Koncert Leb i Sol u Sarajevu

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

doktor78

Post by doktor78 »

Pa ima l' iko da javi tu cijenu ulaznice? Garant nece bit' 50 KM, al je za vecinu raje i 20 KM povelika cifra...
dalmatinka

Post by dalmatinka »

quote="Better Man"]
klaher & garbit wrote:
mariposa wrote:Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.
Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada je
Vlatko bolji i spada u 5 najveceih gitarista ove palente karte nece biti toliko.Ne smiju.Gledao sam ih u Splitu , karta je bila 200 kuna a to je 20 KM .
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.
Ma on sanja, karta u Splitu je bila 100 kn, a u Zagrebu 150 kn. 100%
Better Man

Post by Better Man »

klaher & garbit wrote:
Better Man wrote:
klaher & garbit wrote: Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada je
Vlatko bolji i spada u 5 najveceih gitarista ove palente karte nece biti toliko.Ne smiju.Gledao sam ih u Splitu , karta je bila 200 kuna a to je 20 KM .
Koncert je bio maestralan , onaj ko ode pricace i pamtice a onaj ko ne ode zalice.
Majstore, 200 kuna ti dođe oko55 KM!
Dobro majstore cuo sam od Prleta , evo sorry i tebi , izvinjenje u pismenoj formi spremam guverneru narodne banke u Hr i ministru financija RH . :-D :D I tebi preporuka , ako imas tu lovu neces zazaliti .Koncert je fakat skup za Bosnu .Kazem ti za Claptona i Prince-a mozes najjeftinju kartu naci za 35 dolara = 50 KM .Ali eto , sta se moze , ko voli nek izvoli ..............
Za vrhunski koncert nije bitna cijena karte! Ja 100% idem na Leb i Sol!
debela

Post by debela »

upravo vidjela reklamu za koncert na ftv
klaher & garbit

Post by klaher & garbit »

dalmatinka wrote:quote="Better Man"]
klaher & garbit wrote:
mariposa wrote:Najave za koncert sam čula na radiju i na FTV, što znači da će se održati.Karte su u preprodaji na nekoliko lokacija u gradu u Titovoj i na Otoci (Merkur). Cijenu karte još ne znam,ali se iskreno nadam da nije 40km kao što neko prije napisa. Interstage je preko puta Interexa na Pofalićima.
Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada je
Nikad nisam volio ljude koji se kunu , kledu , zaklinju u mrtvog djeda i Boga i koji kazu , jeste 100 % .Narocito treba bjezati od ljudi koji imaju monopol na apsolutnu istinu , onu od 100 % , jer takva uopce ne postoji.Sada cu ti nesto reci draga nasa Sibencanko.Na koncerte sam poceo ici kada se ti nisi ni rodila.Kada budes mogla reci da si gledala Rolling Stouns-e 4 x , Pink Floyd 3 x , Dire Straits 4 x ( od toga 2 x u Zagrebu , 1984 i 1986 ) Yes 3 X , Stilly Den 2x , Eric Clapton 3x , Carlos Santana 3 x....cak sam gledao fosile poput Doors i Bitch Boys ......Leb I Sol i Azra jedno 20 puta , a od toga 7 X puta u cugu i u komadu u zagrebackom Kulusicu ....onda mi se javi da popijem kavu s tobom.a kada budes imala autograme od J.J Cale i Al Diomeola onda mozda popijem i bevandu s tobom. :-D :D Na koncert Vlatka Stefanofskog i Trio 2003 u ljeto , na Bacvicama sam doletio expresno iz Berlina .Posto je to bilo davno cijenu sam zaboravio .Na koncert Leb i Sol prije tri mjeseca na Gripama sam doletio iz USA .Makzus.Skoro.Ako si ti ubijedjena 100 % u cijenu karte onda si bila na koncertu.Ako si bila na koncertu znas i kakvu je kapu Vlatko imao .Crvenu , bejzbol kapa crvene boje.Ako si bila koncertu znas i kako je koncert poceo .Sa kojom pjesmom.
Itd i tsl ........Ja cu se potruditi da pronadjem svoju kartu od 200 kuna a ti pronadji svoju od 100 kuna pa cemo ih postaviti na ovaj nas fini sarajevski forum pa da vidimo ko sanja a ko je budan .Ko jede centrun a ko bere bostan . :) :-D :D
J.P.Montoya

