Komšiću legendo!

jeza u ledja

#51 Re: Komsic

Post by jeza u ledja »

bosusa wrote:Ljudi nedozvolite da vas prefrigani Latin kupuje na jeftine stosove.Vidjet ce te kad dodje cas izbira izmedju hrvati vs Bosnjaci,na cijoj ce strani biti nas buduci Tito.
:lol:
bosusa

#52 Zeljko

Post by bosusa »

Jeza u ledja,a sta ti o njemu mislis???? :lol: .Jer ovo bas nije nesto plaho definisano!!!
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Danko_Bananko wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:E brate jos samo da je "naš"... :-) :D :D
Ma samo da ga je od Zlaje odvojit.... :D :lol:
efendija, proucis 33 puta "kulhuvallahu", i eto ga!! Preso!! :D :lol:
,
Danko_Bananko

Post by Danko_Bananko »

seiko22 wrote:
Danko_Bananko wrote:
Abu FEED el-Castro wrote:E brate jos samo da je "naš"... :-) :D :D
Ma samo da ga je od Zlaje odvojit.... :D :lol:
,
Jok ba, to on treba prouchit.

Ja sam svoje davno proucio, sad samo odrzavam formu :D

Jel' bilo ljudi u Fahdovoj na sabahu ? :D
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Danko_Bananko wrote:
seiko22 wrote:
Danko_Bananko wrote: Ma samo da ga je od Zlaje odvojit.... :D :lol:
,
Jok ba, to on treba prouchit.

Ja sam svoje davno proucio, sad samo odrzavam formu :D

Jel' bilo ljudi u Fahdovoj na sabahu ? :D
ama, ne znam, efendija, nisam ja musliman!! Reko hodza, glavni!!
haj, kad ono "chete" hotjedose da nam dokazu "kako smo zaboravili pradedovsku veru", pa nam utuvljivali u glavu, da nismo muslimani, al bolan, efendija, sad nasi pa jos se zovu hodze i kazu nam "niste vi muslimani!!"
al, staces, i u hodze porasli prohtjevi! Valja novi televizor, nova kola, nova kuca, platiti djeci odmor, poslati ih na skolovanje, a sve od "male platice"! Valja se snaci, moj efendija ! I onda je, bezbeli, stari isprobani sistem najbolji - naruzi djete pred komsijom, nek se zacrveni!! Tako i hodza - naruzi narod, kazi mu da nije "musliman po mjeri", a onda poturi i recept - kako da se "okaje" i postane "dobar"!! Malkice "cusni" hodzi u kovertui - i eto ga - bir iladz musliman!!
Tezak vakat, moj efendija!!
,
_BosanaC

#56 Re: Komsic

Post by _BosanaC »

bosusa wrote:
jeza u ledja wrote:
bosusa wrote:Bravo Komsicu!
Ucestvovao u kreiranju nove Hrvatske drzave,slao hrvatske trupe u Bosnu..
Stvarno ta nova hrvatska drzava, to je zlocin nad zlocinima!!! :roll:
A tek koliko je Mesic poslao trupa u BiH, ma ko u prici. Ma on je u stvari bio predvoditelj hrvatskog nacionalizma, predsjednik RH iz sjene. :-x
Da gospon.Drzava i drzavna politika koja je protjerala 250.000 ljudi samo jer nisu cisti hrvati.Nas boli nase a zaboli nas za tudje.Nemoze nas boliti nase ako nas ne boli i tudje.Ljudi nedozvolite da vas prefrigani Latin kupuje na jeftine stosove.Vidjet ce te kad dodje cas izbira izmedju hrvati vs Bosnjaci,na cijoj ce strani biti nas buduci Tito.
Gadim se novih Tita ,meni je drazi original.
Gadim se i ja originala, pa sta sad?
Dolazim

Post by Dolazim »

To care, kao neko rece budale ne mozes operisati ali mozes ignorisati!!!!!!
cyprus

#58 Re: Komsic

Post by cyprus »

bosusa wrote:Da gospon.Drzava i drzavna politika koja je protjerala 250.000 ljudi samo jer nisu cisti hrvati.Nas boli nase a zaboli nas za tudje.Nemoze nas boliti nase ako nas ne boli i tudje.Ljudi nedozvolite da vas prefrigani Latin kupuje na jeftine stosove.Vidjet ce te kad dodje cas izbira izmedju hrvati vs Bosnjaci,na cijoj ce strani biti nas buduci Tito.
Gadim se novih Tita ,meni je drazi original.
c c c
Prpa.ba

#59 Re: Komsic

Post by Prpa.ba »

cyprus wrote: c c c

zaboravio si jos jedno c :) :-D
ZZZlica

Post by ZZZlica »

stochar wrote:Komsha car! Fakat mu ga je shukn'o ono pravo shanerski, stara shkola...

