Koncert Leb i Sol u Sarajevu
Moderator: _BataZiv_0809
- dalmatinka
quote="Better Man"]
Ma on sanja, karta u Splitu je bila 100 kn, a u Zagrebu 150 kn. 100%klaher & garbit wrote:Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada jemariposa wrote:Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.
Vlatko bolji i spada u 5 najveceih gitarista ove palente karte nece biti toliko.Ne smiju.Gledao sam ih u Splitu , karta je bila 200 kuna a to je 20 KM .
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.
- Better Man
Za vrhunski koncert nije bitna cijena karte! Ja 100% idem na Leb i Sol!klaher & garbit wrote:Dobro majstore cuo sam od Prleta , evo sorry i tebi , izvinjenje u pismenoj formi spremam guverneru narodne banke u Hr i ministru financija RH .Better Man wrote:Majstore, 200 kuna ti dođe oko55 KM!klaher & garbit wrote: Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada je
Vlatko bolji i spada u 5 najveceih gitarista ove palente karte nece biti toliko.Ne smiju.Gledao sam ih u Splitu , karta je bila 200 kuna a to je 20 KM .
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.![]()
I tebi preporuka , ako imas tu lovu neces zazaliti .Koncert je fakat skup za Bosnu .Kazem ti za Claptona i Prince-a mozes najjeftinju kartu naci za 35 dolara = 50 KM .Ali eto , sta se moze , ko voli nek izvoli ..............
-
klaher & garbit
Nikad nisam volio ljude koji se kunu , kledu , zaklinju u mrtvog djeda i Boga i koji kazu , jeste 100 % .Narocito treba bjezati od ljudi koji imaju monopol na apsolutnu istinu , onu od 100 % , jer takva uopce ne postoji.Sada cu ti nesto reci draga nasa Sibencanko.Na koncerte sam poceo ici kada se ti nisi ni rodila.Kada budes mogla reci da si gledala Rolling Stouns-e 4 x , Pink Floyd 3 x , Dire Straits 4 x ( od toga 2 x u Zagrebu , 1984 i 1986 ) Yes 3 X , Stilly Den 2x , Eric Clapton 3x , Carlos Santana 3 x....cak sam gledao fosile poput Doors i Bitch Boys ......Leb I Sol i Azra jedno 20 puta , a od toga 7 X puta u cugu i u komadu u zagrebackom Kulusicu ....onda mi se javi da popijem kavu s tobom.a kada budes imala autograme od J.J Cale i Al Diomeola onda mozda popijem i bevandu s tobom.dalmatinka wrote:quote="Better Man"]Ma on sanja, karta u Splitu je bila 100 kn, a u Zagrebu 150 kn. 100%klaher & garbit wrote:Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada jemariposa wrote:Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.
Itd i tsl ........Ja cu se potruditi da pronadjem svoju kartu od 200 kuna a ti pronadji svoju od 100 kuna pa cemo ih postaviti na ovaj nas fini sarajevski forum pa da vidimo ko sanja a ko je budan .Ko jede centrun a ko bere bostan .
- J.P.Montoya
I znali se definitivno koliko je karta
-
klaher & garbit
Posto kosta ??J.P.Montoya wrote:I znali se definitivno koliko je karta
-
prleitihi
sve ovo boldirano je suvišno..klaher & garbit wrote:Nikad nisam volio ljude koji se kunu , kledu , zaklinju u mrtvog djeda i Boga i koji kazu , jeste 100 % .Narocito treba bjezati od ljudi koji imaju monopol na apsolutnu istinu , onu od 100 % , jer takva uopce ne postoji.Sada cu ti nesto reci draga nasa Sibencanko.Na koncerte sam poceo ici kada se ti nisi ni rodila.Kada budes mogla reci da si gledala Rolling Stouns-e 4 x , Pink Floyd 3 x , Dire Straits 4 x ( od toga 2 x u Zagrebu , 1984 i 1986 ) Yes 3 X , Stilly Den 2x , Eric Clapton 3x , Carlos Santana 3 x....cak sam gledao fosile poput Doors i Bitch Boys ......Leb I Sol i Azra jedno 20 puta , a od toga 7 X puta u cugu i u komadu u zagrebackom Kulusicu ....onda mi se javi da popijem kavu s tobom.a kada budes imala autograme od J.J Cale i Al Diomeola onda mozda popijem i bevandu s tobom.dalmatinka wrote:quote="Better Man"]Ma on sanja, karta u Splitu je bila 100 kn, a u Zagrebu 150 kn. 100%klaher & garbit wrote: Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada je
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.![]()
Na koncert Vlatka Stefanofskog i Trio 2003 u ljeto , na Bacvicama sam doletio expresno iz Berlina .Posto je to bilo davno cijenu sam zaboravio .Na koncert Leb i Sol prije tri mjeseca na Gripama sam doletio iz USA .Makzus.Skoro.Ako si ti ubijedjena 100 % u cijenu karte onda si bila na koncertu.Ako si bila na koncertu znas i kakvu je kapu Vlatko imao .Crvenu , bejzbol kapa crvene boje.Ako si bila koncertu znas i kako je koncert poceo .Sa kojom pjesmom.
