Koji password mananger?
Moderator: Benq
- TojoOptics
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: bicikl
#26 Re: Koji password mananger?
Presao sa 1Password na Bitwarden. Prezadovoljan.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#27 Re: Koji password mananger?
A sta ako zaboravis master password?
- semirsar
#28 Re: Koji password mananger?
ako zna pass od maila s kojim se prijavio, nejma zime, a ako i njega zaboravi... jbg, nije to za njega, jok vala 

P.S. olovka i papir u sefu su svakako obavezni rekviziti, samo ako se jos i sifra sefa ne zaboravi

P.S. olovka i papir u sefu su svakako obavezni rekviziti, samo ako se jos i sifra sefa ne zaboravi
- Praetorious
#29 Re: Koji password mananger?
Vjerovao sam i ja u raznorazne programe, punio ih podacima, pa i u txt fajlove u koje sam upisivao adresu sajta, username i pass, e-mail korišten za registraciju... i sve je to divno ferceralo. Onda je izgorio HDD i sve što nije bilu u svesku zapisano je otišlo u tri p[CENZURISANO]rine. Tako... tim programima više ne vjerujem, passwordi su ubačeni u Operu i FF i to je to. Chrome / Guglj previše zadiru u privatnost. Šta njih briga šta ja gledam po pronhubu... ha ja 
- semirsar
#30 Re: Koji password mananger?
vjerovao i ja, i jos vjerujem u ote neke programe da mi cuvaju pass i ostale podatke od kojekakvih portala, foruma, shopova, mailova itd...
Ali, glavni mail, na koji pristizu racuni i ostalo sto je cisto privatno, verifikacioni mail od glavnog i to... e to samo na papir stavljam i to pod sifriranom sifrom da se nekad i sam zapitam koji mi je klinac
Da, dobri su pass manageri, ali ne uvijek i ne za sve. Dobra im je i ona caka da sve lozinke meres sacuvati u pdf-u, pa nije zgoreg i to nedji zakeljit' cisto da se ne pravi pe'ses' profila na klix forumu i dodatnih dvajs 'nako, da se nadje
Ali, glavni mail, na koji pristizu racuni i ostalo sto je cisto privatno, verifikacioni mail od glavnog i to... e to samo na papir stavljam i to pod sifriranom sifrom da se nekad i sam zapitam koji mi je klinac
Da, dobri su pass manageri, ali ne uvijek i ne za sve. Dobra im je i ona caka da sve lozinke meres sacuvati u pdf-u, pa nije zgoreg i to nedji zakeljit' cisto da se ne pravi pe'ses' profila na klix forumu i dodatnih dvajs 'nako, da se nadje
- Qler
#31 Re: Koji password mananger?
Ja imam 2FA na svemu. Sve sto moze, ima opcija, da se postavi 2FA je podeseno.