Post by J.P.Montoya »

I znali se definitivno koliko je karta
klaher & garbit

J.P.Montoya wrote:I znali se definitivno koliko je karta
Posto kosta ?? :-D , Jeftinije nego dzaba :) salim se , nece biti vise od 25 KM. Ne bi trebalo .
prleitihi

Post by prleitihi »

klaher & garbit wrote:
dalmatinka wrote:quote="Better Man"]
klaher & garbit wrote: Za te novce mozes gledati Erica Claptona & Stinga i to u sred Amerike .Mada je
Nikad nisam volio ljude koji se kunu , kledu , zaklinju u mrtvog djeda i Boga i koji kazu , jeste 100 % .Narocito treba bjezati od ljudi koji imaju monopol na apsolutnu istinu , onu od 100 % , jer takva uopce ne postoji.Sada cu ti nesto reci draga nasa Sibencanko.Na koncerte sam poceo ici kada se ti nisi ni rodila.Kada budes mogla reci da si gledala Rolling Stouns-e 4 x , Pink Floyd 3 x , Dire Straits 4 x ( od toga 2 x u Zagrebu , 1984 i 1986 ) Yes 3 X , Stilly Den 2x , Eric Clapton 3x , Carlos Santana 3 x....cak sam gledao fosile poput Doors i Bitch Boys ......Leb I Sol i Azra jedno 20 puta , a od toga 7 X puta u cugu i u komadu u zagrebackom Kulusicu ....onda mi se javi da popijem kavu s tobom.a kada budes imala autograme od J.J Cale i Al Diomeola onda mozda popijem i bevandu s tobom. :-D :D Na koncert Vlatka Stefanofskog i Trio 2003 u ljeto , na Bacvicama sam doletio expresno iz Berlina .Posto je to bilo davno cijenu sam zaboravio .Na koncert Leb i Sol prije tri mjeseca na Gripama sam doletio iz USA .Makzus.Skoro.Ako si ti ubijedjena 100 % u cijenu karte onda si bila na koncertu.Ako si bila na koncertu znas i kakvu je kapu Vlatko imao .Crvenu , bejzbol kapa crvene boje.Ako si bila koncertu znas i kako je koncert poceo .Sa kojom pjesmom.
Itd i tsl .......
.Ja cu se potruditi da pronadjem svoju kartu od 200 kuna a ti pronadji svoju od 100 kuna pa cemo ih postaviti na ovaj nas fini sarajevski forum pa da vidimo ko sanja a ko je budan .Ko jede centrun a ko bere bostan . :) :-D :D
sve ovo boldirano je suvišno.. :oops: ..ali eto..drago je nama da si ti to sve posjetio.. :-)
dalmatinka

Post by dalmatinka »

klaher & garbit

Itd i tsl ........Ja cu se potruditi da pronadjem svoju kartu od 200 kuna a ti pronadji svoju od 100 kuna pa cemo ih postaviti na ovaj nas fini sarajevski forum pa da vidimo ko sanja a ko je budan .Ko jede centrun a ko bere bostan . :) :-D :D
[/quote]

Ne budi takav, ne znaš kad sam se rodila :D Sin mi je išao na taj koncert, kartu smo kupili u agenciji u Šibeniku, bila je 100 kn a još toliko je platio DVD nakon koncerta. I još nešto, možda smo se sreli 1984 na Dire Straits u Zagrebu 8)

Ne znam tko te zeznuo za kartu ali ti ubuduće savjetujem da karte kupuješ isključivo u agencijama koje imaju ugovor sa Eventimom (ima ga u cijeloj Evropi).
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=9374
klaher & garbit

dalmatinka wrote:
klaher & garbit

Ne budi takav, ne znaš kad sam se rodila :D Sin mi je išao na taj koncert, kartu smo kupili u agenciji u Šibeniku, bila je 100 kn a još toliko je platio DVD nakon koncerta. I još nešto, možda smo se sreli 1984 na Dire Straits u Zagrebu 8)

Ne znam tko te zeznuo za kartu ali ti ubuduće savjetujem da karte kupuješ isključivo u agencijama koje imaju ugovor sa Eventimom (ima ga u cijeloj Evropi).
http://www.muzika.hr/default.aspx?id=9374[/quote]

