Koncert Leb i Sol u Sarajevu
Moderator: _BataZiv_0809
-
Stefanovski
#1 Koncert Leb i Sol u Sarajevu
Cao,
zna li se definitivno da li su Leb i Sol 09.03.2007 u Sarajevu posto kruze razne informacije da je i ovaj termin navodno otkazan.
zna li se definitivno da li su Leb i Sol 09.03.2007 u Sarajevu posto kruze razne informacije da je i ovaj termin navodno otkazan.
-
Stefanovski
kako cu ja znati kad lopovi ne daju da vam sviram u zetri...sad hoce da vam sviram na autobuskoj stanici...papci...
dogovorite se gdje cu pa da dodjem
dogovorite se gdje cu pa da dodjem
- van Basten
Ja sam nešto skeptičan za ovaj termin 09.03. jer nit ima karti u prodaji, nit ima reklamnih plakata, nešto sumnjam da ima i te famozne interstage dvorane... a još 4 dana.
Ustvari, skeptičan sam za održavanje tog koncerta uopće
Ustvari, skeptičan sam za održavanje tog koncerta uopće
- karanana
Halo ba ljudi, gdje vi zivite? Zar vam je jedini web-site koji posjecujete sarajevo-x? Vidite kako su dobro informirani ljudi iz West Mostara:
24.02.2007 @ 10:13:47
Leb i sol (ponovno) odgođen u Tuzli, Sarajevu i Mostaru
"Datum održavanja sarajevskog koncerta grupe Leb i sol opet je pomjeren", kazao je jučer Miro Arapović, bh. promotor Leb i sola. Ova makedonska grupa trebala je 2. prosinca da održi koncert u ...
...Olimpijskoj dvorani Zetra u okviru svoje turneje "Leb i sol - 30th Anniversary Tour 2006". Koncert je otkazan zbog tehničkih problema, te nakon nekoliko mjeseci zakazan za 9. ožujka ove godine u dvorani "Interstage", koja je smještena u tvorničkom kompleksu "Vaso Miskin Crni" u Sarajevu.
Arapović kaže da je planirano da sarajevski koncert bude organizovan krajem ožujka.
"Međutim, ni taj podatak nije definitivan. Imamo niz tehničkih problema koje ne bih da navodim. Također su pomjereni datumi održavanja koncerata u Tuzli i Mostaru. Imali smo na raspolaganju kratak period za organizaciju pomenutih koncerata. Naša namjera je da sve bude dobro izorganizirano, jer je riječ o vrhunskim glazbenim spektaklima", objasnio je Arapović te dodao da će detaljnije informacije biti poznate u ponedjeljak, 26. veljače.
"Sigurno je da će prvi koncert biti održan u Tuzli. Zatim, slijede koncerti u Sarajevu i Mostaru", kazao je Arapović.
U okviru velike povratničke turneje grupa Leb i sol je prošle godine nastupila u svim većim gradovima širom regije, a što se tiče BiH koncert je održan samo u Banja Luci.
(Bljesak/NN)
24.02.2007 @ 10:13:47
Leb i sol (ponovno) odgođen u Tuzli, Sarajevu i Mostaru
"Datum održavanja sarajevskog koncerta grupe Leb i sol opet je pomjeren", kazao je jučer Miro Arapović, bh. promotor Leb i sola. Ova makedonska grupa trebala je 2. prosinca da održi koncert u ...
...Olimpijskoj dvorani Zetra u okviru svoje turneje "Leb i sol - 30th Anniversary Tour 2006". Koncert je otkazan zbog tehničkih problema, te nakon nekoliko mjeseci zakazan za 9. ožujka ove godine u dvorani "Interstage", koja je smještena u tvorničkom kompleksu "Vaso Miskin Crni" u Sarajevu.
Arapović kaže da je planirano da sarajevski koncert bude organizovan krajem ožujka.
"Međutim, ni taj podatak nije definitivan. Imamo niz tehničkih problema koje ne bih da navodim. Također su pomjereni datumi održavanja koncerata u Tuzli i Mostaru. Imali smo na raspolaganju kratak period za organizaciju pomenutih koncerata. Naša namjera je da sve bude dobro izorganizirano, jer je riječ o vrhunskim glazbenim spektaklima", objasnio je Arapović te dodao da će detaljnije informacije biti poznate u ponedjeljak, 26. veljače.
"Sigurno je da će prvi koncert biti održan u Tuzli. Zatim, slijede koncerti u Sarajevu i Mostaru", kazao je Arapović.
U okviru velike povratničke turneje grupa Leb i sol je prošle godine nastupila u svim većim gradovima širom regije, a što se tiče BiH koncert je održan samo u Banja Luci.
(Bljesak/NN)
- karanana
Najnovija vest, tumtum tumtum CNN Breaking News:
Sarajevo: Oproštajni koncert skupine Leb i Sol 24. ožujka
Glazba Oproštajni koncert legendarne skupine LEB I SOL održat će se u subotu, 24. ožujka 2007. na sarajevskom INTERSTAGE-u definitivno je odlučila skopska produkcija AVALON, nakon jučerašnjeg ...
...posjeta Sarajevu. Nova scena Interstage locirana je u bivšoj tvorničkoj hali Vaso Miskin Crni u Pofalićima, prekoputa prodajnog centra INTERSHOP.
