E svaka čast g. Predsjedniče! Nadam se da ovo neće poljuljati "dobrosusjedske" odnose.Komšić ne komentira note koje potpisuje osoba koja je slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić ne komentira note Srbije koje potpisuje osoba koja je organizirala i slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku i koja redovno odaje počast Draži Mihailoviću i njegovim četnicima na Ravnoj Gori, izjavila je danas Feni Komšićeva glasnogovornica Irena Kljajić.
Radi se o diplomatskoj noti koju je Bosni i Hercegovini uputio ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Drašković tražeći da se "prekine s kampanjom protiv presude Međunarodnog suda pravde kojom je odbačena krivica Srbije za genocid u Srebrenici".
(FENA)
Komšiću legendo!
-
erised traeh
#1 Komšiću legendo!
-
_BosanaC
#2 Re: Komšiću legendo!
Zar jos neko vjeruje da vladaju dobrosusjedski odnosi?erised traeh wrote:E svaka čast g. Predsjedniče! Nadam se da ovo neće poljuljati "dobrosusjedske" odnose.Komšić ne komentira note koje potpisuje osoba koja je slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić ne komentira note Srbije koje potpisuje osoba koja je organizirala i slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku i koja redovno odaje počast Draži Mihailoviću i njegovim četnicima na Ravnoj Gori, izjavila je danas Feni Komšićeva glasnogovornica Irena Kljajić.
Radi se o diplomatskoj noti koju je Bosni i Hercegovini uputio ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Drašković tražeći da se "prekine s kampanjom protiv presude Međunarodnog suda pravde kojom je odbačena krivica Srbije za genocid u Srebrenici".
(FENA)
-
erised traeh
Pa naravno, zajedno ćemo u EU 
- Prpa.ba
#6 Re: Komšiću legendo!
erised traeh wrote: Vuk Drašković

Jel' sigurno on poslao notu?
- daduli_sa
#7 Re: Komšiću legendo!
Ovaj covjek me svako malo iznenadi svojim britkim razmisljanjem.Komšić ne komentira note koje potpisuje osoba koja je slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku
(FENA)
Svaka mu cast! Sto se mene tice, pljusno je Draskovicu takav samar da normalnoj osobi dalji komentar nije ni potreban.
-
erised traeh
#8 Re: Komšiću legendo!
Može on do sutra mahat mišem u zraku, da je i laserski......Prpa.ba wrote:erised traeh wrote: Vuk Drašković
- kicky
#10 Re: Komšiću legendo!
Poslo je faxom, tako su rekli na vijestima!!!erised traeh wrote:Može on do sutra mahat mišem u zraku, da je i laserski......Prpa.ba wrote:erised traeh wrote: Vuk Drašković
-
Svemirski_Jebach
svaka mu cast za ovaj potez...jest nediplomatski, al ko da ces sa olosem diplomatski pricat.
zeljko care!
zeljko care!
- kekec
O Draskovicu ne treba trositi rijeci.
Licno, mislim, da bi za nas bilo bolje
da je, svojevremeno, "magistrir´o".
Ali me interesuje druga stvar.
Kakav bi Komsicev komentar bio da je
u potpisu bio Tadic ili neko slican?
Cini mi se da je Silajdziceva izjava bolja,
konkternija, ostrija i primjenjenija situaciji.
Komsic se ovdje "provukao", jer je ipak sustina
u tekstu "note", a ne u potpisniku iste.
Licno, mislim, da bi za nas bilo bolje
da je, svojevremeno, "magistrir´o".
Ali me interesuje druga stvar.
Kakav bi Komsicev komentar bio da je
u potpisu bio Tadic ili neko slican?
Cini mi se da je Silajdziceva izjava bolja,
konkternija, ostrija i primjenjenija situaciji.
Komsic se ovdje "provukao", jer je ipak sustina
u tekstu "note", a ne u potpisniku iste.
- jeza u ledja
Pa upravo je poenta u tome sto se 'provukao', tj. odjebao ih na najbolji moguci nacin. Svaki potez koji ovaj covjek napravi me zadivljuje fakat.
-
ObiVan
Stoposto ispravan potez. Da ubuduce zna doticni da ignorisemo takve komentare na takav nacin, sto ih uopste necemo komentarisati. Takticki dobro,u prevodu ministre vanjskih poslova susjedne zemlje, ostani sam sa svojim nebulozama i glupostima, nemoj nas trovati. Ni prva, ni zadnja Draskoviceva, ali neka ima Komsic da prima svaku za volley-a. Tog covjeka treba podrzati, neka se vanjsko i unutrasnjo-poliiticki osvrne na svaku glupost, te tako pokaze malo kako se treba, moze i zna raditi politicki. Predsjednik kojim se od prvog dana ponosim. Da nekako mozemo anulirati ikako drugu dvojicu, pa napokon da neka politicka funkcija u potpunosti zablista.
Komsic 12 points!!!
Komsic 12 points!!!
- kicky
Ja se sjećam da je i Stipe Mesić na sličan način odjebo Draškovića. Dolazilo je nekakvo izaslanstvo u Hrvatsku i među njima Vučina. I Stipe reko JOK, ja se s tim čovjekom ne želim sastati, na kraju nije ni došo u Hrvatsku.n Znači Vučina se navikao da ga predsjednici drugih država odjebu, ali on konto ko ga jebe šta sam radio prije, sad ću biti najveći zagovaratelj suradnje s Haagom, pa me možda zavole. Međutim očito ništa. Da se vratim na notu (bar onu ht+rvatsku, njen tekst poznajem). Ako ćemo govoriti o nediplomatskom potezu, onda je to slanje note u kojoj se drugoj državi zamjera rad njezinih medija. APSURDNO. Očito Vučina ne poznaje europske standarde slobode medija, pa konto idem ja sad njima ''zanotit''. E moj Vučina, tebi kraj mandata, pa mislio ti sad nešto uraditi. Uh!!1 Ajde ti na Ravno Goru pa tamo pevaj, jer ta vamo niko ne sluša!
-
Umjetnik a
#22 Re: Komšiću legendo!
svaka čast i tebi na ovomdaduli_sa wrote:Ovaj covjek me svako malo iznenadi svojim britkim razmisljanjem.Komšić ne komentira note koje potpisuje osoba koja je slala dobrovoljce u BiH i Hrvatsku
(FENA)
Svaka mu cast! Sto se mene tice, pljusno je Draskovicu takav samar da normalnoj osobi dalji komentar nije ni potreban.
- 8. sekretar SKOJ-a
Sviđa mi se Željkino "notno otpisivanje" ministru Vuku: Štos-nos-patos.
Al' valja mu 4. maja položiti vijenac na Dedinju, privatna posjeta. Zabrinut sam šta bi moglo da bude.
Al' valja mu 4. maja položiti vijenac na Dedinju, privatna posjeta. Zabrinut sam šta bi moglo da bude.