Na prvom se vidi sve fizički, a u međuvremenu malo komunikacije(koja zna biti ključna
Tako je bilo kod mene i traje evo skoro 5 godina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
a ja na udvaranjeAMD wrote:Mislio sam dva izlaska
Na prvom se vidi sve fizički, a u međuvremenu malo komunikacije(koja zna biti ključna) i onda drugi izlazak i je to. Može ili ne može...
Nećemo sada izmišljati toplu vodu mjesecima
![]()
komi wrote:
ja bario 2 godine 4 mjeseca i 15 dana
Kada nisi dovoljno konkretan, pojavi se neko drugiljubav_aha wrote:a ja na udvaranjeAMD wrote:Mislio sam dva izlaska
Na prvom se vidi sve fizički, a u međuvremenu malo komunikacije(koja zna biti ključna) i onda drugi izlazak i je to. Može ili ne može...
Nećemo sada izmišljati toplu vodu mjesecima
![]()
kompleksi jednog društvenjakaladyblue18 wrote:komi wrote:
ja bario 2 godine 4 mjeseca i 15 danakod tebe sve neka matematika
![]()
Chemist wrote: Elem, ja bih rado bario nesto kvalitetno, ovako mi trikovi truhnu u rukavu![]()
očito nisu dobri.. čim se nema ništa baritiChemist wrote: Elem, ja bih rado bario nesto kvalitetno, ovako mi trikovi truhnu u rukavu![]()
Ne bih se slozio, zasto trositi kecaChmoljo wrote:očito nisu dobri.. čim se nema ništa baritiChemist wrote: Elem, ja bih rado bario nesto kvalitetno, ovako mi trikovi truhnu u rukavu![]()
eh, odnos ponude i potražnje... očito tvoj kec ne vrijedi toliko da bi mnogo dobioChemist wrote:
Ne bih se slozio, zasto trositi keca
iz rukava na neki pravo mali iznos na stolu???
Mada necu reci da nisi u pravu u neku ruku
jok, od muških, samo bureka prcamkiki-miki wrote:@Chmoljoooooooooooooooooo
Je li se to vas dvojca barite?
Chmoljo wrote:eh, odnos ponude i potražnje... očito tvoj kec ne vrijedi toliko da bi mnogo dobioChemist wrote:
Ne bih se slozio, zasto trositi keca
iz rukava na neki pravo mali iznos na stolu???
Mada necu reci da nisi u pravu u neku ruku
![]()
![]()
samo da mu ne bude žao što nije trošio kečeve više, svaki put kad popije po jednu plavu tableticuSsTtEeLlAa wrote:
ili vrijedi .. samo mu ga zao uloziti na gluposti![]()
Prcko Orashchicu mojChmoljo wrote:
jok, od muških, samo bureka prcam
burek_in_space wrote:Prcko Orashchicu mojChmoljo wrote:
jok, od muških, samo bureka prcam![]()
Da se promijeniti boja na tableticama ako bude zagustilo. A osim toga kecevi cesto imaju tendenciju promjene vrijednosti, nekad su na kraju, nekad na pocetku spila...Chmoljo wrote:samo da mu ne bude žao što nije trošio kečeve više, svaki put kad popije po jednu plavu tableticuSsTtEeLlAa wrote:
ili vrijedi .. samo mu ga zao uloziti na gluposti![]()
![]()
![]()
slažem se... nekad se može uzeti i na par sedmicaChemist wrote:
Da se promijeniti boja na tableticama ako bude zagustilo. A osim toga kecevi cesto imaju tendenciju promjene vrijednosti, nekad su na kraju, nekad na pocetku spila...
A kec da bi bio pravi ipak mora izaci iz rukava, a keceve iz rukava ne vuces bas u svakoj ruci i svakoj prilici...
čuj, nije fazon pobacati dobre karte, nego dići lovuChemist wrote:A onda ti "protivnik" ("protivnica") nema bas kvalitetne karte, sto nas vraca na pocetni post da trikovi truhnu u rukavu
a da ne govorimo o tome kako je zeznuto pametno potrošiti veliku lovuChemist wrote:Tacno, ali mozemo pretpostaviti da kada suparnici povuku dobre karte podizu ulog jer im dobre karte ulijevaju sigurnost. Blefere ne spominjemo, oni se prije ili kasnije skontaju i odstrane. Dakle, dobre karte, veci ulog, i odlicna pozicija za keca iz rukava....
Sve u svemu slazem se da je bitno podici lovu, kamen po kamen pogaca, zrno po zrno palaca![]()
![]()
haman...burek_in_space wrote:Dobro ba kockari, recite vi meni, *ebe li ko shta od vas?!