Itd i tsl ........Ja cu se potruditi da pronadjem svoju kartu od 200 kuna a ti pronadji svoju od 100 kuna pa cemo ih postaviti na ovaj nas fini sarajevski forum pa da vidimo ko sanja a ko je budan .Ko jede centrun a ko bere bostan .![]()
![]()
- dalmatinka
[/quote]klaher & garbit
Nikad nisam volio ljude koji se kunu , kledu , zaklinju u mrtvog djeda i Boga i koji kazu , jeste 100 % .Narocito treba bjezati od ljudi koji imaju monopol na apsolutnu istinu , onu od 100 % , jer takva uopce ne postoji.Sada cu ti nesto reci draga nasa Sibencanko.Na koncerte sam poceo ici kada se ti nisi ni rodila.Kada budes mogla reci da si gledala Rolling Stouns-e 4 x , Pink Floyd 3 x , Dire Straits 4 x ( od toga 2 x u Zagrebu , 1984 i 1986 ) Yes 3 X , Stilly Den 2x , Eric Clapton 3x , Carlos Santana 3 x....cak sam gledao fosile poput Doors i Bitch Boys ......Leb I Sol i Azra jedno 20 puta , a od toga 7 X puta u cugu i u komadu u zagrebackom Kulusicu ....onda mi se javi da popijem kavu s tobom.a kada budes imala autograme od J.J Cale i Al Diomeola onda mozda popijem i bevandu s tobom.![]()
Na koncert Vlatka Stefanofskog i Trio 2003 u ljeto , na Bacvicama sam doletio expresno iz Berlina .Posto je to bilo davno cijenu sam zaboravio .Na koncert Leb i Sol prije tri mjeseca na Gripama sam doletio iz USA .Makzus.Skoro.Ako si ti ubijedjena 100 % u cijenu karte onda si bila na koncertu.Ako si bila na koncertu znas i kakvu je kapu Vlatko imao .Crvenu , bejzbol kapa crvene boje.Ako si bila koncertu znas i kako je koncert poceo .Sa kojom pjesmom.
Itd i tsl ........Ja cu se potruditi da pronadjem svoju kartu od 200 kuna a ti pronadji svoju od 100 kuna pa cemo ih postaviti na ovaj nas fini sarajevski forum pa da vidimo ko sanja a ko je budan .Ko jede centrun a ko bere bostan .![]()
![]()
Ne budi takav, ne znaš kad sam se rodila
Ne znam tko te zeznuo za kartu ali ti ubuduće savjetujem da karte kupuješ isključivo u agencijama koje imaju ugovor sa Eventimom (ima ga u cijeloj Evropi).
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=9374
-
klaher & garbit
Ne budi takav, ne znaš kad sam se rodiladalmatinka wrote:klaher & garbit
Nikad nisam volio ljude koji se kunu , kledu , zaklinju u mrtvog djeda i Boga i koji kazu , jeste 100 % .Narocito treba bjezati od ljudi koji imaju monopol na apsolutnu istinu , onu od 100 % , jer takva uopce ne postoji.Sada cu ti nesto reci draga nasa Sibencanko.Na koncerte sam poceo ici kada se ti nisi ni rodila.Kada budes mogla reci da si gledala Rolling Stouns-e 4 x , Pink Floyd 3 x , Dire Straits 4 x ( od toga 2 x u Zagrebu , 1984 i 1986 ) Yes 3 X , Stilly Den 2x , Eric Clapton 3x , Carlos Santana 3 x....cak sam gledao fosile poput Doors i Bitch Boys ......Leb I Sol i Azra jedno 20 puta , a od toga 7 X puta u cugu i u komadu u zagrebackom Kulusicu ....onda mi se javi da popijem kavu s tobom.a kada budes imala autograme od J.J Cale i Al Diomeola onda mozda popijem i bevandu s tobom.![]()
![]()
Ne znam tko te zeznuo za kartu ali ti ubuduće savjetujem da karte kupuješ isključivo u agencijama koje imaju ugovor sa Eventimom (ima ga u cijeloj Evropi).
