pustopoljina wrote:onda bi pomoglo-glavu bucni u lavor ,pa onda pred ogledalo:ja sam drugaciji nego moj otac,mati,stric,strina,tetak,tetka,dajdza,ujna,komsija salko,komsinica nafa...ja sam ja...jedinstven...neponovljiv...kovac svoje srece...i tako 7 puta na dan.
(mogla bih i ja,nije zgoreg)
cuj mamica papucarka je upravu a i ti sto se tice tog skepticizma ili ti straha, iako strah nepoznajem, da imas priliku da me uzivo vidis zi upoznas znala bi o cemu pricam, i nista od ovog nije egotripicno i nefurams se na neke cool full macho bullshit, sve prirodno. A mislim da svaki covjek tesko podnosi emocionalni krah, a cuj u okolini i drustvu u kojem zivim vidim jako mnogo nesretnih brakova i jako mnogo razvoda, i to je cinjenica koju je marks objasnjavao na nacin da je 'brak institucija koja danom u dan upada u krizu i onemogucava opce drustveni poredak' e sad bi mogli naparvit intelektualne mastrubacije na tu temu...i upravo zato pricam i pricam...siguran sam da ima mnogo x-ovaca koje zanima ova tema i mozda nesto i zakljuce...

I DA, SLOZICETE SE DA DANAS nije brak ono sto je bio u vrijeme nasih roditelja, vrijeme, prostor, odnosi sve se promjenilo...
I opet ima toliko lijepih stvari koje dvoje ljudi mogu da naprave..
Naci pravu/og mozes samo ako to zelis

a drustvo u kojem zivimo Boga mi ne ide u prilog toj ZELJI