Konacno PETAK- koncept, voditelji?
Moderator: anex
-
enigma svijeta
#1 Konacno PETAK- koncept, voditelji?
Kao sto ste mogli procitati iz naslova teme- zanima me kako vam se cini koncept emisije, realizacija, studio, sadrzaj, kao i voditelji- Dejan Kukric i Maja Cengic? Da li su dobar voditeljski par ili ne? Ja licno Maju ne mogu duze od 5 sec slusati, a niti gledati, odmah mjenjam kanal. Ukocena, napuhana, preozbiljna- citaj preumisljena, pokusava ostaviti dojam profesionalnosti, a izgleda smijesno i starmalo. Dejan mi je nekako simpaticniji, jer je opusteniji, ali sa druge strane kad se sjetim njegovih Evrovizijskih kikseva- jao, jao. Ideja emisije moze proci- petak- dan za opustanje i pregled sedmicnih zbivanja, razni gosti, neke igrice.. brze prodje vrijeme.. gosti su nekad potpuna fula, a nekad ok. Studio- jos jedno jao.
-
sulesavic
#2 Re: Konacno PETAK- koncept, voditelji?
enigma svijeta wrote:Ja licno Maju ne mogu duze od 5 sec slusati, a niti gledati, odmah mjenjam kanal. Ukocena, napuhana, preozbiljna- citaj preumisljena, pokusava ostaviti dojam profesionalnosti, a izgleda smijesno i starmalo.
enigma svijeta wrote:Dejan mi je nekako simpaticniji, jer je opusteniji, ali sa druge strane kad se sjetim njegovih Evrovizijskih kikseva- jao, jao.
enigma svijeta wrote:Gosti su nekad potpuna fula, a nekad ok.
©ta æe¹ vi¹e?enigma svijeta wrote:Studio- jos jedno jao.
-
enigma svijeta
sule- drago mi je da dijelis misljenje sa mnom 
- sffovac
#10 Re: Konacno PETAK- koncept, voditelji?
a da presaltas kanal...enigma svijeta wrote:Kao sto ste mogli procitati iz naslova teme- zanima me kako vam se cini koncept emisije, realizacija, studio, sadrzaj, kao i voditelji- Dejan Kukric i Maja Cengic? Da li su dobar voditeljski par ili ne? Ja licno Maju ne mogu duze od 5 sec slusati, a niti gledati, odmah mjenjam kanal. Ukocena, napuhana, preozbiljna- citaj preumisljena, pokusava ostaviti dojam profesionalnosti, a izgleda smijesno i starmalo. Dejan mi je nekako simpaticniji, jer je opusteniji, ali sa druge strane kad se sjetim njegovih Evrovizijskih kikseva- jao, jao. Ideja emisije moze proci- petak- dan za opustanje i pregled sedmicnih zbivanja, razni gosti, neke igrice.. brze prodje vrijeme.. gosti su nekad potpuna fula, a nekad ok. Studio- jos jedno jao.
-
cheb
#12 Re: Konacno PETAK- koncept, voditelji?
ili da se opustis uz nesto drugo....enigma svijeta wrote: Ideja emisije moze proci- petak- dan za opustanje.
sta mislis?
-
pdiddy
#13 Re: Konacno PETAK- koncept, voditelji?
znas kako,prva greska u koracima je pomisljanje na opustanja sa Majom i Dejanom. Wrong in sooo many wayscheb wrote:ili da se opustis uz nesto drugo....enigma svijeta wrote: Ideja emisije moze proci- petak- dan za opustanje.
sta mislis?
- Topla voda
meni dobra emisija.tek toliko da ne bi bilo da mi niko ne valja
jest da je nisam gledo...al nije bitno
jest da je nisam gledo...al nije bitno
- cico x
slazem se sa bug-om!bug wrote:mozda je do meneal' maja mi je onako buckasta
pravo simpa
za razliku od ostalih anemicnih voditeljica
kad vidim na bayatu i obenu one barbike ,pa ne znas ih razlikovati.maja mi je ok
emisija kao emisija,bas onako kad sa posla dodem,legnem malo,pogledam,moze proci.
-
enigma svijeta
Mislim da joj nisi mogao dati gori komplimentbug wrote:al' maja mi je onako buckastapravo simpa
-
enigma svijeta
#18 Re: Konacno PETAK- koncept, voditelji?
Opustam se ja uz svasta nesto petkom, osim uz Maju i Dejana. Ko na to pomislja- definitivno greska u koracimapdiddy wrote:znas kako,prva greska u koracima je pomisljanje na opustanja sa Majom i Dejanom. Wrong in sooo many wayscheb wrote:ili da se opustis uz nesto drugo....enigma svijeta wrote: Ideja emisije moze proci- petak- dan za opustanje.
sta mislis?
- cico x
a ti si neki njen (ne)prijatelj?enigma svijeta wrote:Mislim da joj nisi mogao dati gori komplimentbug wrote:al' maja mi je onako buckastapravo simpa
uzimajuci u obzir njene konstantne izjave kako se bori sa viskom kilograma
-
radeljas
#20 Re: Konacno PETAK- koncept, voditelji?
ustogljeno. nasilini pokusaji da se bude duhovit. dosadno. prepisano od drugih televizija. valjda nestalo para za ublehu zvanu evrovizija, pa sad ovaj kukric skonto drugi nacin. da sam ja majin momak, tj. onaj sijamija, ne bi bas otrpio ono grljenje od strane kukrica. svako malo tip nesto grli, pipa, i sl. ma bez veze sve u svemu. kao i vecina emisija u lokalnoj produkciji. kopija kopijine kopije. nekad kad pokusaju nesto svoje tj. nase da naprave mozda bude bolje. mada sa kukricem tesko ista moze biti dobroenigma svijeta wrote: Opustam se ja uz svasta nesto petkom, osim uz Maju i Dejana. Ko na to pomislja- definitivno greska u koracima
-
mala od skandala
pokušaj na slogovecico x wrote:pdiddy wrote:"teleći" wtfcico x wrote:a sijamija maju teleći?
jel to ne razumijes?
- van Basten
Još jedna tema koja će otići u pravcu ko koga "teleći" i kako i zašto....a čovjek fino pitao za tačnu emisiju i mišljenje o njoj
Što se konkretno emisije tiče, ne gledam je jer mi termin ne odgovara ni bih probao upratiti je, a svakako činjenica da se u njoj nešto pita Kukrić ili kako već, koji je i od ionako cirkusantske manifestacije kao što je evrovizija uspio napraviti još veću smijuriju - izbor za bh pjesmu evrovizije, ne doprinosi tome da se uopšte zainteresujem da probam to odgledati
Što se konkretno emisije tiče, ne gledam je jer mi termin ne odgovara ni bih probao upratiti je, a svakako činjenica da se u njoj nešto pita Kukrić ili kako već, koji je i od ionako cirkusantske manifestacije kao što je evrovizija uspio napraviti još veću smijuriju - izbor za bh pjesmu evrovizije, ne doprinosi tome da se uopšte zainteresujem da probam to odgledati