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=9374[/quote]
Za Prleta , Htio sam se pohvaliti , mozda je , ma sigurno je bilo suvisno .......skoro pa seljacki , ja se znam pokajati i postiditi ...................
Za @Dalmatinku , Uvijak kada dolazim iz Amerike , letim preko Njemacke a svoj godisnji podjednako provedem kako u mojoj Bosni tako u tvojoj Hrvatskoj ..tako da sam sludjen i zbunjen tim krugom > Euro , Kuna , KM , Dolar .....
nemoj mi zamjeriti ...... a sada se pitam nesto ???? Ako je karta bila 100 kuna onda je ipak nesto bilo 200 kuna jer ja to nisam bas izmislio , nego ti pitaj sina koliko je platio onaj raritetni DVD od Leb i Sol koji je snimljen u Ohridu i koji Vlatko prodaje iskljucivo na kncertima da bi koliko tolkiko dohakao piratima . Ja mislim da je DVD bio 200 kuna !!!!!!! Pitaj sina molim te , da ne zovem Split i trosim impulse na ovakve stvari .Adio , i pojedi jednog sampijera za mene i popij buteljirani Babic
- dalmatinka
Ha, ha, ha. Čuj ni ja se ne volim kleti i sve uzimam s rezervom. Ako se nečega ne mogu sjetiti onda naznačim riječ MISLIM. Ali, ako imaš živaca i pogledaš jedan topic od prije 1,5 -2 godine s pitanjem otprilike : Vaših najboljih 5 bendova s područja Ex Yu, vidjeti češ tko je meni na prvom mjestu. Dakle na taj sam koncert žarko željela otići, ali kako na žalost oko mene nema mojih vršnjaka koji dijele moj glazbeni ukus, nisam htjela otići sama a ni sa sinom i njegovim prijateljima, ostala sam doma. Istina je da prijatelji mog sina nisu ni znali koga idu slušati, pa su 10 dana prije koncerta uredno presnimili od mene sve njihove albume da se upoznaju s njima i na kraju bili oduševljeni. Dakle, pošto sam ja platila tu kartu znam da je bila 100 kn, sin mi je rekao da je DVD bio isto 100 kn, a s obzirom na to koliko je novaca imao sa sobom za bus do Splita i natrag teško da je bila više jer ga više nije mogao platiti. Dakle, vjeruj mi kad nisam u nešto sigurna onda to i kažem, kad sam u nešto sigurna, onda kažem 100%. S obzirom na to da zaista obožavam Leb i Sol pratila sam na internetu njihovu turneju, pa sam primjetila da su cijene koncetara u Srbiji bile manje nego kod nas, pa je zaključak da bi cijene u BiH trebale biti nešto niže nego u HR. Lijep pozdravklaher & garbit
Za @Dalmatinku , Uvijak kada dolazim iz Amerike , letim preko Njemacke a svoj godisnji podjednako provedem kako u mojoj Bosni tako u tvojoj Hrvatskoj ..tako da sam sludjen i zbunjen tim krugom > Euro , Kuna , KM , Dolar .....
nemoj mi zamjeriti ...... a sada se pitam nesto ???? Ako je karta bila 100 kuna onda je ipak nesto bilo 200 kuna jer ja to nisam bas izmislio , nego ti pitaj sina koliko je platio onaj raritetni DVD od Leb i Sol koji je snimljen u Ohridu i koji Vlatko prodaje iskljucivo na kncertima da bi koliko tolkiko dohakao piratima . Ja mislim da je DVD bio 200 kuna !!!!!!! Pitaj sina molim te , da ne zovem Split i trosim impulse na ovakve stvari .Adio , i pojedi jednog sampijera za mene i popij buteljirani Babic![]()
![]()
![]()
- dalmatinka
@klaher & garbit- zaboravila sam ti reći da sam za ručak danas imala pečenu ribu među kojom je bio i jedan kovač iliti šampjer, a vino vjerovao ili ne ne mogu ni pomirisati. Pijem sav alhohol osim vina i slatkih likera. 
