ja ti samo gledam perfomanseado-šampion wrote:Naravno da je qrac, to je auto od 2 tone kojem je udobnost na prvom mjestu, a ne auto u kojem pocnes skupljati zube dole po tepihu kad prvi put naletis na kaldrmu.
Ja ne patim od stila i kakv ce mi status u drustvu bit , patim od zvuka turbine i sl.
-
condy
#57 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Znas onu kletvu, da ti se snovi ostvare i vozio Golfa 
- amar1994
#58 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
citroen xm wrote:Nekako Amare pričaš o autima iz snova i onda pomeneš svoj san, a ne dopuštaš da je nekome drugom možda Peglica auto snova.Recimo, ti se ložiš na GTR i još neka japanska auta, a ja ne da ih ne bi pogledao, ali mi sigurno nisu ni u top 50. A opet sa druge strane 15000 KM koštaju zajedno 2 moja auta iz snova i to u opasno dobrom stanju.
![]()
Naravno , ti tvoji su starog kova i imaju neku dusu i nesto
- amar1994
#59 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
i to g laderacondy wrote:Znas onu kletvu, da ti se snovi ostvare i vozio Golfa
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#60 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Sta zna Amar, on je playstation generacija.citroen xm wrote:Nekako Amare pričaš o autima iz snova i onda pomeneš svoj san, a ne dopuštaš da je nekome drugom možda Peglica auto snova.Recimo, ti se ložiš na GTR i još neka japanska auta, a ja ne da ih ne bi pogledao, ali mi sigurno nisu ni u top 50. A opet sa druge strane 15000 KM koštaju zajedno 2 moja auta iz snova i to u opasno dobrom stanju.
![]()
- amar1994
#61 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
seljakkonektovan wrote:Sta zna Amar, on je playstation generacija.citroen xm wrote:Nekako Amare pričaš o autima iz snova i onda pomeneš svoj san, a ne dopuštaš da je nekome drugom možda Peglica auto snova.Recimo, ti se ložiš na GTR i još neka japanska auta, a ja ne da ih ne bi pogledao, ali mi sigurno nisu ni u top 50. A opet sa druge strane 15000 KM koštaju zajedno 2 moja auta iz snova i to u opasno dobrom stanju.
![]()
![]()
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#62 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Vidim, usvojio si i bitangin rijecnik, pa cak i ukus kad su automobili u pitanju, 128 ti postala auto snova. Mora se priznati, dobar si ucenik. 
- amar1994
#63 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
sta hos , nije imqo Bitanga uticaja , nego me djetinjstvo veze za stojadine i yuge pa zatokonektovan wrote:Vidim, usvojio si i bitangin rijecnik, pa cak i ukus kad su automobili u pitanju, 128 ti postala auto snova. Mora se priznati, dobar si ucenik.
a ima jos :fiat dino , 308 , f355 , 930 turbo , 2000gt , eunos roadster , a ove playstation vec znas
uglvn , jeftinije je drogirat se
-
condy
#64 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Pa imas i ti godina
Mene djetinjstvo veze za biciklo i skije
nekad mi je bio san imati zestoke kocnice na biciklu dobre amortizere
Non stop sam nesto popravljao a uvijek je bio krs. Nema gdje nisam isao, a onda polozio i docepo se auta i jbg sve ostalo ostavio.
Mene djetinjstvo veze za biciklo i skije
- amar1994
#65 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
sve te razumijem , ja sam pocesto stezao kocnice , jos kad sam nabavio set kljuceva , ma hajdecondy wrote:Pa imas i ti godina![]()
Mene djetinjstvo veze za biciklo i skijenekad mi je bio san imati zestoke kocnice na biciklu dobre amortizere
Non stop sam nesto popravljao a uvijek je bio krs. Nema gdje nisam isao, a onda polozio i docepo se auta i jbg sve ostalo ostavio.
-
citroen xm
#66 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Ih, diskovi na biciklu.... Ja odrastao na Poniju, a divio se uvijek onome sličnom poniju sa banana sicem i mjenjačem na šipci. 
- Dope_Man
- Ned071
#68 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
kokuzi...amar1994 wrote: sta hos , nije imqo Bitanga uticaja , nego me djetinjstvo veze za stojadine i yuge pa zato![]()
- basicm
#69 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Kome je Tesla auto snova nek se odmah budi, ili nek ne mijesa aute i ves masine. Svasta bih napisao ali ce me banovati, istovarim se na struju i one kutije sto idu na to.
Dream car je dodge charger, camaro ss, mustang...pa onda bilo sta sto ima neki status, ono nesto...od ferrarija f40 samo, lambo diablo, SL neki merc...nesto sto ostaje u snovima i uzivas u glavi svojoj.
Auto snova koje mozes kupiti nije auto snova, ono je pred tobom, samo zao ruku u dzep staviti.
Dream car je dodge charger, camaro ss, mustang...pa onda bilo sta sto ima neki status, ono nesto...od ferrarija f40 samo, lambo diablo, SL neki merc...nesto sto ostaje u snovima i uzivas u glavi svojoj.
Auto snova koje mozes kupiti nije auto snova, ono je pred tobom, samo zao ruku u dzep staviti.
-
citroen xm
#70 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Čuj to! Vrlo interesantno zapažanje. 
- kabal1337
#71 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
Svi sto smo ucestvovali u diskusiji na ovoj temi mozemo dobiti posao u parlamentu. 90% off topic, a nista sustina teme.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#72 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
meni je golf dvica auto snova ,al nikako lovu da skupimNed071 wrote:kokuzi...amar1994 wrote: sta hos , nije imqo Bitanga uticaja , nego me djetinjstvo veze za stojadine i yuge pa zato![]()
- amar1994
-
Throttle
#74 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
86-ta godina sa vratima bez leptir stakla, dubokim branicima i zatvorenom tablicombitanga_sa_otesa wrote: meni je golf dvica auto snova ,al nikako lovu da skupim
poyyy
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#75 Re: Kupovina auta iz snova? (i koliko ce kostati to zadovoljstvo)
takvog trayim,jel dvoja il cetvera vrata?kolko je para?mozel neka yamjena? imam stojadina bez poda ,al malo je preso poyyyThrottle wrote: 86-ta godina sa vratima bez leptir stakla, dubokim branicima i zatvorenom tablicom![]()
poyyy