Koncert Leb i Sol u Sarajevu
Moderator: _BataZiv_0809
- van Basten
Sama ideja sviranja u tom nekom novootvorenom Interstage-u je bila za pohvalu... da je se desila u nekoj drugoj državi a ne kod nas... dva dana prije "koncerta" bio sam u Interexu i malo prošnjuhao da vidim gdje je ta dvorana... jedva sam skontao na koji prostor misle... užasno... onu natkrivenu garažu preko puta Interexa su namjenili za to... mislili istjerati auta tu noć, postaviti binu i eto nam " dvorane u soc-realističkom stilu, trenutni hit po Evropi". A nijedan prozor nije ustakljen, a kamoli šta drugo... taj dan je padao snijeg a ja sam tada odlučio da definitivno neću ići tamo na koncert... drag je meni Leb i sol, al su mi moja pluća još draža.
O prijašnjim propustima organizatora već se pričalo da ne ponavljam.
Slažem se da ni članovima grupe maslo nije za Ramazana, al bar 80% krivice za sinoćni fijasko je do organizacije
O prijašnjim propustima organizatora već se pričalo da ne ponavljam.
Slažem se da ni članovima grupe maslo nije za Ramazana, al bar 80% krivice za sinoćni fijasko je do organizacije
- johnnykola
ja cuo informaciju da je vlatku pocela rasti kosa, pa
covek, sretan zbog cinjenice da ce se mozda rijesit
alopecije, odlucio malo zapostaviti gitaru i pustit
kosici da mirno bez zvucnih vibracija raste.

covek, sretan zbog cinjenice da ce se mozda rijesit
alopecije, odlucio malo zapostaviti gitaru i pustit
kosici da mirno bez zvucnih vibracija raste.
-
boucheron
Zar je vise vazno "tko je organizator"? Sarajevo je jos jednom pokazalo Europski osmijeh, jer sve sto je urbano i sto nesto vrijedi, u nasem voljenom gradu je osudjeno na propast. Danas Leb i Sol, sutra tko zna tko.mamica 31 wrote:ne mogu naci na stranici Oslobodjenja taj teksta interesuje me ko je organizator pomenutog koncerta
- LiquidSilk
Jebi***, onda se ljudi zale sto nas preskacu bendovi poput Stones-a, RHCP....bla bla... I ono malo normalnih koncerata (U2) je bio cisti merhametluk i da su se nasi organizatori pitali ne bi ni toga bilo. Zaista je zalosno bilo vidjeti sve te ljude koji su sinoc dosli na koncert i cekali.. i cekali...i cekali, bila sam i ja, pokupila se s rajom oko 10-ke sta cu...tuzno, zaista tuzno. Ne znam do koga je, ali je u svakom slucaju blamaza. Kao sto je rekao neko, niti jedan plakat nije bio u gradu, zato je ona ograda oko hotela Central oblijepljena plakatima raznih kvazi-narodnjackih sund pEvaljki i inih 'umjetnika'
, mislim opcenito je cijela ta situacija oko koncerta bila malo mutna, te ima te nema, te k'o fol 'posebno preuredjen' prostor, a ono rupetina najgora
bla bla bla.....
- GandalfSivi
Dva puta u Domu policije, 3 puta u Slogi, 3 puta u Coloseumu, jednom u SA Clubu i nek mi jos neko pomogne oko desetog...felichi wrote:gdje nađe 10 nastupa poslije rata molim te,
Neko spomenu koncert Rundeka u Slogi, ne samo da se nista nije culo, nego su prodali i jedno hiljadu karata vise nego sto Sloga realno moze primiti.
Fuj...
-
_ambassador
jooooj kakav koncert!!!
zar niste bili??:D:D:D:D
zar niste bili??:D:D:D:D
- van Basten
StageGandalfSivi wrote:Dva puta u Domu policije, 3 puta u Slogi, 3 puta u Coloseumu, jednom u SA Clubu i nek mi jos neko pomogne oko desetog...felichi wrote:gdje nađe 10 nastupa poslije rata molim te,
Neko spomenu koncert Rundeka u Slogi, ne samo da se nista nije culo, nego su prodali i jedno hiljadu karata vise nego sto Sloga realno moze primiti.
Fuj...
-
schnjufko
Ma ovo je tipichni odron. Kome nebudu dali lovu za kartu nek spichi u Kalipso i pokupi nesto u vrijednosti od 20 maraka.
Volio bi kad bi neko napisao adresu i ime agencije te od Vrdoljaka. Neznam covu al je ovo teski odron od organizacije i ovoj agenciji se treba zabraniti rad ubuduce. NIje mi toliko zao koncerta. Napraviti ovoliku blamazu od vlastitog oprostajnog koncerta moze napravit samo bend koj svira za lovu. Sledeci put kada budu dolazili mogu ocekivati praznu salu a to bi bio i red kada se ovako odnose prema svojoj publici. Pozivam sve one koji jednom nekad u buducnosti budu vidjeli vlatka uzivo da ga posteno izvizde.
