Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
CiCk0

#551 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by CiCk0 »

Ljubicasta27 wrote:Hmmm jaro :lol:

Ajd dobro :-D ma ima razvoda koliko hoces, razvode se i pored djece vjeruj, ja takve slucajeve stalno srecem..al dobro, to su ovi hrabriji, napredniji malo...

ma nisam pametna vise, znam da na kraju svako nadje sto trazi, ko kaze da se moras ogranicit na ovaj grad ili drzavu??? svijet koliki hoces... :-D
Dobro to si upravu na neki nacin....al opet koliko poznajes sretnih parova??? :)
Ljubicasta27

#552 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljubicasta27 »

CiCk0 wrote:

Ajd dobro :-D ma ima razvoda koliko hoces, razvode se i pored djece vjeruj, ja takve slucajeve stalno srecem..al dobro, to su ovi hrabriji, napredniji malo...

ma nisam pametna vise, znam da na kraju svako nadje sto trazi, ko kaze da se moras ogranicit na ovaj grad ili drzavu??? svijet koliki hoces... :-D
Dobro to si upravu na neki nacin....al opet koliko poznajes sretnih parova??? :)
Definisi sretno :-D
CiCk0

#553 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by CiCk0 »

Ljubicasta27 wrote:
CiCk0 wrote:

Definisi sretno :-D
Eh definiti sretno.....i ti ga merima znas iskomplikovat.... :)

Harmonija u braku, samo izgled para kad ih vidis da ti je milina ih vidjeti itd itd itd :)
Ljubicasta27

#554 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljubicasta27 »

One koji su se bas bas nasli, bez natezanja, zafrkancija i sl...iskreno jako malo...

Ovih drugih, gdje neko nekoga zavlaci, kulira, glumi, potcinjava se, trpi svasta i sl dosta vise...nazalost

E sad, ako ides linijom manjeg otpora i htio bi nekoga samo da kazes da imas momka/curu a znas i sam da je to promasaj, nije problem naci..znam takvih slucajeva koliko hoces..i na kraju se sve svodi na ovaj drugi slucaj (iznad)...

Zato i ima toliko ljudi slobodnih jos, nece jednostavno na svasta da pristanu...sto bi trebalo biti i normalan standard uostalom...
CiCk0

#555 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by CiCk0 »

Ljubicasta27 wrote:One koji su se bas bas nasli, bez natezanja, zafrkancija i sl...iskreno jako malo...

Ovih drugih, gdje neko nekoga zavlaci, kulira, glumi, potcinjava se, trpi svasta i sl dosta vise...nazalost

E sad, ako ides linijom manjeg otpora i htio bi nekoga samo da kazes da imas momka/curu a znas i sam da je to promasaj, nije problem naci..znam takvih slucajeva koliko hoces..i na kraju se sve svodi na ovaj drugi slucaj (iznad)...

Zato i ima toliko ljudi slobodnih jos, nece jednostavno na svasta da pristanu...sto bi trebalo biti i normalan standard uostalom...
e bravo to se slazem ....svaka cast
Ljubicasta27

#556 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljubicasta27 »

:-D

Samo ne treba prestajat vjerovat u ljubav..desice se kad tad..da pocnes stvari negativno gledat i pesimisticno svi bismo bili isfrustrirani, ovako samo pozitivno na sve gledat i glavu gore :-D
CiCk0

#557 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by CiCk0 »

Ljubicasta27 wrote::-D

Samo ne treba prestajat vjerovat u ljubav..desice se kad tad..da pocnes stvari negativno gledat i pesimisticno svi bismo bili isfrustrirani, ovako samo pozitivno na sve gledat i glavu gore :-D
Nema druge tako se mora :) jer ako pocnem tako postat cu ko ostali...automatiziran....
Ljuska_u_BaklaFi

#558 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

:P Konachno konsenzus :oops:
Ljubicasta27

#559 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljubicasta27 »

Diplomatija na 1.mjestu :lol:
burek_in_space

#560 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by burek_in_space »

