Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ćiribiribela wrote:Citav zivot zivjela u kuci i evo vec godinu dana u stanu. Iznad mene turska porodica, nenormalni, svaku noc u 11 usisava, djeca hiperaktivna. Prije par dana zapalilo im se nesto na balkonu pa sam u 1 morala ici i zvoniti.
Peru tepihe na balkonu. :/ u svadji sa nekim komsijama (isto turci) pa najmanje jednom sedmicno policija dolazi.
Ispod mene talijani, svaki dan se svadjaju, pola talijanski pola njemacki.
Lijevo od mene bosanci, penzioneri ali brinu o unuku. Stalno govore djetetu da je glup, da ce mu "opaliti samar", psuju... mene skoro pitali "a komsinice gdje si ti bila kad si se vratila u 4 ujutro"
¤ jelena ¤ wrote:Garant je glupo pitanje i možda ste to već uradili, ali...
jeste li pokušali otvoreno reći komšijama, fino, manje fino, ali otvoreno, direktno...da vam smetaju ta kolica iz marketa ili njihove cipele ispred vaših vrata...i da svemu tome tu nije mjesto?
Nemam ja prilike razgovarati sa tim likom jer on niti se pozdravlja niti stoji sa narodom kod lifta. Kad vidi da ide neko vrati se u stan i ceka da se svi razidju...
Ovoj ispod sam pokusala prvo na lijep pa na goropadan nacin objasniti da ne zelim s njom imati nista i da mi smeta njeno psiho ponasanje.
Onom paru sto se seksa niko nista ne govori to je ipak zabavno...
Komsiji koji ne zna da smece ne levitira nakon sto ga on ostavi da smrdi kod lifta ili sanducica smo govorili i prijetili ali to njega ne tangira mnogo...
Itd...
Kod mene u zgradi svi tako rade, cim cuju da neko izlazi oni cekaju da taj neko ode
ćiribiribela wrote:Citav zivot zivjela u kuci i evo vec godinu dana u stanu. Iznad mene turska porodica, nenormalni, svaku noc u 11 usisava, djeca hiperaktivna. Prije par dana zapalilo im se nesto na balkonu pa sam u 1 morala ici i zvoniti.
Peru tepihe na balkonu. :/ u svadji sa nekim komsijama (isto turci) pa najmanje jednom sedmicno policija dolazi.
Ispod mene talijani, svaki dan se svadjaju, pola talijanski pola njemacki.
Lijevo od mene bosanci, penzioneri ali brinu o unuku. Stalno govore djetetu da je glup, da ce mu "opaliti samar", psuju... mene skoro pitali "a komsinice gdje si ti bila kad si se vratila u 4 ujutro"
mirzet87sa wrote:Sprat iznad mene zivi studentica, porijeklom iz tesnja. Evo vec 2-3 godine jebe se svaku drugu noc, nema preskakanja, uz otvoren prozor. Svaki put sam prisiljen slusati njeno "TOOOOOOOOOOOOOO" i njegove neartikulisane krikove tokom svrsavanja. Na pocetku mi je bilo neugodno poslije/sutradan se pozdravljati s njom kad je sretnem, a sad normala... navikne se covjek na sve
Mala je 1/1 koliko sam upratio po krikovima tambura je isti lik, svaka mu cast. Nije mala stvar drzat kontinuitet od 2-3 god po 40-1h uz onakve krikove..
mirzet87sa wrote:Sprat iznad mene zivi studentica, porijeklom iz tesnja. Evo vec 2-3 godine jebe se svaku drugu noc, nema preskakanja, uz otvoren prozor. Svaki put sam prisiljen slusati njeno "TOOOOOOOOOOOOOO" i njegove neartikulisane krikove tokom svrsavanja. Na pocetku mi je bilo neugodno poslije/sutradan se pozdravljati s njom kad je sretnem, a sad normala... navikne se covjek na sve
Cuj neartikulisane, sta cu recitovat Petrarku dok svrsavam komsija
mirzet87sa wrote:Ma ja ba, dok svrsava pusta nenormalne krikove, ne moze se ono ni kopirati. Srecom to je samo pred kraj, tokom cina on suti ali ona zavija.
Valjal cemu picich?
Birvaktile sam imao par Tesanjki na odrzavanju, bile su solidne. Malo cudno pricaju, jebeno se navici na ono "vaj" kao izraz odusevljenja/cudjenja/naglasavanja
mirzet87sa wrote:Ma ja ba, dok svrsava pusta nenormalne krikove, ne moze se ono ni kopirati. Srecom to je samo pred kraj, tokom cina on suti ali ona zavija.
Valjal cemu picich?
Birvaktile sam imao par Tesanjki na odrzavanju, bile su solidne. Malo cudno pricaju, jebeno se navici na ono "vaj" kao izraz odusevljenja/cudjenja/naglasavanja
tako govore samo s a sela PILJUZICI MILJANOVCI KALOSEVIC