Nakon najvećeg murala na Balkanu, arhitekt i vlasnik centra gospodin Sakim Hodžić, poklanja gradu potencijalni multimedijski kulturni centar poluotvorenog tipa, površine cca 2.500 m2, kapaciteta oko 6.000 posjetitelja, s fiksnim instalacijama pozornice, rasvjete i razglasa, kao i besplatni parking za oko 500 vozila.
U cilju očuvanja socrealističkog ambijentalnog ugođaja izvršene su samo minimalne prostorne adaptacije bivše tvornice, a sadašnje garaže.
Za ovogodišnju sezonu, osim LEB I SOL, preliminarno su planirana gostovanja grupe RAMMSTEIN, ex pjevača grupe ROXY MUSIC - BRIAN FERRY-a, zatim djelimično Sarajevo film festivala i MESS-a, te Sarajevo FASHION WEEK (Amele i Predraga Radan).
Glazba Oproštajni koncert legendarne skupine LEB I SOL održat će se u subotu, 24. ožujka 2007. na sarajevskom INTERSTAGE-u definitivno je odlučila skopska produkcija AVALON, nakon jučerašnjeg ...
...posjeta Sarajevu. Nova scena Interstage locirana je u bivšoj tvorničkoj hali Vaso Miskin Crni u Pofalićima, prekoputa prodajnog centra INTERSHOP.
Nakon najvećeg murala na Balkanu, arhitekt i vlasnik centra gospodin Sakim Hodžić, poklanja gradu potencijalni multimedijski kulturni centar poluotvorenog tipa, površine cca 2.500 m2, kapaciteta oko 6.000 posjetitelja, s fiksnim instalacijama pozornice, rasvjete i razglasa, kao i besplatni parking za oko 500 vozila.
U cilju očuvanja socrealističkog ambijentalnog ugođaja izvršene su samo minimalne prostorne adaptacije bivše tvornice, a sadašnje garaže.
Za ovogodišnju sezonu, osim LEB I SOL, preliminarno su planirana gostovanja grupe RAMMSTEIN, ex pjevača grupe ROXY MUSIC - BRIAN FERRY-a, zatim djelimično Sarajevo film festivala i MESS-a, te Sarajevo FASHION WEEK (Amele i Predraga Radan).
- van Basten
Nešto sam načuo da će karte za koncert u ovih 1-2 dana biti puštene u prodaju i da će koštati - 40KM
Ima li ko neku pouzdaniju informaciju da me demantuje ili, gluho bilo, dadne mi za pravo?
Ima li ko neku pouzdaniju informaciju da me demantuje ili, gluho bilo, dadne mi za pravo?
-
mamica papucarka
Zar se Leb i sol nije birvaktile raspo.karanana wrote:Najnovija vest, tumtum tumtum CNN Breaking News:
Koliko znam poslije Leb i sol Vlatko je formio Trio (kako li se vec zove)
- Better Man
Van Basten, nevjeruj svakakvim glupostima! Kad bi ti ja rekao da će cijena karte biti 100 KM, ti bi odmah povjerovao! To što si čuo je obična rekla kazala
-
debela
slijedeci tvoj logiku, ja sam da nam struca hljeba kosta 10 km. svako kome nije bitan hljeb nece ga ni platiti ovoliko. de ba..penzioner wrote:Ja sam za da platimo 40KM po ulaznici. Nije jeftino ali svako kome nisu bitni neće ni doći na koncert niti će platiti ovoliko.
- van Basten
Nisam ja ni povjerovao, fino sam naglasio da sam načuo nešto... i to sam iskoristio kaom priliku da osvježim malo temu računajući, ako je koncert zaista 24.03. (još ni u to ne vjerujem btw) da je krajnje vrijeme da neko zna nešto oko karti pa će ovdje pljunuti neku pouzdanu informaciju sa navođenjem izvora po mogućnostiBetter Man wrote:Van Basten, nevjeruj svakakvim glupostima! Kad bi ti ja rekao da će cijena karte biti 100 KM, ti bi odmah povjerovao! To što si čuo je obična rekla kazala
A čisto da uđe u zapisnik, slažem se sa ženom kad bi to rekla-kazala ispalo kao tačno
-
mariposa
Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.
-
klaher & garbit
Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada jemariposa wrote:Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.
Vlatko bolji i spada u 5 najveceih gitarista ove palente karte nece biti toliko.Ne smiju.Gledao sam ih u Splitu , karta je bila 200 kuna a to je 20 KM .
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.
-
klaher & garbit
Soooooooooorry nije namjerno , mada mi je kuna bila preskupa , cini mi se da je precjenjanaprleitihi wrote:đe to 1 KM - 10 kuna..imam nekih kuna..pa da hairujem nešto..![]()
-
klaher & garbit
Sorry jos jeda'red i jednocprleitihi wrote:đe to 1 KM - 10 kuna..imam nekih kuna..pa da hairujem nešto..![]()
- Better Man
Majstore, 200 kuna ti dođe oko55 KM!klaher & garbit wrote:Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada jemariposa wrote:Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.
Vlatko bolji i spada u 5 najveceih gitarista ove palente karte nece biti toliko.Ne smiju.Gledao sam ih u Splitu , karta je bila 200 kuna a to je 20 KM .
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.
-
klaher & garbit
Dobro majstore cuo sam od Prleta , evo sorry i tebi , izvinjenje u pismenoj formi spremam guverneru narodne banke u Hr i ministru financija RH .Better Man wrote:Majstore, 200 kuna ti dođe oko55 KM!klaher & garbit wrote:Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada jemariposa wrote:Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.