Nevezano za temu, ali kazhu neki dan se Komshic pojavio u Robotu, bez obezbjedjenja, uzeo laganeze korpu, pokupov'o namirnice (domaca proizvodnja) i laganeze otsetao nazad kuci. Raja i prodavaci se sjebali k'o foke...

:thumbup: :bih:
Komšić stanuje tik pored Robota u ulici Hamine matere (Azize Šaćirbegović), pa mislim da se već odavno pojavljuje tamo... možda ga prije nego što je postao član Predsjedništva nisu primjećivali :roll:
Vingo

Post by Vingo »

ZZZlica wrote:
stochar wrote:Komsha car! Fakat mu ga je shukn'o ono pravo shanerski, stara shkola...

Nevezano za temu, ali kazhu neki dan se Komshic pojavio u Robotu, bez obezbjedjenja, uzeo laganeze korpu, pokupov'o namirnice (domaca proizvodnja) i laganeze otsetao nazad kuci. Raja i prodavaci se sjebali k'o foke...

:thumbup: :bih:
Komšić stanuje tik pored Robota u ulici Hamine matere (Azize Šaćirbegović), pa mislim da se već odavno pojavljuje tamo... možda ga prije nego što je postao član Predsjedništva nisu primjećivali :roll:
Prigodan dan da se prisjetimo Marsalove voznje tramvajem za Novu godinu.... :-)
rashomon

Post by rashomon »

stochar wrote: Nevezano za temu, ali kazhu neki dan se Komshic pojavio u Robotu, bez obezbjedjenja, uzeo laganeze korpu, pokupov'o namirnice (domaca proizvodnja) i laganeze otsetao nazad kuci. Raja i prodavaci se sjebali k'o foke...

:
Svaki dan je tu lik...Ne kontam šta je tu čudno!

Završi posao, presvuče se i svoj život!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

I ovo prvo (odgovor Draskovicu) i ovo drugo (kupovina u Robotu) nije uopste za neko iscudjavanje jer svi mi takvog Komsica poznajemo a on je otprilike protutip jednog normalnog BH gradjanina, koji se borio i izborio za svoju drzavu i kome ne treba nikakva pratnja u njegovom gradu rodjenja i u njegovom naselju da bi skoknuo do Robota i radio sve sto radi normalan svijet. Samo onaj ko ima klikera u dzepu sa sobom voda gorile i u halu da ga ne daj boze ne bi njegovo vlastito govno odvuklo na mjesto gdje i pripada. Komsic iako je clan predsjednistva smatra sebe jednim najobicnijim smrtnikom i insanom i takvo mu je ponasanje a i reakcije. On je jednostavno Draskovicu napisao istinu koji Vuk ne moze poreci jer za to postoje dokazi. Dakle samo se trebamo navici (mada priznajem da je to svima nama tesko) da trenutno u BH politici postoji jedan sasvim normalan covjek koji nije u svemo NAJ tj. ne smatra da je u svemu NAJ i ponasanje mu je onako kakvo je oduvijek bilo. Kao sto je neko rekao Komso je dijete sarajevske carsije i zna odlicno saneru Vuku da jos sa vise sanerstva odgovori.
Samo tako covjece nastavi i nemoj se mijenjati mozda nesto od toga predje i na one individue od ostalih clanova predsjednistva a naravno i sire.
Maraschino

Post by Maraschino »

hrasno38 wrote:I ovo prvo (odgovor Draskovicu) i ovo drugo (kupovina u Robotu) nije uopste za neko iscudjavanje jer svi mi takvog Komsica poznajemo a on je otprilike protutip jednog normalnog BH gradjanina, koji se borio i izborio za svoju drzavu i kome ne treba nikakva pratnja u njegovom gradu rodjenja i u njegovom naselju da bi skoknuo do Robota i radio sve sto radi normalan svijet. Samo onaj ko ima klikera u dzepu sa sobom voda gorile i u halu da ga ne daj boze ne bi njegovo vlastito govno odvuklo na mjesto gdje i pripada. Komsic iako je clan predsjednistva smatra sebe jednim najobicnijim smrtnikom i insanom i takvo mu je ponasanje a i reakcije. On je jednostavno Draskovicu napisao istinu koji Vuk ne moze poreci jer za to postoje dokazi. Dakle samo se trebamo navici (mada priznajem da je to svima nama tesko) da trenutno u BH politici postoji jedan sasvim normalan covjek koji nije u svemo NAJ tj. ne smatra da je u svemu NAJ i ponasanje mu je onako kakvo je oduvijek bilo. Kao sto je neko rekao Komso je dijete sarajevske carsije i zna odlicno saneru Vuku da jos sa vise sanerstva odgovori.
Samo tako covjece nastavi i nemoj se mijenjati mozda nesto od toga predje i na one individue od ostalih clanova predsjednistva a naravno i sire.
Kompletan komentar na mjestu :faraon1: :bih:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

