Adriatic wrote:Kako se uvijek na ovakvim temama jave da palamude oni bez fakulteta, onima sa fakultetom.
Kao "sta vi mislite, ako ste diplomirali da je citav svijet vas, da ne morate nista raditi a da ste puno placeni......" i slicne gluposti.
Svako ko ga je zavrsio ima moje duboko postovanje, jer govori da je u zivotu ulozio trud u nesto i da je ostvario neki rezultat.
Barem velika vecina onih koji su diplomirali, dobro su se oznojili i zagrijali stolicu i zrtvovali svoje vrijeme i zivce, a o finansijama da i ne govorim.
Naravno da ima i onih koji su to ostvarili guzovace ali to je ipak MANJINA i izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Zato, ne pravimo od izuzetka pravilo.
A oni koji nisu grijali stolicu kad je trebalo, nek sad ne prosipaju svoju filozofiju kako faks ne znaci nista.
Znaci i te kako a to najbolje znaju oni koji su ga posteno zavrsili a takvih je ipak vecina a ne manjina.
ulagala sam u sebe i moje znanje i to jos uvijek radim... nista mi nije palo guzovace .. sve sto sam dobila izborila sam sa svojih deset prstica, voljom i znanjem... krenula od metle i dosla na mjesto koje je mogu reci mirne duse za pozeliti
tvoj stav nikome ne koristi a pogotovo ne tebi