Za Prleta , Htio sam se pohvaliti , mozda je , ma sigurno je bilo suvisno .......skoro pa seljacki , ja se znam pokajati i postiditi ...................
Za @Dalmatinku , Uvijak kada dolazim iz Amerike , letim preko Njemacke a svoj godisnji podjednako provedem kako u mojoj Bosni tako u tvojoj Hrvatskoj ..tako da sam sludjen i zbunjen tim krugom > Euro , Kuna , KM , Dolar .....
nemoj mi zamjeriti ...... a sada se pitam nesto ???? Ako je karta bila 100 kuna onda je ipak nesto bilo 200 kuna jer ja to nisam bas izmislio , nego ti pitaj sina koliko je platio onaj raritetni DVD od Leb i Sol koji je snimljen u Ohridu i koji Vlatko prodaje iskljucivo na kncertima da bi koliko tolkiko dohakao piratima . Ja mislim da je DVD bio 200 kuna !!!!!!! Pitaj sina molim te , da ne zovem Split i trosim impulse na ovakve stvari .Adio , i pojedi jednog sampijera za mene i popij buteljirani Babic :-D :) :-D :)
dalmatinka

Post by dalmatinka »

klaher & garbit

Za @Dalmatinku , Uvijak kada dolazim iz Amerike , letim preko Njemacke a svoj godisnji podjednako provedem kako u mojoj Bosni tako u tvojoj Hrvatskoj ..tako da sam sludjen i zbunjen tim krugom > Euro , Kuna , KM , Dolar .....
nemoj mi zamjeriti ...... a sada se pitam nesto ???? Ako je karta bila 100 kuna onda je ipak nesto bilo 200 kuna jer ja to nisam bas izmislio , nego ti pitaj sina koliko je platio onaj raritetni DVD od Leb i Sol koji je snimljen u Ohridu i koji Vlatko prodaje iskljucivo na kncertima da bi koliko tolkiko dohakao piratima . Ja mislim da je DVD bio 200 kuna !!!!!!! Pitaj sina molim te , da ne zovem Split i trosim impulse na ovakve stvari .Adio , i pojedi jednog sampijera za mene i popij buteljirani Babic :-D :) :-D
Ha, ha, ha. Čuj ni ja se ne volim kleti i sve uzimam s rezervom. Ako se nečega ne mogu sjetiti onda naznačim riječ MISLIM. Ali, ako imaš živaca i pogledaš jedan topic od prije 1,5 -2 godine s pitanjem otprilike : Vaših najboljih 5 bendova s područja Ex Yu, vidjeti češ tko je meni na prvom mjestu. Dakle na taj sam koncert žarko željela otići, ali kako na žalost oko mene nema mojih vršnjaka koji dijele moj glazbeni ukus, nisam htjela otići sama a ni sa sinom i njegovim prijateljima, ostala sam doma. Istina je da prijatelji mog sina nisu ni znali koga idu slušati, pa su 10 dana prije koncerta uredno presnimili od mene sve njihove albume da se upoznaju s njima i na kraju bili oduševljeni. Dakle, pošto sam ja platila tu kartu znam da je bila 100 kn, sin mi je rekao da je DVD bio isto 100 kn, a s obzirom na to koliko je novaca imao sa sobom za bus do Splita i natrag teško da je bila više jer ga više nije mogao platiti. Dakle, vjeruj mi kad nisam u nešto sigurna onda to i kažem, kad sam u nešto sigurna, onda kažem 100%. S obzirom na to da zaista obožavam Leb i Sol pratila sam na internetu njihovu turneju, pa sam primjetila da su cijene koncetara u Srbiji bile manje nego kod nas, pa je zaključak da bi cijene u BiH trebale biti nešto niže nego u HR. Lijep pozdrav
dalmatinka

Post by dalmatinka »

@klaher & garbit- zaboravila sam ti reći da sam za ručak danas imala pečenu ribu među kojom je bio i jedan kovač iliti šampjer, a vino vjerovao ili ne ne mogu ni pomirisati. Pijem sav alhohol osim vina i slatkih likera. :D
klaher & garbit

dalmatinka wrote:@klaher & garbit- zaboravila sam ti reći da sam za ručak danas imala pečenu ribu među kojom je bio i jedan kovač iliti šampjer, a vino vjerovao ili ne ne mogu ni pomirisati. Pijem sav alhohol osim vina i slatkih likera. :D
Dalmatinka a ne voli vino :shock: :sad: :? To jos nisam cuo .Aaaaaa kako ti zavidim na ovim ribama to nema na cijelom svijetu .Ovo nije kurtoazija niti podilazenje , ljepseg mora i obale i i bolje ribe na svijetu nema.I jos ako klapa zapiva , sta ti jos treba . Vlatko Stefanofovski da ih prati na gitari :) :) :) :) :)
Stefanovski