nane_hercegovac wrote:Eno ga dnas na Titinom grobu polaze cvijece. Covjek isao isao o svom trosku. :)
Sad ce godina kako glasah za njega, a jos me nije razocar'o :?

Ne ureklo se...
cyprus

Post by cyprus »

_BosanaC wrote:
nane_hercegovac wrote:Eno ga dnas na Titinom grobu polaze cvijece. Covjek isao isao o svom trosku. :)
Sad ce godina kako glasah za njega, a jos me nije razocar'o :?

Ne ureklo se...
Nije baš godina (prije će bit 7 mjeseci i 3 dana), ali potpisujem rečeno. :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

hrasno38 wrote:I ovo prvo (odgovor Draskovicu) i ovo drugo (kupovina u Robotu) nije uopste za neko iscudjavanje jer svi mi takvog Komsica poznajemo a on je otprilike protutip jednog normalnog BH gradjanina, koji se borio i izborio za svoju drzavu i kome ne treba nikakva pratnja u njegovom gradu rodjenja i u njegovom naselju da bi skoknuo do Robota i radio sve sto radi normalan svijet. Samo onaj ko ima klikera u dzepu sa sobom voda gorile i u halu da ga ne daj boze ne bi njegovo vlastito govno odvuklo na mjesto gdje i pripada. Komsic iako je clan predsjednistva smatra sebe jednim najobicnijim smrtnikom i insanom i takvo mu je ponasanje a i reakcije. On je jednostavno Draskovicu napisao istinu koji Vuk ne moze poreci jer za to postoje dokazi. Dakle samo se trebamo navici (mada priznajem da je to svima nama tesko) da trenutno u BH politici postoji jedan sasvim normalan covjek koji nije u svemo NAJ tj. ne smatra da je u svemu NAJ i ponasanje mu je onako kakvo je oduvijek bilo. Kao sto je neko rekao Komso je dijete sarajevske carsije i zna odlicno saneru Vuku da jos sa vise sanerstva odgovori.
Bravo, fino napisano.

Upravo i ja tako mislim, uvijek kontam ovoliko normalnih ljudi ima oko mene, a ispada kao da su svi u zemlji ludi. Ima ih jos takvih kao Komsic, samo im treba dati priliku.
GandalfSivi

#68 Re: Komsic

Post by GandalfSivi »

_BosanaC wrote:
_BosanaC???
_BosanaC

#69 Re: Komsic

Post by _BosanaC »

GandalfSivi wrote:
_BosanaC wrote:
_BosanaC???
Starac originali su ocito nekakva nova arijevska rasa, sta li. Do sada sam bio cafir, ovakav, onakav, sad sam i nekakav falsifikat... Ako je on predstavnik 'originala' onda je meni fakat drago sto to nisam.
daduli_sa

#70 Re: Komšiću legendo!

Post by daduli_sa »

Umjetnik a wrote:
daduli_sa wrote:
Komšić ne komentira note koje potpisuje osoba koja je slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić ne komentira note Srbije koje potpisuje osoba koja je organizirala i slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku i koja redovno odaje počast Draži Mihailoviću i njegovim četnicima na Ravnoj Gori, izjavila je danas Feni Komšićeva glasnogovornica Irena Kljajić.

Radi se o diplomatskoj noti koju je Bosni i Hercegovini uputio ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Drašković tražeći da se "prekine s kampanjom protiv presude Međunarodnog suda pravde kojom je odbačena krivica Srbije za genocid u Srebrenici".

(FENA)
Ovaj covjek me svako malo iznenadi svojim britkim razmisljanjem.
Svaka mu cast! Sto se mene tice, pljusno je Draskovicu takav samar da normalnoj osobi dalji komentar nije ni potreban. :-D
svaka čast i tebi na ovom
... mah, evo direktan prepis iz rjecnika, "diplomtski - narodni jezik" :
diplomatska slozenica "bez komentara na pisanu notu" predstavlja sinonim poznat u narodu kao "odjebi u skokovima" :D
Post Reply