-
klaher & garbit
Dalmatinka a ne voli vinodalmatinka wrote:@klaher & garbit- zaboravila sam ti reći da sam za ručak danas imala pečenu ribu među kojom je bio i jedan kovač iliti šampjer, a vino vjerovao ili ne ne mogu ni pomirisati. Pijem sav alhohol osim vina i slatkih likera.
-
Stefanovski
Evo raja sakam nesto da vam kazam 
Garantovano sviram 24.03. al doslo je do promjene lokacije tako da cu nastupiti u dvorani "Cevabdzinica kod Mrkve" preko puta Vijecnice.
Cijena ulaznice je 4,00 KM s lukom ili 3,50 KM bez luka.

Garantovano sviram 24.03. al doslo je do promjene lokacije tako da cu nastupiti u dvorani "Cevabdzinica kod Mrkve" preko puta Vijecnice.
Cijena ulaznice je 4,00 KM s lukom ili 3,50 KM bez luka.
-
Zelja Divjak
Vlatko,samo da znas,u Tuzli su vas ljudi zeljni!Koncert se jedva ceka.U toj postavi niste bili u Tuzli jos od 1990 godine,kad ste bili sa onim bubnjarom iz Kerbera - Djurom.A da ne govorim sto ce doci ljudi iz okolnih gradova.

-
Zelja Divjak
Vlatko,samo da znas,u Tuzli su vas ljudi zeljni!Koncert se jedva ceka.U toj postavi niste bili u Tuzli jos od 1990 godine,kad ste bili sa onim bubnjarom iz Kerbera - Djurom.A da ne govorim sto ce doci ljudi iz okolnih gradova.
Cini mi se da je tad bila "B. Radulovic", hajd da se vidi i taj "VS" I Pensa S."javascript:emoticon(':x')
Mad
Mad
- johnnykola
extra band!!!
al' u prdicicima.

al' u prdicicima.
- van Basten
Sva ova (ne)organizacija koncerta je vrlo neozbiljna... ako posjeta bude slabija od predviđanja, pored cijene karti neka se zahvale i organizatoru
-
Stefanovski
Otkad se kupuju karte za koncert po buticima...mozda ti je cura ili zena tu informaciju rekla ne bi li joj usput sta kupio 
Osim toga ta cijena od 30 KM na dan koncerta je nerealna. Kad je svirao u Coloseumu bila 10 KM ili cak je bio besplatan ulaz za one koji su po prvi put u Coloseumu. Ja mislim da vise od 20 KM ne dolazi u obzir kako god. Leb i sol je extra band al ipak nemaju toliko fanova u Sarajevu da bi mogli napucavati tolike cijene. Na kraju krajeva, organizatori znaju da ne mogu postici iste cijene u Sarajevu kao Zagrebu jer u Zagrebu je ipak plata 1.000 EUR.
Osim toga ta cijena od 30 KM na dan koncerta je nerealna. Kad je svirao u Coloseumu bila 10 KM ili cak je bio besplatan ulaz za one koji su po prvi put u Coloseumu. Ja mislim da vise od 20 KM ne dolazi u obzir kako god. Leb i sol je extra band al ipak nemaju toliko fanova u Sarajevu da bi mogli napucavati tolike cijene. Na kraju krajeva, organizatori znaju da ne mogu postici iste cijene u Sarajevu kao Zagrebu jer u Zagrebu je ipak plata 1.000 EUR.
-
gold'n'brown
Obzirom na velicinu dvorane karta i ne moze biti jeftinija, a da svi tu nesto i zarade. Ne znam tacno kolika je dvorana ali pretpostavljam da i nije nesto velika.
-
gold'n'brown
Ma valjda gdje je bila fabrika Vaso Miskin Crni il kako se vec zvase. Gdje je nekad bila futura, na kojoj nisam nikad bio.Jaguar84 wrote:A gdje je taj famozni interstage?Kod interexa na pofalicima?pa gdje tacno?gold'n'brown wrote:Obzirom na velicinu dvorane karta i ne moze biti jeftinija, a da svi tu nesto i zarade. Ne znam tacno kolika je dvorana ali pretpostavljam da i nije nesto velika.