Konacno PETAK- koncept, voditelji?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

skojotovski

#26 Re: Konacno PETAK- koncept, voditelji?

Post by skojotovski »

radeljas wrote:
enigma svijeta wrote: Opustam se ja uz svasta nesto petkom, osim uz Maju i Dejana. Ko na to pomislja- definitivno greska u koracima :roll:
ustogljeno. nasilini pokusaji da se bude duhovit. dosadno. prepisano od drugih televizija. valjda nestalo para za ublehu zvanu evrovizija, pa sad ovaj kukric skonto drugi nacin. da sam ja majin momak, tj. onaj sijamija, ne bi bas otrpio ono grljenje od strane kukrica. svako malo tip nesto grli, pipa, i sl. ma bez veze sve u svemu. kao i vecina emisija u lokalnoj produkciji. kopija kopijine kopije. nekad kad pokusaju nesto svoje tj. nase da naprave mozda bude bolje. mada sa kukricem tesko ista moze biti dobro
nema zime za sijamiju. dejo voli decke. to svi znaju, ne samo u Sivom domu... :D
bug

Post by bug »

enigma svijeta wrote:
bug wrote:al' maja mi je onako buckasta :D pravo simpa
Mislim da joj nisi mogao dati gori kompliment :D uzimajuci u obzir njene konstantne izjave kako se bori sa viskom kilograma :D
ti je, ono bas, ne mozes, ha? :D
efa štzngrm

Post by efa štzngrm »

emisija ide u pravo vrijeme i voditelji su ok, Sve nekako zrači optimizmom što je prava rijetkost, razlog su vesele boje u studiju i debeljuškasti, simpatični voditelji, ja na to gledam kao na psihičku pripremu ljudi za dnevnik-
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

efa štzngrm wrote:debeljuškasti, simpatični voditelji
:lol: :lol: oplakah
Post Reply