CiCk0 wrote:Eh ljudi dragi.....kad smo vec oko ovoga....sto se tice danasnjih zena, cura, oli ti ga djevojaka......
Pomalo me neke stvari nerviraju.....prvo ove mladje.....svakoj ista prica.....ja sam prosla mnogo za svoje godine....te ovo te ono..... :x :x :x :x ja se ospem kad cujem to .....imam strasnu alergiju na takvu vrstu suplje...al danas curu naci da valja....tesko... jer nema one formalnosti u kojoj upoznajes djevojku, znas sta voli sta ne.....Eleneise....ljudi bit cu iskren.....sve je ok .....otvoren biti ovako onako....al gdje je onaj MERAK....kad se zaljubis u osobu kad zelis da je upoznas.....pitajte sami sebe, dali znate koja je nadraza boja vase djevojke? koja joj najdraza pjesma? itd itd....to su male stvari velikih vrijednosti (barem za mene), eh moje misljenje je da su se takve stvari zagubile u prostoru i vremenu...nisam ja neki romantik ili sta ja znam....al ljudi dao bih pola zivota da se zaljubim da valja ;-) :twisted: :-) :-) :-)
Mirza, jesi to ti?! :shock:
CiCk0

#561 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by CiCk0 »

burek_in_space wrote:
CiCk0 wrote:Eh ljudi dragi.....kad smo vec oko ovoga....sto se tice danasnjih zena, cura, oli ti ga djevojaka......
Pomalo me neke stvari nerviraju.....prvo ove mladje.....svakoj ista prica.....ja sam prosla mnogo za svoje godine....te ovo te ono..... :x :x :x :x ja se ospem kad cujem to .....imam strasnu alergiju na takvu vrstu suplje...al danas curu naci da valja....tesko... jer nema one formalnosti u kojoj upoznajes djevojku, znas sta voli sta ne.....Eleneise....ljudi bit cu iskren.....sve je ok .....otvoren biti ovako onako....al gdje je onaj MERAK....kad se zaljubis u osobu kad zelis da je upoznas.....pitajte sami sebe, dali znate koja je nadraza boja vase djevojke? koja joj najdraza pjesma? itd itd....to su male stvari velikih vrijednosti (barem za mene), eh moje misljenje je da su se takve stvari zagubile u prostoru i vremenu...nisam ja neki romantik ili sta ja znam....al ljudi dao bih pola zivota da se zaljubim da valja ;-) :twisted: :-) :-) :-)
Mirza, jesi to ti?! :shock:

BGM nije mirza :D
xsk

#562 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by xsk »

komi wrote:
svak ima svoje razloge ... ja kad bih pricao svoje zašto neću s mlađim curama ( zapravo one neće sa mnom ali sve treba okrenuti u svoju korist :D ) smijali bi se :D

hajd' ispricaj, pocela je tema lagano da pada ionako! meni zvuci da ima potencijala ovo tvoje!
:)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#563 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

xsk wrote:
komi wrote:
svak ima svoje razloge ... ja kad bih pricao svoje zašto neću s mlađim curama ( zapravo one neće sa mnom ali sve treba okrenuti u svoju korist :D ) smijali bi se :D

hajd' ispricaj, pocela je tema lagano da pada ionako! meni zvuci da ima potencijala ovo tvoje!
ukratko

dakle ovdje ne govorimo o avanturama nego o materijalu za ozbiljnu vezu
a nesto se osjećam povezan s ljudima koji su 10% mlađi ili stariji od mene
što se cura tiče ove mojih godina su ozbiljnije i manje sklone nekim lutanjima
mada uvijek ima iznimki... klasicna prica da je tu zbiog tebe a ne zbog drugih... nema onoga joj vidio nas tata kaze da nismo fin par ajde cao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ozbiljne cure sa poslom i zavrsenom skolom su za mene :mrgreen: ne ineteresuju me avanture :D nit mislim da bih se mogao izboriti s nekom od 20 god :lol: :lol: :lol: :lol:
pustopoljina

#564 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by pustopoljina »

komi, koliko ti imas godina?
Truba

#565 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

jel vi otvarate tuđe profile?