Volio bi kad bi neko napisao adresu i ime agencije te od Vrdoljaka. Neznam covu al je ovo teski odron od organizacije i ovoj agenciji se treba zabraniti rad ubuduce. NIje mi toliko zao koncerta. Napraviti ovoliku blamazu od vlastitog oprostajnog koncerta moze napravit samo bend koj svira za lovu. Sledeci put kada budu dolazili mogu ocekivati praznu salu a to bi bio i red kada se ovako odnose prema svojoj publici. Pozivam sve one koji jednom nekad u buducnosti budu vidjeli vlatka uzivo da ga posteno izvizde.
- GandalfSivi
@van Basten
Hvala, sad se sjetih, dobar koncert bio pravo
Hvala, sad se sjetih, dobar koncert bio pravo
-
blues_woman
u avazu pise da se od danas moze uraditi povrat love u calypso radnjama...
-
Muratowitz
#115 ODGOVOR MAKEDONACA
Jutros sam poslao upit na mail koji stoji na stranici Leb i Sol. Evo odgovora!
"Postovanje!
Koncert je otkazan zato sto lokalnu organizator-NIP
Croatika iz Mostara nije ispunio ugovorom utvrdjene
obaveze prema bendu!
Tehnicke(dvorana nije sanirana onako kako je bilo
dogovoreno)a ni finansiske.
Zao nam je.
Pozdrav"
"Postovanje!
Koncert je otkazan zato sto lokalnu organizator-NIP
Croatika iz Mostara nije ispunio ugovorom utvrdjene
obaveze prema bendu!
Tehnicke(dvorana nije sanirana onako kako je bilo
dogovoreno)a ni finansiske.
Zao nam je.
Pozdrav"
-
amer72
I JOŠ JEDNOM NA "FIJU BRIJU" NA GRBAVICI (NEZNAM TAČNO KOJE GODINE)GandalfSivi wrote:Dva puta u Domu policije, 3 puta u Slogi, 3 puta u Coloseumu, jednom u SA Clubu i nek mi jos neko pomogne oko desetog...felichi wrote:gdje nađe 10 nastupa poslije rata molim te,
Fuj...
-
mamica papucarka
I na nekadasnjem Stage-u neke godineamer72 wrote:I JOŠ JEDNOM NA "FIJU BRIJU" NA GRBAVICI (NEZNAM TAČNO KOJE GODINE)GandalfSivi wrote:Dva puta u Domu policije, 3 puta u Slogi, 3 puta u Coloseumu, jednom u SA Clubu i nek mi jos neko pomogne oko desetog...felichi wrote:gdje nađe 10 nastupa poslije rata molim te,
Fuj...
- Better Man
Čićak vido dobru zaradu i prodao duplo više karata za Rundeka, nego što Sloga može primiti i rezultat je bio katastrofalan, to je da se ništa nije čulo, a i nisi mogao normalno da dišeš!! Srećom nismo uspjeli doći do karata za taj Rundekov nastup! Koliko znam Vlatko nije svirao 3 puta u Slozi, već jednom, ali je imao nastup u BKC-u!!!van Basten wrote:StageGandalfSivi wrote:Dva puta u Domu policije, 3 puta u Slogi, 3 puta u Coloseumu, jednom u SA Clubu i nek mi jos neko pomogne oko desetog...felichi wrote:gdje nađe 10 nastupa poslije rata molim te,
Fuj...
-
Svemirski_Jebach
bio sam na tom katastrofalnom koncertu u slozi...koji je to uzas bio.Better Man wrote:Čićak vido dobru zaradu i prodao duplo više karata za Rundeka, nego što Sloga može primiti i rezultat je bio katastrofalan, to je da se ništa nije čulo, a i nisi mogao normalno da dišeš!! Srećom nismo uspjeli doći do karata za taj Rundekov nastup! Koliko znam Vlatko nije svirao 3 puta u Slozi, već jednom, ali je imao nastup u BKC-u!!!van Basten wrote:StageGandalfSivi wrote: Dva puta u Domu policije, 3 puta u Slogi, 3 puta u Coloseumu, jednom u SA Clubu i nek mi jos neko pomogne oko desetog...
Fuj...
al sam se raznio tu noc sto jest jest...
-
doktor78
Nesto ne vjerujem u izjave ovih nasih nazovi-organizatora koji okrivljuju Avalon produkciju. Posjetom njihove stranice http://www.avalon.com.mk , lijepo se vidi da su ljudi dovodili u Skoplje takve zvijezde kao sto su Whitesnake,Deep Purple, Apocalyptica i.t.d., a nasi kokosari ne mogu organizovati jedan koncert Leb i Sol.