Post by Stefanovski »

Evo raja sakam nesto da vam kazam ;)
Garantovano sviram 24.03. al doslo je do promjene lokacije tako da cu nastupiti u dvorani "Cevabdzinica kod Mrkve" preko puta Vijecnice.
Cijena ulaznice je 4,00 KM s lukom ili 3,50 KM bez luka.
:)
Zelja Divjak

Post by Zelja Divjak »

Vlatko,samo da znas,u Tuzli su vas ljudi zeljni!Koncert se jedva ceka.U toj postavi niste bili u Tuzli jos od 1990 godine,kad ste bili sa onim bubnjarom iz Kerbera - Djurom.A da ne govorim sto ce doci ljudi iz okolnih gradova.
:D
Zelja Divjak

Post by Zelja Divjak »

Vlatko,samo da znas,u Tuzli su vas ljudi zeljni!Koncert se jedva ceka.U toj postavi niste bili u Tuzli jos od 1990 godine,kad ste bili sa onim bubnjarom iz Kerbera - Djurom.A da ne govorim sto ce doci ljudi iz okolnih gradova.
:D Cini mi se da je tad bila "B. Radulovic", hajd da se vidi i taj "VS" I Pensa S."javascript:emoticon(':x')
Mad
johnnykola

Post by johnnykola »

extra band!!!
al' u prdicicima.
:D :D :D
mariposa

Post by mariposa »

Karte za koncert su od sutra u preprodaji i cijena je 20km, a na dan koncerta 30km.
debela

Post by debela »

mariposa wrote:Karte za koncert su od sutra u preprodaji i cijena je 20km, a na dan koncerta 30km.
na kojim lokacijama?
mariposa

Post by mariposa »

debela wrote:
mariposa wrote:Karte za koncert su od sutra u preprodaji i cijena je 20km, a na dan koncerta 30km.
na kojim lokacijama?
U buticima Moda Calypso u Titovoj, na Otoci (Merkur) i u Intershopu na Pofalićima.
prleitihi

Post by prleitihi »

eki calypso.. :D:D ..živjeli maratonci.. :oops::D:D
van Basten

Post by van Basten »

Sva ova (ne)organizacija koncerta je vrlo neozbiljna... ako posjeta bude slabija od predviđanja, pored cijene karti neka se zahvale i organizatoru
Stefanovski

Post by Stefanovski »

Otkad se kupuju karte za koncert po buticima...mozda ti je cura ili zena tu informaciju rekla ne bi li joj usput sta kupio :)

Osim toga ta cijena od 30 KM na dan koncerta je nerealna. Kad je svirao u Coloseumu bila 10 KM ili cak je bio besplatan ulaz za one koji su po prvi put u Coloseumu. Ja mislim da vise od 20 KM ne dolazi u obzir kako god. Leb i sol je extra band al ipak nemaju toliko fanova u Sarajevu da bi mogli napucavati tolike cijene. Na kraju krajeva, organizatori znaju da ne mogu postici iste cijene u Sarajevu kao Zagrebu jer u Zagrebu je ipak plata 1.000 EUR.
gold'n'brown

Post by gold'n'brown »

Obzirom na velicinu dvorane karta i ne moze biti jeftinija, a da svi tu nesto i zarade. Ne znam tacno kolika je dvorana ali pretpostavljam da i nije nesto velika.
gold'n'brown

Post by gold'n'brown »

Jaguar84 wrote:
gold'n'brown wrote:Obzirom na velicinu dvorane karta i ne moze biti jeftinija, a da svi tu nesto i zarade. Ne znam tacno kolika je dvorana ali pretpostavljam da i nije nesto velika.
A gdje je taj famozni interstage?Kod interexa na pofalicima?pa gdje tacno?
Ma valjda gdje je bila fabrika Vaso Miskin Crni il kako se vec zvase. Gdje je nekad bila futura, na kojoj nisam nikad bio.
Post Reply