vako je i na FB bilo :mrgreen: sve piše... a oni i dalje pitaju
pustopoljina

#566 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by pustopoljina »

komi wrote:jel vi otvarate tuđe profile?

vako je i na FB bilo :mrgreen: sve piše... a oni i dalje pitaju
ne otvaram :shock: u principu me bas briga koliko oni sto se s njima prepirem po forumu imaju godina i kojeg su spola,meni je samo do svadje :lol:
a FB nemam :)
edit:
znaci 29...kontala sam da si nesto mladji, pa mi bilo cudno sto ti se ne da druziti sa 20.godisnjakinjama :)
pustopoljina

#567 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by pustopoljina »

iz slijedecih profila sam saznala da:
rascupana ima 30 god
ljuska u baklafi 27
a ljubav_aha citavih 99 godina :D
Truba

#568 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

pa kad ima iskustva za 3 zivota :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ljubav_aha

#569 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ljubav_aha »

:lol:
xsk

#570 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by xsk »

komi wrote:
xsk wrote:
ukratko

mada uvijek ima iznimki... klasicna prica da je tu zbiog tebe a ne zbog drugih... nema onoga joj vidio nas tata kaze da nismo fin par ajde cao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ozbiljne cure sa poslom i zavrsenom skolom su za mene :mrgreen: ne ineteresuju me avanture :D nit mislim da bih se mogao izboriti s nekom od 20 god :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja htjedoh da te pitam kol'ko imas godina, posto ni ja ne otvaram ljudima profile da vidim koliko imaju godina itd.
nego mi simpaticno sto se izrazavas u postotcima :)
i kontam te u neku ruku to za velike razlike u godinama, ali sam upoznala i zacudjujuce zrelih bas mladih ljudi i (u puno vecem broju) puno infantilnih likova mojih godina ili starijih (35) - pa mi se na konto toga svidja skroz ona stara dobra "nikad ne reci nikad"!
sofist

#571 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by sofist »

xsk wrote:
komi wrote:
xsk wrote:
ukratko

i ja htjedoh da te pitam kol'ko imas godina, posto ni ja ne otvaram ljudima profile da vidim koliko imaju godina itd.
i kontam te u neku ruku to za velike razlike u godinama, ali sam upoznala i zacudjujuce zrelih bas mladih ljudi i (u puno vecem broju) puno infantilnih likova mojih godina ili starijih (35) - pa mi se na konto toga svidja skroz ona stara dobra "nikad ne reci nikad"!
Kad mi kaže "starijih" odmah bi je glavom spuc'o. :x :D :wink:
xsk

#572 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by xsk »

Cyclone986 wrote: ti se molim te ne javljaj...ja se tebi udvaram, barim te, muntam te, a ti ni habera...ma daj ba...kakav je to nacin... :D

e a znas ono kitu cvijeca i to najmanju... :D
ti mi se ne uklapas u ove postotke sto kolega preporucuje (evo ovih dana cu da praktikujem njegove preporuke, treba sve probati) - ne da mi nisi u 10%, nego ni blizu! kazu ne valja, sta cu! ako me sad neko banuje zatos to ti flertujes, jao ti se! :lol:
a mile kitic medju ruzama i suncokretima je HIT!
Truba

#573 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

ljubav_aha wrote::lol:
3x 33 sta je komično :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
xsk

#574 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by xsk »

sofist wrote:
xsk wrote:
grubijane jedan - rekla sam da ja imam 35 a ovo "starijih" se odnosi na ljude mojih godina ili "starije" (od mene) - aaaaaaaa! sto si brz na nervoznom okidacu! :shock:
sofist

#575 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by sofist »

xsk wrote:
sofist wrote:
xsk wrote:
grubijane jedan - rekla sam da ja imam 35 a ovo "starijih" se odnosi na ljude mojih godina ili "starije" (od mene) - aaaaaaaa! sto si brz na nervoznom okidacu! :shock:
Aaaaaa, nisam ukapirao odmah. Izvini generacijo. :lol: Nisam nervozan, vidiš da sam ublažio smajlijem koji namiguje. :D A to što malo trzam glavom to je od propuha. :P :D
Post Reply